Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadiş , müziğe duyarlı seninki ne güzle valla. iletişime balamışsınız. ben senden 1 hafat geride olduğum için bende daha tepki falan yok bol bol tekmeliyor

ben normal doğum istiyorum kızlar. inşallah başarabilirsem tabi. son dakka alın beni sezeryana diyede bağırabilirm tabii.. bide çok ağlarım ben sanırım

Hepinize tekrar merhaba arkadaşlar. Yemekler yendimi bakalım. Ben karpuz peynir yedimmmm. Ay şişirdi galiba. Gülden herşeyin normal olmasına çok sevindim. Kadiş sende kilo alıcam diye uğraşma hayatım, sen al yada alma bebişin kilosu yerindeyse gerisi boşşş. Sevar sendede durumlar güzel gözüküyor maşallah valla hepinizeeeeeee

fundacım afiyetolsun.bencede kadiş ne kilo alması biz almayalım diye uğraşıyoz. şansın varken değerlendir. bazen hala kendimi eski kilomda zannederken ayna yada herhangi bir mağaza vitrininde kendimi görünce bu ne yaaa diye şok geçiriyorum. bide bende surat ufak vücüut kocaman komik oluyor yaaa. pek beğenmemye başladım ben kendimi yaaa. etrafta geçen güzel fiizkli bayanlara bakıyorum sonra eşime bakıyorum acaba bakıyomu diye. oda nereye bakıyon gene diyo. ya benim bakmam gerek hatunlara sne niye bakıyon fdiyo. sonra rüyalar. ben şiştikçe kendimi çirkin hissetmeye başladım yaa

nimetim canımmmm, o aynalardaki çok olayını bende yaşıyorum vallaa. Çok komik oluyoorrr.Milletin ince vücududa seni özendirmesin tatlım. :dilcikar:Bizim bebişlerimiz varrr unutma.Eşinde alem senin hee.laelaelaelaelae

bende aynısından yedim ama kesmedi üzerine bişeyler daha yemem lazım kurt gibi açım.dr.2 satte bir ye sık ve az ye dedi.bebğin şekeri mi düşermiş neymiş.aman dedi.bacaklarım şiş dedim sol hiç inmiyo dedim.normal dedi.sıktı bacağımı ödem yok dedi. şükür.saol fundiş.iyiyim takmıcam.doktor üzüntü metabolizmanı yavaşlatmış olabilir dedi.o yüzden kilo almışın dedi.

kızlar ben normalde kilo alan biri değilim zaten yani bu hamişlik olmasa alacağım yok hamişlik sayesinde aldım bu 8 kiloyu zaten ama zayıf bir yapıya sahip olmama rağmen aldığım kilo bile pek belli olmuyo zaten bebeğimin alması önemli tabiki zaten haftasına göre normal dedi doktorum . ama ben doğum sonrası vereceğimi biliyorum gidecek kalmaz bende kilo falan ama çocuk bakımı zor bişey ona dayanıklı olmam için sağlıklı ve dirençli olmam lazım yoksa bende biliyorum sağlıklı bişey değil kilo

hoş geldin canım kafanı inan hiç karıştırma annelik kadar güzel bi duygu olamaz heralde için rahat olsun

valla aynı durumdayım betülcüm, abuk subuk rüyalar bide benim eşim rüyaların hepsinde pişkin pişkin napıyım hatun güzel diyor. tabii sıkıyosa gerçek hayatta söylesinde. ya adamcağız yorgunluktan konuşamıyor adama tuhaf tuhaf bakıyorum yoksa artık bana sarılmak istemiyomu. yoksa beni çirkin mi buluıyoo. halbuki adam yorgun hatun görcek hali yok. biliyorumda ama çalışıyo beyin sürekli bir hikaye uyduruyoo. napacaz valla bilmiyorum

bende 54 ile başladım 60 kiloyum bakalım. Ay sıktı bu kilo muhabbetti. Neyse neee,herkesin bünyesi farklı işte. Neyse kızlar nbebişler iyi olsundaaaaaaa. Evetttttt başka neler var neler yok acabaaaaaaa

Takmayin Kafaniza Eşlerimiz Bizi Herzamankinden Daha çok Seviyorrrrrrrrrrr

ya her zaman şöle narin yapılı olmayı istedim ama kemikler iri kardeşim. kızımın akibetide bellii ana iri baba 95 kilo iri yanii. kız olacak deve gibi. ben uzun boylu damat nasıl bulcamm. en az 2,10 falan olması lazım benim damadın

betülcüm yaa o gün telaştan soramadım ben sen ne mezunusun ben seni ve eşini bi yerden tanıyodum sankiii

oooffff aynen yaaaa çok değil 2 kilo aldım ama görüntümden nefret etmeye başladım. eşimin benim bu halimi beğenmeyip başkalarına bakmasından, aldatmasından, benden soğumasından deli gibi korkuyorum (ki asla yapmaz benim canım kocam). hiç değildim ama deli gibi kıskanç olmaya bvaşladım, kuzeninin kız arkadaşı yüzünden geçen gün cıngar kopardım. neler dedim, neler. allahtan anlayışlı da kızmadı bile hiç, aksine annemler kızıyorlar bana çok gözünün içine bakıyor kocan neden onu üzüyorsun böyle şeylerle diye. ama diyorum yaaa kendime güvenim hiç kalmadı şu sıralar, rüyalar bende de var daha dün akaşm eşimin başka bir kadınla gittiğini gördüm ağlaya ağlaya uyandım((

aynı sorunlar bendede var son zamanlarda dışarı çıkmamaya çalışıyorum. zaten psikolojikte bittim herkezle kavga edicem bu gidişle neyseki hormonlardan olduğunu bilip kendimi tutmaya çalışıyorum. dışarı çıkınca herkez bana bakıyor :1shok: her yerim ufak karnım kocaman birde yayılma yok sadece top gibi karın.

canım benim çok az kaldı hayatım sakinnn.....ne güzel ama.Boşverrr milleti sennnnnn

valla arkadaşım allah yardımcımız olsun. hadi kendi psikolojimiz mahvoldu bari eşlere fazla işkence yapmayalım. ben kendi içimde yaşıyorum kıskançlığımı öle sölenmiyorumda dahada uzaklaşır diye korkuyorum valla. bide anne vasfına bürünüyorsun yaa sanki eşinin gözündeki yerinde değişiyor gibi geliyor bana. sevgililikten çıkıpta daha kutsal bişeymiş gibi muamele görüyosun. sankibaşak boyuta taşınıyor ilişki . eskisi gibi çekici ne bileyim koklaşmak gibi mesela o belli sınrılar içine griiyor. büyü artık nimet der gibi oluyor sanki. ama benim büyümeye niyetim yokkiiiii

gereksiz yere üzüyon kendini canım boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…