Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz canım ya sen nasılsın yarın sabah bebişimle randevum var .6 had-fatdır görmüyorummmmmm

Uzun süre olmuş görmeyeli. Ben mi fazla gidiyorum yoksa doktora. :))) 26.haftada glikoz testimin sonucunda gördüm bir de dün genel kontrolüm vardı dün gördüm kızımı. Hatta doktorum 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Canın sıkkındı biraz daha iyimisin şimdi. Heyecan başladı mı kızını görecen diye :))

canım 24 te yüklemeyi kan testlerini falan yaptırdım ama ultrasıona en son 4 mayısta girdim.1 aydan önce gelme dedi kızdı bide.bende geçen cuma gidecektim kısmet işte olmadı bursadaydık.yarın sabahtan görcez bakalım .ilk 4 ay çok sık gittim bide birini kaybettiğim için çok fazla çağırdı.ama artık 1 aydan önce sokmuyo usg ye

Anladım 7.aydan itibaren sanırım 2 haftada bir çağırmaya başlıyorlar. Kitapda da öyle yazıyor çünkü. Sanırım erken doğum riski kontrolü için .... Bakalım senin doktorun ne diyecek yarın. İyi haberlerini bekliyoruz yani...

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah....bebekleriniz nasıl?

ben yarın doktora gideceğim bakalım ben neler göreceğim....

günaydın arkadaşlarrrrrrrrr. hepiniz karar vermişsinizzzzzz buluşuyorsunuz haber veren yok tabiii. Bende görmemişim konu başlığınııııı. Neyseeeee iyi buluşmalar sizeeeee. Moonday şeker yüklemesine aç karnamı gitmiştin?

ne buluşması ya.kaçırmışım ben orayı gerçi ben nasıl olsa gelemem siz istanbuldasınız...

mavili günaydın canımcımm. arkadaşlar buluşuyorlarrrrr. Bize özel diye bir başlık altında bir konu başlığında tesadüfen gördümmm......... Bebişin nasıl seninnnnnn

Günaydın arkadaşlarım nasılsınız? sizlere günaydın demeden güne başlayamaz oldum artık. sanki hepinizi şahsen tanıyor gibiyim. bugün mutluyum hem günlerden cuma hemde yarın oğluşumu göreceğim. sizler ve bebişler nasıl?

senin efeninnnnn pipişini yerimmmm ben yaaaaaa. annesinin güzelliiiiiiiiii ooooo. İkinizde hayırlı haberlerle döneceksiniz emin ol..... Biz iyiyizzzz.Şu an tekmeler yiyorum mesela......

senin efeninnnnn pipişini yerimmmm ben yaaaaaa. annesinin güzelliiiiiiiiii ooooo. İkinizde hayırlı haberlerle döneceksiniz emin ol..... Biz iyiyizzzz.Şu an tekmeler yiyorum mesela......

'Funda teyze yeme yeme sonra ben pipisiz ne yaparım....ağlarım ama...'
Efe.a.sa.sa.s

Fundacım o varya annesinin herşeyi paşası, aşkı, birtanesi,.... :asigim:eşim böyle deyince o kadar kıskanıyorki.:dilcikar: ama ben de o tekmelerden hissediyorum. şuan sadece dinlendiğim zamanlar hissediyorum. çalışırken falan hisetmiyorum ama o da olacak inşallah zamanla.a.s biraz olsun hissettim ya oğluşumun kıpırdanışlarını su dalgası gibi şimdilik bana yeter:dance:.bu arada senin kızına maşallah.

benden de günaydın kızlarrrr, annelerimiz keyifli bebklerde keyiflidir mutlaka bugün. benim zıpır bütün gece uyumadı halende devam. içimde takla falan atıyo galiba bu çocuk. :))) bide kızlar kaçıncı haftadan sonra bebkleirmizn yaşama riski artıyordu. benim cadı bazen çıkşa doğru yumruk yada tekme inditiyo korkuyom çıkacak diyeee

Ya kurban olurum ben onlara tümm bebeişlerimizi Allah korusun onlara rahatlık versin göbişlerimizdeeeeeeeeeee

mavili günaydın canımcımm. arkadaşlar buluşuyorlarrrrr. Bize özel diye bir başlık altında bir konu başlığında tesadüfen gördümmm......... Bebişin nasıl seninnnnnn

biz nasıl olalım canım.normalde halsiz yorgun ve uykusuzum.bi de sabahları çok fazla karnım ağrıyor.dün akşam fark ettim karnımın derisi soyulamaya başlamış..ben galiba çok çatlaklı ollacağımmm

nimetcim sanırım bu konuda kaan kocatepenin sitesinde bir bölüm vardı. ona bak istersen. ama haberlerde duyuyoruz 6,5 aylık bebekler de yaşayabiliyor.

günaydın canım.bizim bi tanıdık vardı tam haftasını hatırlamıyorum ama altıncı aydaydı.bebek doğdu ama akciğerleri gelişmemiş eğer bi hafta daha anne karnında dursaymış ciğerleri gelişirmiş.doğduktan sonra öldü.allahım kimseye yaşatmasın..yani bebek o süreden sonra doğsa bile yaşarmış.önemli akciğerler demiş doktor...
canım sen hiç korkma allahın izniyle hepimizin bebekleri sağlıkla kucağımızda olacak inşallah....buraya yaramazlıklarını da yazacağız inşallah..

peki çatlakları başlayan var mı arkadaşlar arnızda?

biliyorum benim daha erken ama dün akşam fark ettim soyulmaya başlamış ve çatlayacak yerler belli oluyor.karnımda gaz falan olunca çok şişiyor karnım beş aylık gibi oluyorum bazen...çok geriliyo karnımmm.ben erken çatlayacağım galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…