nimetilker .!.:valla bende endişeliyim yaa. yarın nefinle ikimizn ayrıntılısı var hemde arka arkaya :)))) daha önce gdien arkadaşım mutlaka cinsiyetini tekrar sor dedi belli olmaz dedi ya farklıysa dedi. soracam bakalım. bide bu saatten sonra erkek derse o an benim bittiğim andır. herkes pembe bişeyler alıyor çünkü :)))
nimetilker .!.:valla ben 18. haftada öğrendim kız olduğunu. doktorda kız kız dedi. kızdır zaten de. bizimkide göstermemişti çünkü saklıyordu kendini . açmıyordu bacakları
*mavili* .!.:günaydın kızlar......
kadişcim bence senin bebek kesin kız....bu zamana kadar göstermedi kendini...
nanecim aramıza hoşgeldin.....
kızlar bu hafta sonu bende doktora gidiyorum sizce cinnsiyeti azda olsa görmek mümkün mü
Günaydın kızlar nasılsınız?
mavilim cinsiyet için henüz erken galiba. ben 15. haftada %90 17. haftada %100 diye öğrenmiştim. ama nasıl sabırsızlandığını tahmin edebiliyorum.
kadis dün sen bir göründün bir kayboldun. çokmu yoğundun.
kızlar size birşey soacağım ben dün aynada kendime baktımda. kollarımda özellikle üst taraflarında , göğüslerimde göğüslerimin üst tarafında, karnımın yan taraflarında geniş yeşil yeşil damarlar belirmiş. korktum görünce. sizde de oldumu? acaba neden olur?
kadiscim ve yelizcim çok merak ediyorum ya...gerçi benimle beraber herkes merak ediyor ama acayip bişey beklemek...doktora gittiğimde tam 12 haftalık olacak ikili tarama yapılacak o zaman bakalım hayırlısı..
yelizcim ben hiç duymadım öyle bişey ama kötü değildir herhalde bi doktorunu arasaydın canım ya....
yelizcim yanlış bilmiyorsam eğer gebelik ilerledikçe damarlardaki kan hacmi fazlalaşırmış bebiş için.ondan damarlar daha belirgin ve şişik olurmuş biyerde okumuştum ben.aynen bendede damarlar koyu ve belirgin sanırım korkulacak bişey değildir.içini ferah tut.a.s
Fundacel .!.:günaydın kızlarrr hepinizi öpüyorummmmm.keyifler iyidir umarımmmmmm. Biz iyiyyizzzzzzzzzzzlülülülülülü:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?