Gidemedim Canim Geçen Cuma Gidecektim Ya Bu Cumaya Erteledim.çünkü Geçen Perşembe çiktik.o Gün Eşimin Babasi Kalp Krizi Sonrasi Anjiyo.ve Dün De Baypas Oldu.şükür şimdi Iyi...ben Bu Hamileliğimde çok şeyler Yaşadim.allah Kimsenin Başina Vermesin.dün Yoğun Bakimdaydi Ama Bugün Normal Odaya Geçecek.dün Akşam Da Birazcik Konuştuk Bile.aniden Gelince Insan Korkuyor ...funda Mesaj Atmasaydin Valla çok Kizacaktim Sana Haberin Olsun.öpüyorum Saol..
uffffff çok sıkılıyorum ya.uyumak istiyorum her yerim ağrıyor..biz bu bebekle hiç anlaşamayacğız galiba....hep inadıma yapıyor ne yapıyorsa yaaaaaaaaaaaa...
çok huysuzum ben on zamanlarda hep sinirliyim.....
Egemencim çok geçmiş olsun. Geçen hafta pek bağlanamadığım için haberim olmadı. Allah hepinize acil şifalar versin. Bende seni göremeyince merak etmiştim. Çok geçmiş olsun canım.
Cnm Yarin Sabaha Ertelemiştim Yarin Sabah Gidicem Kismetse.ama Içim çok Sikiliyor...
Hoşgeldin egemen
Çok geçmiş olsun bu gün öğrendim nasıl şimdi iyimi durumu babanızın
Geçmiş olsun canım, herşey yoluna girer inşallah biran önce.
HAYAT BÖYLE İŞTE 3 GÜLÜYOSUN 3 AĞLIYOSUNN.SAOOL CNM..YARIN BEBİŞİMİ GÖRÜCEM İNŞALLAH...ÖNCEDEN DOKTORA GİDERKEN NE KADAR DA MUTLU GİDERDİM ŞU AN MUTLU BİLE GİDEMİYORUMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?