Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam herkeze bir kaç gündür gelemiyorum buraya ben yokken doğum yapan yok dimi ilk sıra kimin acaba? bana daha çok var tatlicadiarzu

Egemencim çok geçmiş olsun. Geçen hafta pek bağlanamadığım için haberim olmadı. Allah hepinize acil şifalar versin. Bende seni göremeyince merak etmiştim. Çok geçmiş olsun canım.

uffffff çok sıkılıyorum ya.uyumak istiyorum her yerim ağrıyor..biz bu bebekle hiç anlaşamayacğız galiba....hep inadıma yapıyor ne yapıyorsa yaaaaaaaaaaaa...
çok huysuzum ben on zamanlarda hep sinirliyim.....

Arkadaşlar internette dolaşırken bir site buldum ve hoşuma gitti. Bende sizinle paylaşmak istedim.

Link Silinmiştir.

:))

uffffff çok sıkılıyorum ya.uyumak istiyorum her yerim ağrıyor..biz bu bebekle hiç anlaşamayacğız galiba....hep inadıma yapıyor ne yapıyorsa yaaaaaaaaaaaa...
çok huysuzum ben on zamanlarda hep sinirliyim.....

Canım ilk haftalarda bunları yaşaman çok doğal. İlerleyen günlerde herşeyin yoluna girdiğini göreceksin. Biraz sabırlı olmaya çalış. Sen nasıl bebeğe alışmaya çalışıyorsan o da sana alışmaya çalışıyor. Bir kaç hafta sonra herşey daha güzel olacak bak görürsün. Stres yapma kendine.

Egemencim çok geçmiş olsun. Geçen hafta pek bağlanamadığım için haberim olmadı. Allah hepinize acil şifalar versin. Bende seni göremeyince merak etmiştim. Çok geçmiş olsun canım.

CNM ZATEN BEN DE 1 HAFTADIR YOKTUM YENİ BUGÜN NETE GİREBİLDİM.SAOLLLLL

Cnm Yarin Sabaha Ertelemiştim Yarin Sabah Gidicem Kismetse.ama Içim çok Sikiliyor...

Cnm Yarin Sabaha Ertelemiştim Yarin Sabah Gidicem Kismetse.ama Içim çok Sikiliyor...

Gülden nasılsın canım? Ne zamandır nete giremiyorum, neler yapıyorsun? Bebiş neler yapıyor? Herşey yolundadır umarım, uzun süredir haber alamadım arkadaşlardan, özlemişim sizi valla.

Hoşgeldin egemen
Çok geçmiş olsun bu gün öğrendim nasıl şimdi iyimi durumu babanızın

Canim Saol .geçen Hafta Yoktum Kayinpederim Ameliyata Girdi Dün şu An Iyi Cnm.uğraşiyorum Işte Tasalarla üzüntülerle.ayrica Içimden Her An Ağlamak Geliyor.

Hoşgeldin egemen
Çok geçmiş olsun bu gün öğrendim nasıl şimdi iyimi durumu babanızın

CANIM DÜN AMELİYAT OLDU BAYPAS ŞU AN İYİ YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI YANİ.SAOL.1 HAFTADIR BURSADA ONUNLAYDIK.ÇOK ZOR ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN.:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım, herşey yoluna girer inşallah biran önce.

HAYAT BÖYLE İŞTE 3 GÜLÜYOSUN 3 AĞLIYOSUNN.SAOOL CNM..YARIN BEBİŞİMİ GÖRÜCEM İNŞALLAH...ÖNCEDEN DOKTORA GİDERKEN NE KADAR DA MUTLU GİDERDİM ŞU AN MUTLU BİLE GİDEMİYORUMMM

Çok geçmiş olsun. Neyse bundan sonra sen kendine dikkat et. Bak 28.haftaya girdik. Havalarda çok sıcak zaten.

HAYAT BÖYLE İŞTE 3 GÜLÜYOSUN 3 AĞLIYOSUNN.SAOOL CNM..YARIN BEBİŞİMİ GÖRÜCEM İNŞALLAH...ÖNCEDEN DOKTORA GİDERKEN NE KADAR DA MUTLU GİDERDİM ŞU AN MUTLU BİLE GİDEMİYORUMMM

Böyle düşünme canım ya. Hayat devam ediyor sonuçta. Bebeğinde bu stresten etkilenecek. YArın onu görünce moralin yerine gelir üzülme. Bak kocaman oldular artık. Bizim her dediğimiz her hissettiğimizi onlarda yaşıyor. Üzme kendini.

Canim Ya Doğrusun Ama Bugünkü Modum Pek Iii Değil.eşime De Sinirlendim.herkese Kirginim Yani.benimle şu An Muhattap Olmasini Bile Istemiyorum...ilgi Alaka Istemiyorum Yani.biraz Da Burcumun özelliği Böyle Yani.akşam Olsada Yatsam...

Geçtiğimiz hafta da ben öyleydim. Olur olmaz şeylere ağlıyordum. HEmde ne ağlamak saatler sürüyordu. Dönem dönem zaten duygusal iniş çıkışlar yaşıyoruz. Senin de yaşadığın olaylar seni bayağı yıpratmış. Elini karnına koy ve kızını hisset. O seni rahatlatacaktır.

Benim çıkmam gerekiyor arkadaşlar. Sonra görüşmek dileğiyle. Kendinize iyi bakın. Egemencim sende üzme artık kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…