slm kızlar fundacım nerelerdesin sen ya
kırlar rüyamda rahmetli annemi gördüm anne bak dünyalar güzeli kızıma dedim nasıl sevvindi ay cok etkilendim ya keşke hayatta olsaydıda sevseydi(
yorma kendini canım dikatt et kendine bebişinecanım o seni görüyooo, ne mutlu onada sanadaaaa. maşallah sanaaaa. benim yine işler yoğundu. Ama inan dün aklıma geldin ne yaptı acaba filan diye (hani yakın ya) Çok şükür iyiyimmmmmm. Bebişimde iyi. Can o cannnnn büyüyooooo
ben hissetmeden önce dr a sormuştum ne zaman hissedebilirim demiştim bana 22 haftaya kadar yolu var demişti.mutlaka hissedeceksin annesi naz yapıyor delikanlı ağır abi tabi..
kızlar kimse yok galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uykum geldi yaaaaaaaa
ne bileyim benim bildiğim kızlar nazlı olur ama. benim de cumartesi günü randevum var. ben de sorayım doktora bari. teşekkür ederim nefincim.
bak o tarih senin içinde süper olur. bizde göbiş daha fazla büyümeden gidelim diyoruz. Küçükkuyu ya gidiyoruz hem dağ hem denizzzz. Çanakkale tarafı. Bu arada bebişim ismi yok teyzesi hala. Bulamıyorum valla. yA buluyoruzda sinmiyor işte. Hanzade sengözlerimebaksanabismini beğendim şu aralar. Oda çok ağır galiba. Ayyy bilemedim... naniknanik
Selam Kizlar Ben Geldim...neler Yapiyorsunuz Bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?