E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
egemennn .!.:7 ay 6 günlük şu an .......evet mutlu olucam ama 5 kilo amışım 6 haftada yaaaaaa
egemennn .!.:cnm 58 diye biliyodum ama doktorum 62 ile başladın diyor.şu ana kadar 18 kilo almışım.hassas tartı bide hiç bişey kaçmıyo....ballı süt hergün içiyorum .bol meyveeee...öle işte...tuz yeme dedi bide...yağmurun kafası göğüs kafesimde bacaklarıda sağ tarafımda oturuyo yani....bacakları kapalıydı artık büyüdükçe orası gözükmez dedi.öle işte.ama kilo hep kalçada .başka yerde yok.gören çok almamışın diyo ama tartı yalan sölemiyo.
canım o zamanlarda ben de öyleydim.teşekkürler mavilii...tombiş oldum bende ama doktorum kızmadı bile.bundan sonra dikkat et dedi ya zorla normal doğurtcak ya koprkuyorum amaaaaaaa
canım bunlar kişiden kişiye değişiyor.aslında ebeye de sorsaydın .o daha iyi bilir.bende sigaraya karşı tiksintiden başka bi belirti olmamıştı.acımadı yani göğüslerim falan
:teytey::teytey::teytey:ay ay ay bizim tombiş hamiş normal doğum yapacakmış. Ne güzel kız yap işte normal doğum gözünü karartıpta. aferin doktoruna, sevdim senin doktorunu ben. egemencim nasılsın ya nasıl gidiyo hamişlik
yerim senin o çıtır bebeişini maşaallah seninkide büyüyor...cnm ya temmuz 15 gel dedi sonra sık görüşücez dedi ben sezeryan istiyorum dedim.epidrale karşıyım zaten dedi.tamamen uyuşturun beni dedi.37. haftada kara vericez hele bi gelsin zamanı dedi.ama valla çok korktum ..ben yapamam normal kii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?