- Konu Sahibi şirin1979
-
Egemencim geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum ben de merak ettim seni günlerdir görünmeyince gerginsinde anlaşılan ama sıkma canını yağmuru düşün sen kendini kastıkça o da rahatsız olucak kendine dikkat et aman.
nimetilker .!.:kızlar uyumak artık işkence olmaya başladı bana yaa. bi türlü rahat edemiyorum. ne tarafa dönsem benim cadı tekmeyi yapıştırıyor. bütün gece uyumuyor. acaba sıkıştırıyormuyum diye durmadan pozisyon değiştiiryorum. bide eşim sağolsun kolu bacağı üstümde. bide horlması kulağımda. tam uykuya dalacam kocam kolunu atıyo zıplıyom.tam sabah 5 civarları serinleyince hava mayışıyorum. arkadan saat çalıyooo. kalk işe git. oof oofff.[/QUOTE
nimetçim vallahi aynı dertten bende yakınıyorum vallahi dön dön bir hal alıyom ne yöne yatsam rahatım gelmiyo benimkide oynuyo aynen özellikle sağa dönünce zıp zıp yaramaz şükür eşim horlamıyo allahtan ama ben bir ayak ucunda bir yastıktayım vallahi allah yardım etsin bize
merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
özümcüm nasılsın canım benim agrılar başladı yav kasıklarım agrıyor
sana catı muayenesi yapıldımı bana yapılmadı 2. dogumda yapılmıyormuş ilkini normal dogum yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?