Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mavili ne soyulması buuu Allah Allah. Daha çok yenisin canım yaaaa. Ben ilk zamandan beri her akşamm kremliyorum göbişi, göğüs kenarlarını bideeee kalçalarııııı. sen yapmıyormusunnnn?

günaydın kızlar.kaçıncı haftadan itibaren bende bebeğimi hissederim.ya bende çok merak ediyorum hissetmek istiyorum.çokmu erken benim için.

ben yapıyorum ama her akşma değil canım ya....badem yağı sürmeye ne zaman başlamalıyım canım ben

nimetcimmm bebişlerimiz daha çok yukarda sen merak etmeee. Şu zamanlardaaaaa rahimmm en tepelerdeeeeeee. bebişii çıkmazzzzz. Çok uzun yolu var onunnn

yelizcim saol şmdi bakarım kaan beyin sayfasına. inşallah hepimiz zamnında tam gelişmiş olarak alırız yavrularımızı kucağımıza
bende zaten 15-16 yaşımda aldığım ani kilo artışından dolayı vardı. şimdi o çatlaklar gerildi ve açılmaya başladılar. yukarı doğru ilerliyorlar. yağ mağ krem falan fayda etmedi bana.

ben yapıyorum ama her akşma değil canım ya....badem yağı sürmeye ne zaman başlamalıyım canım ben

mavili büyük bir ciddiyet ve düzenle sürmelisin.Anlaşıldığı kadarıyla bide sen hassassın galiba baksanaaa. Badem yağı krem farketmeeeeeeeezzzz. 3 aydan sonra başlamalıısnnnnnnn. Aaaaa aksatma sakın. Kendin için bitanemmmm.:1hug:

semacım ben net olarak 21. hafta da hisstmeye başladım ama kişiye göre değişiyor en erken 18. hafta sanırım

canım ben sadece 3.aydan itibaren badem yağı süreceğimi sanıyordum.iki günde bir duş alıyorum o zaman krem sürüyordum.ama tüm vücuda göbiş için extra bişey yapmadım hiç...bundan sonra yapayım teşekkürler canım...

ben henüz badem yağına falan başlamadım ama benim hiç çatlak olacakmışım gibi belirtimde yok karnım acacip belirgin olmasına rağmen . ama en iyisi hemen badem yağına başlayayım. belli de olmaz hani.

semacım inan bende iki gündür hissediyorum oda dinlendiğim ve tüm dikkatimi bebeğime verdiğim zamnlarda ama öyle tekme şeklinde flaan değil göz seyirmesi su dalgası gibi.

semacım inan bende iki gündür hissediyorum oda dinlendiğim ve tüm dikkatimi bebeğime verdiğim zamnlarda ama öyle tekme şeklinde flaan değil göz seyirmesi su dalgası gibi.

ah canım ne güzel bir duygudur.bende sabırsızlıkla bekliyorum.ama önce tabi cinsiyeti var onuda bir öğrensemde ona göre isim düşünsem a.s.

Kızlar GÜNAYDIN NASILSINIZ BAKALIM HEPİNİZ İYİSİNİZ GALİBA NEŞELER YERİNDE BAKSANIZA HERKES CIVIL CIIVIL HEP BÖLE OLUN BEBİŞLER NASIL BAKALIMMM

kadiscim gördüğün gibi çok şükür hepimizin keyfi yerinde. sen nasılsın pazartesi kontrolün var değilmi. benimde yarın ve ben sanki ilk defa görecekmişim gibi heyecanlıyım.

benimde yarın var.ne göreceğima acaba çok heyecanlıyım.acayip merak ediyorum....

benimde yarın var.ne göreceğima acaba çok heyecanlıyım.acayip merak ediyorum....

canım ben senin haftandayken gittiğimde bebeğimin taklalarını görmüştüm.ikili teste gitmiştim.acaip güzeldi.hala gözümün önünde.sen test yaptıracakmısın

biz artık öle takla falan göremiyoz. daha doğrusu ne gördğümüzüde anlamıyoz valla.

yeliz dolgan .!.:
kadiscim gördüğün gibi çok şükür hepimizin keyfi yerinde. sen nasılsın pazartesi kontrolün var değilmi. benimde yarın ve ben sanki ilk defa görecekmişim gibi heyecanlıyım.

evet yelizcim pazartesi gidicem bende senin kadar heyecanlıyım vallahi hele gideceğim gün kalbim yerinden çıkar herhalde senide anlıyorum bende bebişimi her göreceğim zaman ilk defa görecekmişim gibi heyecanlanıyorum canım sağlıkla kucağımıza gelsinler

Fundacel .!.:
:teytey::dance::sm_cool::sm_cool:tekmeler.................

maşallah maşallahhh nazar değmesin kızına fundacım cimcimeye bak sen annesinni tekmeliyo

canım ben senin haftandayken gittiğimde bebeğimin taklalarını görmüştüm.ikili teste gitmiştim.acaip güzeldi.hala gözümün önünde.sen test yaptıracakmısın

bende yaptıracağım canım ikili test.doktor önemli dedi bana.taş atıp kolum yorulmaz ya.içim rahat etsinde tek.ne derlerse yaptırırım.zaten tatile gitmek istiyorum..testten iyi sonuç çıkarsa ancak o zaman gidebilirim.bi de bebek sürekli takla mı atıyor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…