E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
Güle Güle Giysin Yelizcim.efe Ye çok Yakişacak Eminim.ne Güzel Cinsiyeti Belli Benimkide Belli Olsada Alsam Bişeyler.bende çok Zor Tutuyorum Kendimi.
olur canım merak etme benimkisi 14+4 te belli olmuştu. hamileliğin her dönemi heyecanlı önce kalbi atacakmı, sonra sağlıklımı, ikili test, cinsiyet, üçlü test , ayrıntılı ultrason vs. bakalım daha ne heyecanlar bekliyor bizi.
ben cevap vereyim yumuşatıcıların bebeş kıyafetleri için olanları var onlardan alırsanız güzel ama normal deterjanlarla yıkarsanız üzerinde kalan pürüzler olabiliyormuş buda bebişin derisinin tahriş olmasına neden oluyormuş ama siz yinede bir doktorunuza danışın derim ben...
benim doğuma az kaldığı için hastaneye yatacağım 1-2 gün sonra her an erken doğum olabilir dedi doktorcuğumuz!bana şans dileyin lütfen çünkü normal yapacağım!!! Kötü Kazen
benim doğuma az kaldığı için hastaneye yatacağım 1-2 gün sonra her an erken doğum olabilir dedi doktorcuğumuz!bana şans dileyin lütfen çünkü normal yapacağım!!! Kötü Kazen
benden öncemi dogum yapacan nazcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?