merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza...anne olmadım ama herhalde çok kolay değil en zor meslek demezlermi hep annelik için ama duyguların sana yardım edecektir...içgüdü işte...
feyman .!.:merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza...anne olmadım ama herhalde çok kolay değil en zor meslek demezlermi hep annelik için ama duyguların sana yardım edecektir...içgüdü işte...
bende yaptıracağım canım ikili test.doktor önemli dedi bana.taş atıp kolum yorulmaz ya.içim rahat etsinde tek.ne derlerse yaptırırım.zaten tatile gitmek istiyorum..testten iyi sonuç çıkarsa ancak o zaman gidebilirim.bi de bebek sürekli takla mı atıyor canım...
canım ben gittiğimde tam takla anına denk geldi.herzaman olmuyormuş tabi.doktoru ölçüm yaparken biraz uğraştırdı,ama çok güzeldi.bu test önemli gerçekten tüm doktorlar aynısını söylüyor.içini ferah tut bi sorun çıkmaz.zaten bebeğin hareket etmesi gerekiyormuş ense ölçümü için.çok hoşuna gidecek ben ultrasonun başından kalmak istemedim.bide kan alınıyor birkaç gün sürüyor sonucun çıkması.
saol canım inşallah bişey çıkmayacak allahın izniyle...ay sen böyle deyince iyice heyecanlandım şimdi...nasıl merak ediyorum anlatamam....[/QUOTE
bende her gittiğimde heyecanlanıyorum.randevumun olduğu gece uyuyamıyorum bebişi görücem diye acaip bişey.bide cinsiyetine baktırmayı unutma bizimkisi daha belli değildi gerçi ama bazı bebeklerde bu haftada belli olduğunu duymuştum.sen yine sor olurmu.
saol canım inşallah bişey çıkmayacak allahın izniyle...ay sen böyle deyince iyice heyecanlandım şimdi...nasıl merak ediyorum anlatamam....[/QUOTE
bende her gittiğimde heyecanlanıyorum.randevumun olduğu gece uyuyamıyorum bebişi görücem diye acaip bişey.bide cinsiyetine baktırmayı unutma bizimkisi daha belli değildi gerçi ama bazı bebeklerde bu haftada belli olduğunu duymuştum.sen yine sor olurmu.
ay semacım sen bana bugün çok moral verdin canım ya..çok teşekkür ederim.......benim de aklımda belki görebilirim umuduyla soracağım inşallah görülür canım dua et benim için...
ay semacım sen bana bugün çok moral verdin canım ya..çok teşekkür ederim.......benim de aklımda belki görebilirim umuduyla soracağım inşallah görülür canım dua et benim için...
ne demek canım birbirimizi motive etmek için burdayız.merak etme hiçbir sorun çıkmayacak ALLAH'ın izniyle.ay bende şimdi meraklandım belki seninkini cinsiyeti görülür.haberlerini bekliyorum.dualarım seninle canım.
canım benimmm.biri karnında biri kucağında ne mutlu sana ya...nasıl gelecekmiş karnesi biliyor musun
bu takvime göre 6 gun sonra bebişime kavuşucam :) inşalah
canımya ne mutlu sana.çok az kaldı.umarım kolay bir doğum olur sağlıkla alırsın kucağına.
inşallah canım.allah kurtarsın.dualrımız seninle canım.rabbim yanında olsun serni ve bebeğini hep korusun canım....
semacım doktordan gelince yarın hemen yazarım....inşallah görürüz bişeyler ya.eğer erkek olursa görme ihtimali var diyorlar bakalım hayırlısı....
inşallah canım.allah kurtarsın.dualrımız seninle canım.rabbim yanında olsun serni ve bebeğini hep korusun canım....
semacım doktordan gelince yarın hemen yazarım....inşallah görürüz bişeyler ya.eğer erkek olursa görme ihtimali var diyorlar bakalım hayırlısı....
egemennn .!.:Selam Herkese Sabahleyin 6 Haftadan Sonra Kizimi Gördüm.1320 Gram 33 Cm Olmuş Cnm Kizim Ama Yine Bacak Bacak üstüne Atmişti.çok Mutluyum Bugünnnn[/QUOT
Güldencim maşallah yağmur kızımıza tombiş tombişallah nazardan saklasın hee işte hep böle mutlu ol kısssss boyunuda söylüyormu doktor artık benimki artık boyunu söylemiyo sen şimdi kaç aylık oldun canım 7 aymı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?