- Konu Sahibi şirin1979
-
arkadaşlar ne diyceemmmmm, hadi bebeklerimiz için alanacaklar listesiiii yapalım mı???????????
yeliz dolgan .!.:doğum çantası için mi yoksa genel mi olacak liste canım.
valla ben henüz 3 adet spor ayakkabısı aldım. numaralı. ama funda0 teyzesi o kadar tatlı ki anlatamam.a.s
doğum çantası için mi yoksa genel mi olacak liste canım.
valla ben henüz 3 adet spor ayakkabısı aldım. 17-18-19 numaralı. ama funda0 teyzesi o kadar tatlı ki anlatamam.a.s
ben bi kaç ay daha bekleyeceğim almak için.herkes daha erken diyor.bebek biraz daha büyüsün öyle diyorlar...listesi bile güzel kim bilir alması nasıl olur
hoşgeldin bende yeni üyeyim annelik korkulacak bir durum asla değil bunu sana ne kadar anlatsak anne olmadan anlayamazsın ama anne olunca neden daha önce olmamışım diyceksin benim iki kızım var iiki varlar hiçbir şey onlar kadar değerli değil rahat ol
canım bana dedin galiba.ama ben yeni gelmedim ki....
asıl sen aramıza hoşgeldin.....inşallah bende olacağım az kaldı bakalım..6 ayımız var..sabırsızlıkla bekliyoruz....
allah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.senin hamilelik belirtilerin nelerdi.bizde yeni karar verdik bebek yapmaya.inşallah çok uzun sürmez.
kızlar oradamısınız ayrıntılıdan geldim çok şükür herşey normal çıktı.:teytey::teytey::dance::dance:
Herkese iyi akşamlar
Doktordan geldim kızım büyümüş 1350 gr olmuş.
Kızımı görmeye sadece 12 hafta kaldı.
Günler azaldıkça çok heyecanlanmaya başlıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?