Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar fundacım nerelerdesin sen ya

kırlar rüyamda rahmetli annemi gördüm anne bak dünyalar güzeli kızıma dedim nasıl sevvindi ay cok etkilendim ya keşke hayatta olsaydıda sevseydi (

canım o seni görüyooo, ne mutlu onada sanadaaaa. maşallah sanaaaa. benim yine işler yoğundu. Ama inan dün aklıma geldin ne yaptı acaba filan diye (hani yakın ya) Çok şükür iyiyimmmmmm. Bebişimde iyi. Can o cannnnn büyüyooooo

yorma kendini canım dikatt et kendine bebişine
daha doguramadım ya bekliyoz bebegimi

yeni gelenlere günaydınlar kızlar.
fundacım yine mi seyahat senin kızın çok gezginci olacak bu yüzden. bundan sonra yok artık değilmi yanlış hatırlamıyorsam.

nefincim ya ama ben oğlumun hareketlerini daha henüz hissedemiyorum. çok mu tembel bu sıpa ya...

ben hissetmeden önce dr a sormuştum ne zaman hissedebilirim demiştim bana 22 haftaya kadar yolu var demişti.mutlaka hissedeceksin annesi naz yapıyor delikanlı ağır abi tabi..

ne bileyim benim bildiğim kızlar nazlı olur ama. benim de cumartesi günü randevum var. ben de sorayım doktora bari. teşekkür ederim nefincim.

canim burasi sadece ebeye soru sorma sitesi genel sohbete yazman lazimdi senin tamammi tatlim ordayiz

canim pardon ya ben yanlis sayfadayim sandim sen dogru yerdesin söyle canim sen yenimi katildin aramiza

ne bileyim benim bildiğim kızlar nazlı olur ama. benim de cumartesi günü randevum var. ben de sorayım doktora bari. teşekkür ederim nefincim.

canım benim senin ki bir hareketlenecek varya durduramıyacaksınnnn.....Evet hayırlısı ile bundan sonra yapılmış bir program yok bakalım...Yani şirketteyizzzz bakalımmm. Evet teyzesi çok gezginciiiiiii olacak evettttt.şimdi 22 sinde izne çıkıcam bir hafta. Ttail yapıcaz bakalımmmmmmmm. Oda arabayla. Uçak yok artıkk:smiley-cool:

fundacım inşallah. senin meleğin nasıl? yahu şu kıza bir isim bulun artık. isimsiz kaldı yavrucak. yoksa güzel ve orjinal bir isim buldun da kimse kapmasın diyemi söylemiyorsun?
neyseki artık şehir dışı seyahatlerin bitmiş. oh tatilde bir hafta üçünüz bir güzel dinlenirsiniz. bende tatile herhalde 30 temmuzda çıakacağım. biliyorum çok sıcak olacak ama duruşmamızın olmadığı tek hafta bu. artık sıcak olmayan bir yerler seçeceğiz.

bak o tarih senin içinde süper olur. bizde göbiş daha fazla büyümeden gidelim diyoruz. Küçükkuyu ya gidiyoruz hem dağ hem denizzzz. Çanakkale tarafı. Bu arada bebişim ismi yok teyzesi hala. Bulamıyorum valla. yA buluyoruzda sinmiyor işte. Hanzade sengözlerimebaksanabismini beğendim şu aralar. Oda çok ağır galiba. Ayyy bilemedim... naniknanik

o tarihte 27. haftamda falan olacağım. inşallah bir sorun çıkmaz da gidebiliriz. küçükkuyuyu az olsa bilirim. bence de iyi bir yer seçmişsin. yeil ve mavi bir arada.ben de o tarihte hava sıcak olacağından serin olacak bir yer arıyorum. araştıracağım artık.

hanzade deyince aklıma handan geldi eski türk filmi ismi gibi. benim çok hoşuma gider. kerime nadirin bir romanında vardı. çok sevdiğim ve etkisinde kaldığım bir karakterdi. tabi önemlisi senin içine sinmesi.

kızlar merhaba nasılsınız bende bir görünüm bir giriyom ama yoğunuz ohh ne güzel tatil planları yapılıyo bizzz ancak doğum iznine çıkarızz oooo nerde öle tatil falan funda şu cimcimeye isim bul kızzzzz çok güzel isimler varrrr yaaa öykü nasıllll funda

öykü güzelde eşim beğenmediiii bende pek beğenmedimmm.üfffffffffffffffffffffffff

Selam Kizlar Ben Geldim...neler Yapiyorsunuz Bakalim...

arkadaşlar ne diyceemmmmm, hadi bebeklerimiz için alanacaklar listesiiii yapalım mı???????????

kadis hiç sorma kızcağıza bir isim bulamadı nazlı annesi. öykü bence de güzel isim. canım ya tatil planları yapıyoruz ama inşallah bir aksilik çıkmaz. valla benim geçen sene ile birlikte 20 gün iznim var. doğuma gitmeden kullanmak istiyorum hepsini.

Herkes Ayni Tas Ayni Hamam Işte.ben De önümüzdeki Hafta 3 Günlüğüne Izmire Gidiyorum Kizlar....yani Inşallah.seyahate Bi Engel Yok Değil Mi Kizlar

keşke benimki belli olsaydı kızlarrrrr benimkinin isimleri hazır erkeğede kızada hazırladık ama bizim küçük inatçıııııı çıktıııııı :))))))))) 18 haziran büyük gün bakalım sıpaaaaaa bu sefer neresini döncek bizeeee inş. kullanırsın yelizcim iznini bizde böle yıllık izin olayıda yokkkkk zorlaaaaa işteeee bu sene doğum olacağı içinde vermez bizim patron kesinnnnnnn ablam gelicek 2 haftaya kadar banada 3-4 gün alayım diyorum ama bakalım verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…