Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende senin gibi yeni katılanlardanım.Ama burda çok güzel vakit geçireceğimize emin,sende hoşgeldin.

arkadaslar bu benım ılk msjım yalnıs bı yere yazıyorsam yonlendırırsenız sevınırımbenım 3 defa dusugum oldu su an gebe kalamıyorum goguslerımı tanıyamıyorum cok sondu adetımın 21, gunu sısmesı lazımdı suan cok sonuk,dr a gıttım 3 dusugun sebebı bulunamadı dr um bu sefer hamıle kaldıgında ıgneye baslıyacam dedı bakalım hayırlısı...

mrb çok geçmiş olsun bacım düşüklerinin sebebbini bişlmiyorum ama muhakkakki dr seni aydınlatmışdır gögüslerin içinde bence dr sorman gerek sebebini ALLAH EN YAKIN ZAMAN DA SENİ DE CÜMLEMİZİDE BEBİŞLERİNE KAVUŞDURSUN İNŞ:CüvCüv:

evet canım aynen bende öyle bi yanım çok istiyo bi yanım korkuyo.. halbuki annelik çok kutsal bu kadar düşünmekk doğru değil belki ama napymmmm

Yaaaaaa kafama bisey takildi beta hcg gebelik testinin aç yada tok farkedermi?????? Bilen varmi

farketmez canımm..yaptırabilirsin aç veya tokk .önemli değıl ama insan heyecandan bişi yıyemıyo zatennnnnnn

selam kızlar aranıza yeni katılıyorum hamileyim hamileliğimin 9 cu haftasındayım bebişinin cinsiyetini öğrenen varmı aşermeleriniz oldumu hamileliğiniz nasıl gidiyor:CüvCüv:

merhaba
bende yeni uyelerdenim dun aksam 5 haftalik hamile oldugumu ogrendik cok heyecanli birsey kaydirigubbakcemile5 hic beklenmedik anda korundugum halde geldi

kızlar yasmin kullanan varmı içinizde ya bana biraz bahsetsenize...olumlu yada olumsuz yönleri ile ilgili.Bugün kullanmaya başlıcamda...

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım. daha önceden bu siteye giriyodum ama üye diildim. sizden öğreneceğim çok şey var. bu arada bende anne adaylarından biriyim.

kızlar yasmin kullanan varmı içinizde ya bana biraz bahsetsenize...olumlu yada olumsuz yönleri ile ilgili.Bugün kullanmaya başlıcamda...

ben aşağı yukarı 4 sene kullandım kilo falan yapmadı yalnız baş ağrılarım yasmin kullandığım dönemde çok oluyordu şimdi Allah'a şükür hiç olmuyor bu müddet boyunca da hiç kaza olmadı yani hamile falan kalmadım bıraktıktan sonrada adetlerimde düzensizlik olmasına rağmen 6-7 ay sonra hamile kaldım....:dance:

tşk ederim strangellucky... peki hangi saatlerde alınması daha uygun olur bi fikrin varmı? illa şu zaman alınır diye bi kural varmı

canım bu ilacın bi saati yok sadece bugün kaçta içtiysen yarında o civarda
içeceksin ben ginera kullanıyordum ama bıraktığım ay hamile kaldım

bende 40 günlük evliyim ve şimdiye kadar hiç bi yöntemle korunmadık bugün regl oldum ve yasmin aldım.Yan etkisi en az olan bu dediler

kızlar ben 12ci haftanın içindeyim benim bebiş hareket ediyor 2 hafta önceden hareket etmeğe başladı dr sordum yok dedi gaz hareketidir dedi ama hep aynıyerde hareket ediyor sizdede varmı böyle his bide size sorayım erken oynuyan bebeğin cinsiyeti ne oluyor yazarsanız sevinirim

tşk ederim strangellucky... peki hangi saatlerde alınması daha uygun olur bi fikrin varmı? illa şu zaman alınır diye bi kural varmı

valla saati yok ama ben akşamları yatmadan önce alıodum hemen hemen hep aynı saatlere denk geliyordu birde bir gün unutursam ertesi günü 2 tane içiordum

galiba çabuk oynayan erkek oluyor bende hissediyordum özellikle zayıf annelerde sırt üstü yattığında böyle tuhaf şeyler oluyordu:) ama benim bebişim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…