biz nasıl olalım canım.normalde halsiz yorgun ve uykusuzum.bi de sabahları çok fazla karnım ağrıyor.dün akşam fark ettim karnımın derisi soyulamaya başlamış..ben galiba çok çatlaklı ollacağımmm
benden de günaydın kızlarrrr, annelerimiz keyifli bebklerde keyiflidir mutlaka bugün. benim zıpır bütün gece uyumadı halende devam. içimde takla falan atıyo galiba bu çocuk. :))) bide kızlar kaçıncı haftadan sonra bebkleirmizn yaşama riski artıyordu. benim cadı bazen çıkşa doğru yumruk yada tekme inditiyo korkuyom çıkacak diyeee
ben yapıyorum ama her akşma değil canım ya....badem yağı sürmeye ne zaman başlamalıyım canım ben
mavili büyük bir ciddiyet ve düzenle sürmelisin.Anlaşıldığı kadarıyla bide sen hassassın galiba baksanaaa. Badem yağı krem farketmeeeeeeeezzzz. 3 aydan sonra başlamalıısnnnnnnn. Aaaaa aksatma sakın. Kendin için bitanemmmm.:1hug:
semacım inan bende iki gündür hissediyorum oda dinlendiğim ve tüm dikkatimi bebeğime verdiğim zamnlarda ama öyle tekme şeklinde flaan değil göz seyirmesi su dalgası gibi.
benimde yarın var.ne göreceğima acaba çok heyecanlıyım.acayip merak ediyorum....
yeliz dolgan .!.:kadiscim gördüğün gibi çok şükür hepimizin keyfi yerinde. sen nasılsın pazartesi kontrolün var değilmi. benimde yarın ve ben sanki ilk defa görecekmişim gibi heyecanlıyım.
Fundacel .!.::teytey::dance::sm_cool::sm_cool:tekmeler.................
canım ben senin haftandayken gittiğimde bebeğimin taklalarını görmüştüm.ikili teste gitmiştim.acaip güzeldi.hala gözümün önünde.sen test yaptıracakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?