Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yazdım topiğimize hastanedeydim bütün gün miğde spazmı geçirdim kızlar ölücem zannettim ağrı kesici vermeden gebelik testide yaptılar ama sonuç negatifsenağlama

geçmiş olsun canım ne olduda oldu öyle ne testi yaptılar kan testimi çok üzüldümya allah beterinden saklasın

geçmiş olsun canım ne olduda oldu öyle ne testi yaptılar kan testimi çok üzüldümya allah beterinden saklasın
saol canım ruh gibiyim şu an çok ağrım vardı ağlamaktan gözlerim şişti..
sabah kalktığımda miğdemde dayanılmaz bir ağrı vardı..
kan testi yaptılar hamile olmadığımı öğrenince dayadılar ağrı kesicileri..
ben demiştim ama geç başladık çalışmalara hamile kalmam bu ay diye yinede bekliyodum ama..
nasıl atılıyor yavrım

canım gir açtığın konuya yukarıda yazan adresi mausun sağ tuşuna bas kopyala sonra gel buraya bize yazı yazdığın yere sağ tuşa basıp yapıştır.

nilaycım çok geçmiş olsun canım üzülme bebek çalışmalarına öbür ay devam edersin sen iyi olda bebeği sonraki ayda yaparsın miğden zayıfsa niye çok yedin canım yaa ne dedi doktorlar şimdi iyimisin

saol bitanem şimdi iyiyim ya çok yemedim aslında ama yiyip yatmak miğdemi mahfediyodu patlak verdi işte.endoskopi yapalım dedi doktor ben istemedim miğdeme hortum salıcaklar aman dayanamam ben...daha önce iki kere daha olmuştu bana biraz nazlı vücudum var canım...ülser başlangıcı olabilir belki dedi doktor ama bence değil.sahurda yedikten sonra miğdeme ağrılar girmeye başlamıştı zaten.

kızlar bengeldim kusura BAKMAYIN İŞİMÇIKTIDA BAKTIM DİGER YEREDE YOKSUNUZ BURDAMISINIZ ARTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…