Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada belki duymuşsunuzdur ama ben yaklaşık 2 hafta önce izlediğim bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum. ülkesini tam hatırlamıyorum ama sanırım amerika. anne 5 aylık hamile. ancak annede yolunda gitmeyen bir şeyler tespit edliyor annede önce böbrek sonra karaciğer yetmezliği başlıyor. bütün tetkikler yapılıyor ama annede bir sorun yok. bu sefer bebek kontrol altına alınıyor bebeğin mesanesi normalin 4 katı çıkıyor onu bir şeyler yaparak normale döndürüyorlar ama annede düzelme olmuyor. yeniden inceliyorlar bebeğin akciğerinde kist tespit ediyorlar. ve bu kisti anneye sezeryan yaptırarak bebeği göbek kordonunu kesmeden dışarı çıkararak ameliyat edip çıkarıyorlar. ve bebeği tekrar anne karnına koyuyolar. bebek 9 aynı doldurunca doğuyor ve şu anda 4 yaşında bir erkek çocuk. ve çokda sağlıklı .ve bu olay dünyada bir ilk. izlermisiniz bilmiyorum ama bu haber geçen hafta doktorlar dizisinde canlandırıldı. diziyi izleyenler belki çok önemsemediler hayal ürünü diye ama ben haberi izlerken çok heyecanlandım sonu nasıl gelecek diye ama teknoloji o kadar çok ilerlemişki çok şükür bebek şuan çok sağlıklı.annesi ben onu 2 defa doğurdum diyor.

nerden çıktı diyeceksiniz belki ama hepimizi ilgilendirdiğinden sizinle paylaşmak istedim. allah hiçbirimize böyle şeyler yaşatmasın.

Herkese Teşekkürler Arkadaşlar...yağmur Kiz Büyüdü Mahvediyo Beni.arada Kasilmalar Falan Oluyo.dişardan Izliyoruz Artik.babaya Büyük Tepkiler Veriyor.bazen Canim Aciyo Ama Az Kaldi .sabir Işte.
Geçen Hafta çok Istedim Kzimi Görüyüm Diye Ama Olmadi.yarin Sabah 09.30 Da Buluşucaz Inşallah Kismetse..

sen yine de hiçbir olumsuzluğu kafana takmaki bebeğin her zaman güleryüzlü, mutlu ve huzurlu olsun canım. :teselli:

Saol Cnm Anlattiğin Olay Yaşanan Gerçek Olay çok Etkileyici.teknoloji Ilerledi Artik.kalbi Kenara Koyup Seni Yaşatiyolar Bu Kadar Ileriyiz Artik...

bu sıcaklar mahvediyor kızlar. daha şimdiden böyle napıcaz biz koca yaz yaa. sersem gibiyim. allah hepimize güç versin.

sen görebildin mi bişeyler ben bişey görmedim. çok kısa sürdü benimki sneinkide öle kısa mı sürdü

canım hç iş yapmak istemiyor benim....canım sürekli yatmak istiyor...sizlerde öylemisiniz kızlar
yelizcim ben izledim o haberi hatta geçen hafta aynı konuyu doktorlar dizisinde işlediler aynı görüntüleri gösterdiler bebek çıkar çıkmaz doktorun elini tuttu.bu kadar güzel bişey olamaz ya...

gel beraber yatalım.boşverelim işi gücü
demeyi çok isterdim nimetcim yaaaaaaaaaaaaa

gÜLDENCİM CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KAYINPEDERİN İÇİN ALLAH ŞİFASINI VERSİN SEN ÇOK ÜZÜLDÜN CANIM YA YAPMUR KIZIMIZ İNŞ. ETKİLENMEMİŞTİR. BUNLARDAN İYİMİ BEBİŞİN KAÇ GÜNDÜR YOKTUN İZLEDİK SENİ MAŞALLAH BEBİŞ BÜYÜMÜŞ TAKVİMDEN BELLİ HADİ HAYIRLISI İNŞ. KIZINI GÖRÜRSÜN YARIN

Bu Arada Kizlarr Siz Nasilsiniz Bakalimmmmm Ben çok Sikiliyorum Bugün Hava Sicak Işler Yoğun çalişmak Gelmiyo
Içimden Hiç Nimetçim Nefincim Tanişmizsiniz Hadi Bakalim Ayrintilarda Sorun Olmadiğina Sevindim Gözünüz Aydin Bu Arada

ayyy yemek yedim inanılmaz bir ağırlık çöktüüüüüü, ufff daraldım valla. bu arada dışarısı çok sıcakmış dikkat edin kızlarrrrr. ay ben çok yedim galibaaaaa.

Fundacel .!.:
ayyy yemek yedim inanılmaz bir ağırlık çöktüüüüüü, ufff daraldım valla. bu arada dışarısı çok sıcakmış dikkat edin kızlarrrrr. ay ben çok yedim galibaaaaa.

AFİYET OLSUN TOP TOP VİTAMİN OLSUN BAKALIM FUNDACIMMMM

Inşallah Cnm.saol Kadiş.sanada Bişey Kalmadi Artik Gösterir Inş.

egemennn .!.:
Inşallah Cnm.saol Kadiş.sanada Bişey Kalmadi Artik Gösterir Inş.

EVET CANIM 18 HAZİRANDA DOKTORDAYIM ALLAH NASİP EDERSE BAKALIM BENİM YARMAZIM NE YAPICAK İNŞ. GÖSTERİR BU SEFERDE ANNİŞİ ONA CİCİLER ALIRRRR BU ARADA ANLADI GALİBA ONDAN BAHSETTİĞİMİZİ TEKMELELİYO

canım sen ne mühendisiydin kimya mı

elifcim evet kimya mühendisiyim canım

kadiş saol canım inşallah pazartesi günü senin yaramazıda artık oğluşumuz yada kızımız olarak sevecez.

ben yemeğimi yedim bide üstüne bebek.com daki doğum hikayeleirni okuyup okuyup ağlıyorum. amma sulu gözoldum yaaa. herşeye ağlıyorum.

bende yedim kızlar yemeğimi....bi iş yapıyorum bi geziyorum ben öyle nette çok gezemiyorum...uf bu işler ne çok ya.yapıyorum yapıyorum bitmiyoooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…