Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7 ay 6 günlük şu an .......evet mutlu olucam ama 5 kilo amışım 6 haftada yaaaaaa

egemennn .!.:
7 ay 6 günlük şu an .......evet mutlu olucam ama 5 kilo amışım 6 haftada yaaaaaa

olsun canın sağ olsun ama 1 ayda beş kilo çok güldencim yaaa nasıl başarıyon hani ben normaldede zayıf olduğum için kilo sorunum yok 45 le başladım 53 oldum yani 8 kilo almışım formulünü sölede bende alayım:dance:

cnm 58 diye biliyodum ama doktorum 62 ile başladın diyor.şu ana kadar 18 kilo almışım.hassas tartı bide hiç bişey kaçmıyo....ballı süt hergün içiyorum .bol meyveeee...öle işte...tuz yeme dedi bide...yağmurun kafası göğüs kafesimde bacaklarıda sağ tarafımda oturuyo yani....bacakları kapalıydı artık büyüdükçe orası gözükmez dedi.öle işte.ama kilo hep kalçada .başka yerde yok.gören çok almamışın diyo ama tartı yalan sölemiyo.

canım içiyorum her gece yatmadan yatsamda eşim getiriyo bir bardak ballı süt meyvede yiyorum anladım canım dün bebişime müzik dinlettim telefonu nereye koysam orda tekmeledi vallahi yaramaz:dance:

güldencim ne mutlu sana.maşallah yağmur bebek ne kadar tombiş olmuş.tabi annesi de....ne güzel ya..

ya arkadaşlar ne güzel anlatıyosunuz yediklerinizi ben hiç bişi yiyemiyorum ya yediğim çıkıyo çok iştahsızım üzülüyorum

canım o zamanlarda ben de öyleydim.teşekkürler mavilii...tombiş oldum bende ama doktorum kızmadı bile.bundan sonra dikkat et dedi ya zorla normal doğurtcak ya koprkuyorum amaaaaaaa

kızlar bide vitamin ilaçlarını süt peynir yoğurt yediyseniz onlardan 1 saat sonra alın ..daha iyimişşşş

arkadaşlar merhaba, hepiniz tecrübelisiniz bi şey sorcam sizlere, şimdi ben nisan ayında malesef kürtaj oldum 40. günde regl oldum regl bitince ilişkiye başladım korunmasız, üç gündür göğüslerimde şişlik var ama ağrı yok öyle fazla ama kalçalarımda ağrı var kürtaj döneminde de aynısı olmuştu. eski düzenimde olursa 11 gün kaldı regli olmama, sizce doktora gitmeme gerek var mı yoksa napim? kafam karıştı.
bi de hamilelik belirtilerinde göğüsleirn acıması ne zaman başlamıştı siz de ya da kalça ağrısı falan olmuş muydu? çok soru sordum kusura bakmayın:)

canım bunlar kişiden kişiye değişiyor.aslında ebeye de sorsaydın .o daha iyi bilir.bende sigaraya karşı tiksintiden başka bi belirti olmamıştı.acımadı yani göğüslerim falan

canım o zamanlarda ben de öyleydim.teşekkürler mavilii...tombiş oldum bende ama doktorum kızmadı bile.bundan sonra dikkat et dedi ya zorla normal doğurtcak ya koprkuyorum amaaaaaaa

:teytey::teytey::teytey:ay ay ay bizim tombiş hamiş normal doğum yapacakmış. Ne güzel kız yap işte normal doğum gözünü karartıpta. aferin doktoruna, sevdim senin doktorunu ben. egemencim nasılsın ya nasıl gidiyo hamişlik

yerim senin o çıtır bebeişini maşaallah seninkide büyüyor...cnm ya temmuz 15 gel dedi sonra sık görüşücez dedi ben sezeryan istiyorum dedim.epidrale karşıyım zaten dedi.tamamen uyuşturun beni dedi.37. haftada kara vericez hele bi gelsin zamanı dedi.ama valla çok korktum ..ben yapamam normal kii...

ay kız daha çıtır çerez benim bebiş küçücük daha seninkinin yanında teyzesi. canım ya en azından doktorunun sezeryanı hemen kabul etmemesi iyi. bu onun işini gerçekten ciddiye aldığını gösteriyor bence. çünkü bazı doktorlar sezeryanı tercih ediyorlar hem parası için hemde onlar açısından normal doğumdan daha kolay olduğu için. ama seninki öyle yapmamış bak ne güzel. sonuçta normal doğum yapamam diyorsan sezeryanı kabul edecektir muhakkak bu sana kalmış. çok korttuığun içinmi istemiyorsun normal doğumu canım

evet ya korkuyorum yenemedim şu korkuyu bi türlü şu an ters duruyor zaten popo aşağıda kafa göğüs kafesinde nefesim kesilip kesilip duruyo anlayacağın.zaten epidrel mi normal mi deselerdi normali seçerdim.ama normal mi tamamen mi uyuşturalım mı diye sorulıunca tamamen derim.ben böle korkak değildim ya ne oldu bana böleeee

ya arkadaşlar 14. haftasında burun kanaması yaşayan oldumu. dün akşam 5 dakika kadar burnum kanadı bayaaa bir. o kadar kanadıki burnumu havaya kaldırınca ağzımdan geliyodu kan. hemde iki parça kan pıhtısı geldi. dünden beri bir daha olmadı çok şükür. normalmidir acaba burun kanaması

canım normal ama tuzlu mu yedin çok yada tansiyonun birden mi çıktı acaba.her dönemde burun kanamsı olabilir ama yine de bi ebeye bi de doktoruna sor derimmm

evet doğru dersin egemencim önce bir ebeye sorayım bakayım. sonra doktorumada sorarım. gerçi öyle çok tuzluda yemedim zaten fazla tuzlu yiyemem ben. tansiyonumda genelde yükselmaz aksine düşer ama bilemiyorum tabi genede canım

ooooo güldencim maaaşşşaaallhh. 41 kere büyümüş kızımız. moralinde düzelmiş. maaşşllah maaşllahh

sevarcım, bende de çok oldu. ama doktor normal dedi. artan kan hacminden oluyomuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…