- Konu Sahibi şirin1979
-
sevarcım, bende de çok oldu. ama doktor normal dedi. artan kan hacminden oluyomuş canım.
nimet rüya dedin de ben haftada en az 3-4 gün eşimin beni aldatttığını görüyorum alışkanlık oldu artıkk
fundacım afiyetolsun.bencede kadiş ne kilo alması biz almayalım diye uğraşıyoz. şansın varken değerlendir. bazen hala kendimi eski kilomda zannederken ayna yada herhangi bir mağaza vitrininde kendimi görünce bu ne yaaa diye şok geçiriyorum. bide bende surat ufak vücüut kocaman komik oluyor yaaa. pek beğenmemye başladım ben kendimi yaaa. etrafta geçen güzel fiizkli bayanlara bakıyorum sonra eşime bakıyorum acaba bakıyomu diye. oda nereye bakıyon gene diyo. ya benim bakmam gerek hatunlara sne niye bakıyon fdiyo. sonra rüyalar. ben şiştikçe kendimi çirkin hissetmeye başladım yaa
oooffff aynen yaaaa çok değil 2 kilo aldım ama görüntümden nefret etmeye başladım. eşimin benim bu halimi beğenmeyip başkalarına bakmasından, aldatmasından, benden soğumasından deli gibi korkuyorum (ki asla yapmaz benim canım kocam). hiç değildim ama deli gibi kıskanç olmaya bvaşladım, kuzeninin kız arkadaşı yüzünden geçen gün cıngar kopardım. neler dedim, neler. allahtan anlayışlı da kızmadı bile hiç, aksine annemler kızıyorlar bana çok gözünün içine bakıyor kocan neden onu üzüyorsun böyle şeylerle diye. ama diyorum yaaa kendime güvenim hiç kalmadı şu sıralar, rüyalar bende de var daha dün akaşm eşimin başka bir kadınla gittiğini gördüm ağlaya ağlaya uyandım((
aynı sorunlar bendede var son zamanlarda dışarı çıkmamaya çalışıyorum. zaten psikolojikte bittim herkezle kavga edicem bu gidişle neyseki hormonlardan olduğunu bilip kendimi tutmaya çalışıyorum. dışarı çıkınca herkez bana bakıyor :1shok: her yerim ufak karnım kocaman birde yayılma yok sadece top gibi karın.
oooffff aynen yaaaa çok değil 2 kilo aldım ama görüntümden nefret etmeye başladım. eşimin benim bu halimi beğenmeyip başkalarına bakmasından, aldatmasından, benden soğumasından deli gibi korkuyorum (ki asla yapmaz benim canım kocam). hiç değildim ama deli gibi kıskanç olmaya bvaşladım, kuzeninin kız arkadaşı yüzünden geçen gün cıngar kopardım. neler dedim, neler. allahtan anlayışlı da kızmadı bile hiç, aksine annemler kızıyorlar bana çok gözünün içine bakıyor kocan neden onu üzüyorsun böyle şeylerle diye. ama diyorum yaaa kendime güvenim hiç kalmadı şu sıralar, rüyalar bende de var daha dün akaşm eşimin başka bir kadınla gittiğini gördüm ağlaya ağlaya uyandım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?