Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay maşşallah bakalım bizimkiler nasıl karne getireceklerrr

Canim Bisikleti Haketti Desene....
Nimetcim Valla Bende Hiç Büyümek Istemiyorum Tam Tersine Eskisinden Daha çocuk Olmak Istiyorummmm

kzımınj ismi ya gizem olcak yada ezgi kararsızım halen oglum gizem dedi bakalım kısmet
bisikleti haketti valla canım benim yaaaaaaaaaa

maşallahhh maşallah.Allah bize de göstersin o günleri sağlıkla inşallah.
kızlar soruma cvplar neredeeeeee
ben sandalet aldım, ama asıl büyük süpriz bizim ufaklığın ultrason görüntülerini scan edip fotoğraf formatına getirdim bunları tişort a bastırtıp resimlerin altına da "BEN BABAMIN OĞLUYUM" YAZDIRDIM. :)

bende gizem görkem derdim hep kızımla oğlıum olursa ama gizem koyma gizemli olur diyolarrr..bende koymadım

cok güzel bir hediye canım iyi düşünmüsün benim hediyem yolda :)

kızlar merhaba
ben bugün işyerimin yakında olan sevi bebeye gittim oğluşuma neler aldım neler. iki tane çok güzel penye yelek,6 tane body, 1 penye şapka, ve içinde burun aspiratörü, tırnak makası, tırnak çıtçıtı, termometre, minik bir tarak , saç fırçası ve diş kayıcısı olan 7'li bir set aldım. hepsi çok uygundu. hepsini 40 ytl ye aldım. onun için alışveriş yapması o kadar zevkliki.

tatarkızı oğlunu da seni de tebrik ederim. onunla gurur duymakta haklısın. inşallah kızında abisine çeker. allah bize gösterir inşallah o günleri.

bakıyorum konu yine kiloya gelmiş. bende şimdiye kadar sadece 1,5 kilo aldım. tabi bu benim tartıma göre. yarın doktorda iyice belli olacak.

güle gülü giysin inşalah canım

Güldencim bu arada gözün aydın canım. maşallah kızın kocaman olmuş. artık tamamen ekrana sığmıyor değilmi. parça parça bakıyorsunuz.inşalllah bende yarın sağlıklı olarak görürüm oğlumu.

sağol canım. daha dün 7. aydan önce hiçbirşey almayacağım diyordum ama arkadaşlarım sağ olsun ballandıra ballandıra kendi bebeklerinden bahsedince dayanamadım. iyi de oldu giyer bebişim.

insan dayanamıyor almak istiyor inşalah saglıkla dogarlar da giyerler bende erken aldım bazı şeylerini

Bende Almak Istiyorum Ama Bekliyorum Kendime Engel Olmak Içinde çaşiya çikmiyorum çikarsam Elim Ayağim Raht Durmaz Biliyorum
Bu Arada Ben Biraz Büroda Kestirdim.ne Yapayim Dayanamiyorum Uykuya

Güle Güle Giysin Yelizcim.efe Ye çok Yakişacak Eminim.ne Güzel Cinsiyeti Belli Benimkide Belli Olsada Alsam Bişeyler.bende çok Zor Tutuyorum Kendimi.

Bende Almak Istiyorum Ama Bekliyorum Kendime Engel Olmak Içinde çaşiya çikmiyorum çikarsam Elim Ayağim Raht Durmaz Biliyorum
Bu Arada Ben Biraz Büroda Kestirdim.ne Yapayim Dayanamiyorum Uykuya

iyi yapmışsın canım zaten hava sıcak bide hamişlik var

ben daha almadım bi hastane çıkışım var bide gelen hırkalar varrr.valla alıcam inşallahhh daha fırsat bulamadım kiii :) yelizcim büyüyolar vallaaaaa.doğumdan bahsetmeye başladı dr.um.korktum bende.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…