Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

korkma canım bir soeun çıkmaz inş. cinsiyetini bencede sor kaçıncı haftada öğrendin sen cinsiyetini bizim yakınımızında öle oldu erkek dediler ayrıntılıda kız çıktı vallahi

valla ben 18. haftada öğrendim kız olduğunu. doktorda kız kız dedi. kızdır zaten de. bizimkide göstermemişti çünkü saklıyordu kendini . açmıyordu bacakları

nimetilker .!.:
valla ben 18. haftada öğrendim kız olduğunu. doktorda kız kız dedi. kızdır zaten de. bizimkide göstermemişti çünkü saklıyordu kendini . açmıyordu bacakları

aslında yakın zaman olmuş öğreneli nimetçim kızdır kızlar gizlermiş yoksa bizim yaramazdamı kızzzzzz :)))))))))))

günaydın kızlar......
kadişcim bence senin bebek kesin kız....bu zamana kadar göstermedi kendini...
nanecim aramıza hoşgeldin.....
kızlar bu hafta sonu bende doktora gidiyorum sizce cinnsiyeti azda olsa görmek mümkün mü

Günaydın Mavilim hayırlısı olsun mavilim bakalım 18 haziranda gidicem artık gösterirse kendini hadi hayırlısı olsun bakalım mavilim henüz 11 haftalıksın galiba ama cinsiyet için bence erken daha çünkü genital organlar bu hafta oluşmaya başlıyo güzelim 16 haftada net belli olur eğer bizimki gibi yaramaz değilse :))))))))

Günaydın kızlar nasılsınız?
mavilim cinsiyet için henüz erken galiba. ben 15. haftada %90 17. haftada %100 diye öğrenmiştim. ama nasıl sabırsızlandığını tahmin edebiliyorum.

kadis dün sen bir göründün bir kayboldun. çokmu yoğundun.

kızlar size birşey soacağım ben dün aynada kendime baktımda. kollarımda özellikle üst taraflarında , göğüslerimde göğüslerimin üst tarafında, karnımın yan taraflarında geniş yeşil yeşil damarlar belirmiş. korktum görünce. sizde de oldumu? acaba neden olur?

kadiscim ve yelizcim çok merak ediyorum ya...gerçi benimle beraber herkes merak ediyor ama acayip bişey beklemek...doktora gittiğimde tam 12 haftalık olacak ikili tarama yapılacak o zaman bakalım hayırlısı..
yelizcim ben hiç duymadım öyle bişey ama kötü değildir herhalde bi doktorunu arasaydın canım ya....

yelizcim yanlış bilmiyorsam eğer gebelik ilerledikçe damarlardaki kan hacmi fazlalaşırmış bebiş için.ondan damarlar daha belirgin ve şişik olurmuş biyerde okumuştum ben.aynen bendede damarlar koyu ve belirgin sanırım korkulacak bişey değildir.içini ferah tut.a.s

cumartesi günü doktora gideceğim canım. şimdilik de bana ağrı gibi bir sıkıntı vermediğinden doktorumu aramadım ama belki yaşayan vardır diye sizlere sordum.

sağol canım içimi rahatlattın. dün eşimde korkmuştu bu damarlar da ne diye. cumartesi doktora gideceğim bir de ona sorayım.

günaydın kızlarrr hepinizi öpüyorummmmm.keyifler iyidir umarımmmmmm. Biz iyiyyizzzzzzzzzzzlülülülülülü:içelim:

Fundacel .!.:
günaydın kızlarrr hepinizi öpüyorummmmm.keyifler iyidir umarımmmmmm. Biz iyiyyizzzzzzzzzzzlülülülülülü:içelim:

günaydın bizde seni öpüyoruz iyi iyi sen nasılsın fundacımmm

canımmmmm süperrr, nefinnnnn bak modun çok değişecek, biraz daha inanacaksın içindekineee.... hatta bayılacaksın, sakın korkmaaa.çok sevindimmmmm

annesinin gülü benim kızım, yine iş seyehatimiz vardı.. beni üzmediiii hiç..canım o benimm. pıt pıt hareketli işteee

slm kızlar fundacım nerelerdesin sen ya

kırlar rüyamda rahmetli annemi gördüm anne bak dünyalar güzeli kızıma dedim nasıl sevvindi ay cok etkilendim ya keşke hayatta olsaydıda sevseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…