bu arada oglum karnesini aldu hepsi pekigurur duyuyom oglumla
ben sandalet aldım, ama asıl büyük süpriz bizim ufaklığın ultrason görüntülerini scan edip fotoğraf formatına getirdim bunları tişort a bastırtıp resimlerin altına da "BEN BABAMIN OĞLUYUM" YAZDIRDIM. :)maşallahhh maşallah.Allah bize de göstersin o günleri sağlıkla inşallah.
kızlar soruma cvplar neredeeeeee
cok güzel bir hediye canım iyi düşünmüsün benim hediyem yolda :)ben sandalet aldım, ama asıl büyük süpriz bizim ufaklığın ultrason görüntülerini scan edip fotoğraf formatına getirdim bunları tişort a bastırtıp resimlerin altına da "BEN BABAMIN OĞLUYUM" YAZDIRDIM. :)
kızlar merhaba
ben bugün işyerimin yakında olan sevi bebeye gittim oğluşuma neler aldım neler. iki tane çok güzel penye yelek,6 tane body, 1 penye şapka, ve içinde burun aspiratörü, tırnak makası, tırnak çıtçıtı, termometre, minik bir tarak , saç fırçası ve diş kayıcısı olan 7'li bir set aldım. hepsi çok uygundu. hepsini 40 ytl ye aldım. onun için alışveriş yapması o kadar zevkliki.
tatarkızı oğlunu da seni de tebrik ederim. onunla gurur duymakta haklısın. inşallah kızında abisine çeker. allah bize gösterir inşallah o günleri.
bakıyorum konu yine kiloya gelmiş. bende şimdiye kadar sadece 1,5 kilo aldım. tabi bu benim tartıma göre. yarın doktorda iyice belli olacak.
güle gülü giysin inşalah canım
sağol canım. daha dün 7. aydan önce hiçbirşey almayacağım diyordum ama arkadaşlarım sağ olsun ballandıra ballandıra kendi bebeklerinden bahsedince dayanamadım. iyi de oldu giyer bebişim.
Bende Almak Istiyorum Ama Bekliyorum Kendime Engel Olmak Içinde çaşiya çikmiyorum çikarsam Elim Ayağim Raht Durmaz Biliyorum
Bu Arada Ben Biraz Büroda Kestirdim.ne Yapayim Dayanamiyorum Uykuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?