Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım. daha önceden bu siteye giriyodum ama üye diildim. sizden öğreneceğim çok şey var. bu arada bende anne adaylarından biriyim.

merhaba hosgeldin kaydirigubbakcemile2 kac haftalik anne adayisin:CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız ben 23 hafta 6 günlük hamişim bişey sorucam hamilelikte hangi aşılar gerekıyo ben biraz geç kaldım a bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim ne olur yardım edın

8 haftalık hamileyim ruh halim berbat yaaaaaaaaaaaa sanki çok yalnızım,çok üzgünüm fln filan sizdede varmı kıslar böle şeyler durup dururken ağlamaya başlıyorum midem kazınıyo .....

kızlar yasmin kullanan varmı içinizde ya bana biraz bahsetsenize...olumlu yada olumsuz yönleri ile ilgili.Bugün kullanmaya başlıcamda...

ben yasminin hic olumlu yönünü görmedimki..bünyeye göre degisiyor heralde ama inan varya beni cok kötü yapmisti.insallah sana ii gelir....:Saruboceq::Saruboceq:

hehe hamilemi kalmak istiyosun darısı başına inşallah.

kıslar herkese merhaba. iyi bir hamilelik dönemi geçirmeniz dileğiyle....

evet canım burasını vermişler ya bide sayfalar takılmasa
boyna kontrol ediliyomuş
bi yazmadıkya

hülyacım evet burdan konuşalım bence burası daha iyi geldi endi konumuzada yakın hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…