Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nefinn .!.:
kızlar oradamısınız ayrıntılıdan geldim çok şükür herşey normal çıktı.:teytey::teytey::dance::dance:

maşallah maşallah nefincim bak sana dedim içini ferah tut diye hadi gözün aydın canım

sağol canım.ikili yaptırmış mıydın?

evet canım ikiliyi özelde yaptırmıştım.güzel çıkmıştı.üçlüyü ana sağlık var işyerimin yanında ordaki doktorada görünüyorum ücretsiz yapılıyor o doktorum yapalım yinede demişti.

selam arkadaşlar.ben geldim.herkese günaydınlar.....

günaydın hepinize. Gülden hoşgeldin nasılsın? Ne var ne yok geçen hafta doktora gidebildinmi sen?

Gidemedim Canim Geçen Cuma Gidecektim Ya Bu Cumaya Erteledim.çünkü Geçen Perşembe çiktik.o Gün Eşimin Babasi Kalp Krizi Sonrasi Anjiyo.ve Dün De Baypas Oldu.şükür şimdi Iyi...ben Bu Hamileliğimde çok şeyler Yaşadim.allah Kimsenin Başina Vermesin.dün Yoğun Bakimdaydi Ama Bugün Normal Odaya Geçecek.dün Akşam Da Birazcik Konuştuk Bile.aniden Gelince Insan Korkuyor ...funda Mesaj Atmasaydin Valla çok Kizacaktim Sana Haberin Olsun.öpüyorum Saol..

Günaydın kızlar? Nasılsınız?

Güldencim çok geçmiş olsun gerçekten ya sen ne kadar çok üzüldün baştan beri. Çok şükür iyisin ama. Yağmur nasıl? Çok hissettiriyormu kendini cimcime.

günaydın kızlar...
egemencim hoşgeldin canım.geçmiş olsun allah şifa versin....başka keder göstermesin.sen bu hamilelikte çok sıkıntı çektin canım ya.kaç tane cenaze gördün.allah başka acı yaşatmasın inşallah...
nefincim gözün aydın canım..bende cumartesi doktora gideceğim.pazartesi 2 li tarama var.inşallah kötü bişey çıkmaz.dua edin bana da

Bi Dedemi Gördüm Cnm Ama O Da Yetti.aniden Gelen Hastaliklar Daha Kötü Oluyo.ama Atlattik şükürrrr

günaydın kızlar dün ayrıntılılım vardı. çok şükür bişey çıkmadı. ama acayip kalabalıktı . bayağ uğraştım. hatta nefinle karşılaştık tanıştık. o benim arkamdan girecekti.

güldencim allah bir an önce ayağa kalkmasını nasip etsin. benim babamda kalp krizi geçridi sabaha çıkmaz dediler. 19 gün yoğun bakımda kaldı. kapının önleirnde sabahladık günlerce. nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum. allah kimsenin başına vermesin. ama önceden uyarayım kayınvalidenin sinri dolu günler bekliyor. kalp ameliyatı geçiren herkes sonradan biraz asabi oluyor. babam evde şimdi anneme kök söktürüyor. allah sabır versin :)))

mavilicim merak etme eminim test sonucunun iyi çıkacak sıkmayın kendinizi.

yeliz, funda nasılsınız?

Bi Dedemi Gördüm Cnm Ama O Da Yetti.aniden Gelen Hastaliklar Daha Kötü Oluyo.ama Atlattik şükürrrr

güldencim yanlış mı hatırlıyorum dednin dışında çok yakın olmayan bi tanıdığın daha vardı galiba vefat eden...:sm_confused::sm_confused:

kız ben seni yerimmmmm geldin işte bende msj attım,ama inan aklımdaydın hepppp, bak o kadar heves ettin yaaaa, geçen cumaya göremedin kızını amaaaaaaa yarınnnn büyük günnn hem daha büyüdüüüüü yağmuurumuz................İyi ol artık ve şu streslerden uazklaşmaya çalış. Herşeyin hayırlısıııııı. Baksan bebişine kocaman olduuu gülden büyüttün onuuuuuuuu yaaa. Bu arada bizde büyüdük teyzesiiiiii

hımmm bu aradaaaaa nefinnnn ve nimettttt ne yani tanıştınız diye havamı atıyorsunuz bakalımmmm. Kıskanabiliriz, ya canımız çekerseeee hamileyiz biz hamileeeeeeklava: (bu arada sanki sen değilsin sengözlerimebaksanab) ikinizinde ayrıntılarınızın normal çıkmasına sevindimmm. Amanda maşallah tontinilere. Mavili seninkide iyi çıkacak rahat ol........:teytey:a.s.

inşallah canım iyi çıkar da bende tatile giderim....kılar eğer bi sorun çıkmazsa önümüzdeki hafta bi kaç günlüğüne izmire gideceğiz eşimle....

fundacım pek bir pozitif pek bir neşeli gördüm seni yaww
yalnız kızlar dün tabi haliyle bir sürü hamile gördüm herkeisn top gibi önde . bi benim yaygın. hatta asansöre bindik yaşlı teyzlerden biri gençlere bak 2 kat çıkamamışlar dedi. kardeşimde hamile o tamam mıııı dedi. anlaşılmıyor vesselam . hatta doktorun dediğine göre bayağ bi yaymış kendini baş sağda bacakalr solda.ben bişey göremedim tabii. kardeşim bi tek suratını görmüş çok güzeldi dedi. öle foto moto da alamadık.aranaızdan alan olmuşmuydu

nimetcim günaydın canım. gözünaydın herşey iyi çıkmış.a.s senin adına çok sevindim canım. darısı bizlerin başına ben de 2 hafta sonra falan giderim herhalde. ama benimkisi çapada olmayacak doktorum başka bir yere yönlendirecekmiş.

yelizcim,inşallah seninde iyi çıkar. büyük ihtimal özle muayene olur herhalde senin.

nimetcim bilmiyorum ama daha önce aynı hastaneye giden bir arkadaşımı doktoru nişantaşında bir muayeneye yönlendirmiş. galiba benimki de öyle olacak ama detaylarını cumartesi alacağım. inşallah benim de herşeyim yolunda gider.

yelizcim,inşallah seninde iyi çıkar. büyük ihtimal özle muayene olur herhalde senin.

YA CNM EVET EŞİMİN ÜST KAT KOMŞUSU,SONRA EŞİMİN ANNEANNESİ,BİDE 8 HAFTALIKKEN KARNIMDAKİ DİĞER BEBİŞİMİ.YA BENİM KIZIM ÇOK DUYGULU Bİ KIZ OLACAK YADA ÇOK VUREDUMDUYMAZ.BEN NORMALDE VURDUMDUYMAZIMDIR AMA ŞU GÜNLERDE ÖLE OLAMIYOSUN.YİNE DE ÇOK GÜÇLÜYÜM.ALLAH SABRINI VERİYO YANİ.DEDEM EN ÇOK ETJKİLEYENDİ BENİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…