Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ne diyceemmmmm, hadi bebeklerimiz için alanacaklar listesiiii yapalım mı???????????

doğum çantası için mi yoksa genel mi olacak liste canım.
valla ben henüz 3 adet spor ayakkabısı aldım. 17-18-19 numaralı. ama funda0 teyzesi o kadar tatlı ki anlatamam.a.s

yeliz dolgan .!.:
valla ben henüz 3 adet spor ayakkabısı aldım. numaralı. ama funda0 teyzesi o kadar tatlı ki anlatamam.a.s

anaaaaaa yerim ben onun spor ayakkabılarınıı ne tatlıklardır şimdiiiiiii :)))))))))
bence ciciler alıyom bebeğime ama daha ayakkbı almadımmm sadece kıyafettttt bakıp bakıp seviyorummmm annesi kurbannnnn :sm_cool:

valla ben henüz 3 adet spor ayakkabısı aldım. 17-18-19 numaralı. ama funda0 teyzesi o kadar tatlı ki anlatamam.a.s

ya eminim muhteşemdir tabikiiii, doğum çantasıda olur genel eksikler alınacaklarda olur, hani sizde isterseniz faydalı olur diye düşündümm, farketmez hani yanimmmmm

benim alacakalrımın başında yatağı,arabası,çantası,ana kucağı falan var.bi de benim için süt pompası çok önemli kızlar yaaa

1-anne için göğüs pedi
2-emzirme sütyeni
3- göğüs pompası seti
4-bebek için tulum
5- çorap
6- eldiven
7-önlük
8-termos
9-banyo havlusu
10- banyo lifi
11- saç fırçası
12-beden ve 2 adet oda termometresi(biri banyoya biri odasına)
13-şampuan
14- pudra
15-bebek yağı
16- oda nemlendircisi
17- bebek telsizi
18-tırnak makası ya da çıtçıtı
19-burun aspiratörü
20-biberon
21-biberon emiği
22- biberon ve emzik fırçası
23-gece lambası
24-ıslak mendil
25-mama tabağı ve kaşığı
26- mama sandalyesi
27-ana kucağı
28- kanguru
29- puset
30- oto koltuğu

valla aklıma gelipte yapmış olduğum litemde bunlar var. aklıma başka bir şey gelirse yine yazarım.

fundacım inan bunlar çevremde yeni doğum yapmış olan arkadaşlarımın çok kullandığı şeyler o nedenle hiç biri fazla değil. ve mutlaka ihtiyacımız olacak. bunun dışında ilaç kaşığı bile alan var.

ssğaol yelizcim vallahi listen güzellll bizimde almamız lazımmm bunlarııııı

ben bi kaç ay daha bekleyeceğim almak için.herkes daha erken diyor.bebek biraz daha büyüsün öyle diyorlar...listesi bile güzel kim bilir alması nasıl olur

ben bi kaç ay daha bekleyeceğim almak için.herkes daha erken diyor.bebek biraz daha büyüsün öyle diyorlar...listesi bile güzel kim bilir alması nasıl olur

tabi mavili senin için biraz erken ben de 2 ay daha beklemeyi düşünüyorum. 7. aydan sonra alırım hepsini. aklıma daha başka şeylerde gelebilir veya aynı ürünün dah aorjinalini bulabilirim diye . şimdilik sadece mağazalarda bakıyorum.

birde sterilizasyon aleti var. aslına bebek biberon gibi şeyleri başka şekilde de sterilize edebiliyoruz ama alan bir kaç arkadaşım olmuştu. güçlü buhar vererek sterilize ediyormuş. ilk 6 ay çok işe yarıyormuş ama size gereksiz gelebilir ama ben alacağım.

bende bakıyorum canım fiyat araştırıyorum ona göre de para biriktiriyoruz...biz ilk önce fotoğraf makinesi aldık....her anını çekelim diye.ve daha şimdiden hediyeler geliyo bana.kıyafet alamama gerek kalmayacak bu gidişle....
azcık büyüsünde beni heyecanlandırsın artk yaaa......

canım bana dedin galiba.ama ben yeni gelmedim ki....
asıl sen aramıza hoşgeldin.....inşallah bende olacağım az kaldı bakalım..6 ayımız var..sabırsızlıkla bekliyoruz....

canım bana dedin galiba.ama ben yeni gelmedim ki....
asıl sen aramıza hoşgeldin.....inşallah bende olacağım az kaldı bakalım..6 ayımız var..sabırsızlıkla bekliyoruz....

allah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.senin hamilelik belirtilerin nelerdi.bizde yeni karar verdik bebek yapmaya.inşallah çok uzun sürmez.

allah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.senin hamilelik belirtilerin nelerdi.bizde yeni karar verdik bebek yapmaya.inşallah çok uzun sürmez.

amin canım teşekkür ederim.ben ilk önce adetimden anladım.günü geçince şüphelendim ama üstüne düşmedim.göğüslerim çok acıyordu ve inanılmaz şişti.hiç ide bulantım falan olmadı.baş dönmesi falan yeni yeni oluyo bende.belirtiler herkesde farklı oluyor...
canım inşallah rabbim seninde kucağını en kısa zamanda doldurur inşallah.güzel haberlerini duyarız burdan...

canım hoşğeldinn.... kafan neden karışıkkı bence annelik çok ğüsel olmalı neticede 2 sewen insanın bebeği bundan ğüsel şeymi var ..kiloları düşünme nasıl bebeği istediysen kilolarıda vermeyı istersin ve ğider :)

kızlar oradamısınız ayrıntılıdan geldim çok şükür herşey normal çıktı.:teytey::teytey::dance::dance:

GÖZÜN AYDIN NEFİN.ÇOK SEVİNDİM. HERŞEYİN YOLUNDA GİTMESİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.BENİMDE AYIN 28.DE ÜÇLÜ TEST VAR UMARIM BENİMKİDE SORUNSUZ GEÇER.

Herkese iyi akşamlar
Doktordan geldim kızım büyümüş 1350 gr olmuş.
Kızımı görmeye sadece 12 hafta kaldı.
Günler azaldıkça çok heyecanlanmaya başlıyorum....

Herkese iyi akşamlar
Doktordan geldim kızım büyümüş 1350 gr olmuş.
Kızımı görmeye sadece 12 hafta kaldı.
Günler azaldıkça çok heyecanlanmaya başlıyorum....

canım ne güzel ya darısı bizim başımıza.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…