canım ne güzel ya darısı bizim başımıza.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.
nefinn .!.:kızlar oradamısınız ayrıntılıdan geldim çok şükür herşey normal çıktı.:teytey::teytey::dance::dance:
sağol canım.ikili yaptırmış mıydın?
kızlar oradamısınız ayrıntılıdan geldim çok şükür herşey normal çıktı.:teytey::teytey::dance::dance:
Bi Dedemi Gördüm Cnm Ama O Da Yetti.aniden Gelen Hastaliklar Daha Kötü Oluyo.ama Atlattik şükürrrr
hımmm bu aradaaaaa nefinnnn ve nimettttt ne yani tanıştınız diye havamı atıyorsunuz bakalımmmm. Kıskanabiliriz, ya canımız çekerseeee hamileyiz biz hamileeeeeeklava: (bu arada sanki sen değilsin sengözlerimebaksanab) ikinizinde ayrıntılarınızın normal çıkmasına sevindimmm. Amanda maşallah tontinilere. Mavili seninkide iyi çıkacak rahat ol........:teytey:a.s.
günaydın kızlar dün ayrıntılılım vardı. çok şükür bişey çıkmadı. ama acayip kalabalıktı . bayağ uğraştım. hatta nefinle karşılaştık tanıştık. o benim arkamdan girecekti.
güldencim allah bir an önce ayağa kalkmasını nasip etsin. benim babamda kalp krizi geçridi sabaha çıkmaz dediler. 19 gün yoğun bakımda kaldı. kapının önleirnde sabahladık günlerce. nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum. allah kimsenin başına vermesin. ama önceden uyarayım kayınvalidenin sinri dolu günler bekliyor. kalp ameliyatı geçiren herkes sonradan biraz asabi oluyor. babam evde şimdi anneme kök söktürüyor. allah sabır versin :)))
mavilicim merak etme eminim test sonucunun iyi çıkacak sıkmayın kendinizi.
yeliz, funda nasılsınız?
yelizcim,inşallah seninde iyi çıkar. büyük ihtimal özle muayene olur herhalde senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?