Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar uyumak artık işkence olmaya başladı bana yaa. bi türlü rahat edemiyorum. ne tarafa dönsem benim cadı tekmeyi yapıştırıyor. bütün gece uyumuyor. acaba sıkıştırıyormuyum diye durmadan pozisyon değiştiiryorum. bide eşim sağolsun kolu bacağı üstümde. bide horlması kulağımda. tam uykuya dalacam kocam kolunu atıyo zıplıyom.tam sabah 5 civarları serinleyince hava mayışıyorum. arkadan saat çalıyooo. kalk işe git. oof oofff.

saol cnm evet gerginlikte var birazzz...:çok üzgünüm:

özümcüm nasılsın canım benim agrılar başladı yav kasıklarım agrıyor
sana catı muayenesi yapıldımı bana yapılmadı 2. dogumda yapılmıyormuş ilkini normal dogum yapmıştım

özümcüm nasılsın canım benim agrılar başladı yav kasıklarım agrıyor
sana catı muayenesi yapıldımı bana yapılmadı 2. dogumda yapılmıyormuş ilkini normal dogum yapmıştım

Canım seni merak ettim, kasıklarda benim de ağrı var, bi de sırtım çok ağrıyo ama dinlenince geçiyo. Çatı muayenesi yapmadı doktor, yarın kontrol var ama yapıcam da demedi.

geceleri de agrım başladı sanırım bu yakında gideriz doguma inşalah eşimde gec gelecek inşalah eşim evdeyken doguma gideriz heyecan da var :) elim kulagımda bekiliyoruz

Canım inşallah dediğin gibi olur.
Doğumun takvimdeki gibi 7 gün sonra mı? İlkveson'a sorduğun soruya baktım da, senin tahmini doğum tarihini hesaplanandan farklı mı söyledi doktorun? Bende de adet düzensizliği vardı, geçen hafta sordum, hesaplanan tarih doğruymuş çünkü haftasına göre normal kilosu ve gelişimi dedi.

21 haziranda hesaplıadık ilkveson da 21 haziran dedi toktor 1 temmuz da günün doluyor diyor ultrosondada haziran veriyor adet düzensizliginde böyle şaşırdık bende tam bilmiyorum yani nasıl olcak bakalım bide bebegim irimiş
ayın dan farlı gidiyorudu

Dur bakalım o zaman, bi hafta sonra doğurdum diye başlık açmanı bekliycez tatarkızı:)

bende 20 haziran aaaaaa ikizler geliyoooooooooo....

yani d.günümmmmmm...1 gün dAHA BEKLESEN YENGEÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar, ağrısız uykular hepinizeee....

ayy sona yaklaşmışsınız sizin yerinize ben heycan yaptım.

şöyle bir yazılara baktım egemen geçmiş olsun hamilelikte daha bir zor oluyor.
ben psikolojik deli oldum kim ne dese ağlıycam o yüzden içimden herşey normal deyip duruyorum.

canım evet çok zorluklar geçirdim ya şu 7 ay içinde.çok endişe ediyorum.yarın sabah bebişimle randevumuz var bakalım inş. iiidir.sen de sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…