Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza...anne olmadım ama herhalde çok kolay değil en zor meslek demezlermi hep annelik için ama duyguların sana yardım edecektir...içgüdü işte...

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza...anne olmadım ama herhalde çok kolay değil en zor meslek demezlermi hep annelik için ama duyguların sana yardım edecektir...içgüdü işte...

hoşgeldin canım aramıza.inşallah en kısa zamanda snde tadarsaın o duyguyu.bi de yavaş yavaş yaklaşıyoruz bakalım anneliğe...

feyman .!.:

Hoşgeldin canım bence en güzel şey annelik dediğin gibi zor amabir okadarda güzelki en kısa sürede bence sende düşün

canım ben gittiğimde tam takla anına denk geldi.herzaman olmuyormuş tabi.doktoru ölçüm yaparken biraz uğraştırdı,ama çok güzeldi.bu test önemli gerçekten tüm doktorlar aynısını söylüyor.içini ferah tut bi sorun çıkmaz.zaten bebeğin hareket etmesi gerekiyormuş ense ölçümü için.çok hoşuna gidecek ben ultrasonun başından kalmak istemedim.bide kan alınıyor birkaç gün sürüyor sonucun çıkması.

saol canım inşallah bişey çıkmayacak allahın izniyle...ay sen böyle deyince iyice heyecanlandım şimdi...nasıl merak ediyorum anlatamam....

slm kızlar bugun ogluşum karnesini alacak bakalım nasıl karnesi ben heyecanlıyım valla :)

canım benimmm.biri karnında biri kucağında ne mutlu sana ya...nasıl gelecekmiş karnesi biliyor musun

inşallah canım.allah kurtarsın.dualrımız seninle canım.rabbim yanında olsun serni ve bebeğini hep korusun canım....

semacım doktordan gelince yarın hemen yazarım....inşallah görürüz bişeyler ya.eğer erkek olursa görme ihtimali var diyorlar bakalım hayırlısı....

evet bende öyle biliyorum erkeklerin organları daha erken belirginleşirmiş.benimkinde bişey göremedi belkide inşallah kızdır.sağlıklı olsunda aslında çokda farketmez. bekliyorum görüşürüz canım.

saol canım inşalah sende hayırlısıyla ögrenirsin cinsiyetini bebişini ben 4 aylıkken ögrenmiştim

Selam Herkese Sabahleyin 6 Haftadan Sonra Kizimi Gördüm.1320 Gram 33 Cm Olmuş Cnm Kizim Ama Yine Bacak Bacak üstüne Atmişti.çok Mutluyum Bugünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…