Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişlerinizin eşyalarını yıkadın mı tatarkızı ütü felan.hacı şakirin granül deterjanı varmışi bebeler için.yumuşatıcıda kullandın mıııı

merhaba arkadaşlar bebiş elbiselerinden mi bahsediyorsunuz?

yumoşun hem yumşatıcı hem dederjan aldım yıkadım ütüledim cantamı hazırladım bebişinkinide hasta bezi de aldım

yumuşatıcı için iyi değil diyolar ne diyosun cnmmmm

Güle Güle Giysin Yelizcim.efe Ye çok Yakişacak Eminim.ne Güzel Cinsiyeti Belli Benimkide Belli Olsada Alsam Bişeyler.bende çok Zor Tutuyorum Kendimi.

olur canım merak etme benimkisi 14+4 te belli olmuştu. hamileliğin her dönemi heyecanlı önce kalbi atacakmı, sonra sağlıklımı, ikili test, cinsiyet, üçlü test , ayrıntılı ultrason vs. bakalım daha ne heyecanlar bekliyor bizi.

ben cevap vereyim yumuşatıcıların bebeş kıyafetleri için olanları var onlardan alırsanız güzel ama normal deterjanlarla yıkarsanız üzerinde kalan pürüzler olabiliyormuş buda bebişin derisinin tahriş olmasına neden oluyormuş ama siz yinede bir doktorunuza danışın derim ben...

egemncim bebek için yumoşonki yeni cıktı okudum arkasındaki yazıları normal yumşatıcı degildi tamamen bebek için

24 e kadar çok heyecanlı geçti.testler mestlar dediğiniz gibi ama 24 ten sonrası ayları beklemekle geçiyorrrr.yani boyu ne kilosu ne gibiii....

bebek cildi hasas oldugundan haci şakir de güzel yeni aldım denedim yumoşunki güzelde sadece bebek için birazcık buyusun sonra döneriz haci şakire hem omo nun da var deterjanı

benim doğuma az kaldığı için hastaneye yatacağım 1-2 gün sonra her an erken doğum olabilir dedi doktorcuğumuz!bana şans dileyin lütfen çünkü normal yapacağım!!! Kötü Kazen

EVET GERÇEKTEN DOKTORA GİDECEĞİM GÜNLERİ SAYAR OLDUM.BEBİŞİMİ GÖRÜCEM DİYE.ŞİMDİ SIRADA ÜÇLÜ TEST VAR AY SONU UMARIM ODA SORUNSUZ GEÇER.CANIM ÜÇLÜ TESTTE İKİLİ TEST GİBİMİ.ULTRASONDA BAKILIYORMU.

nazcım bebişin cinsiyeti ney

benim doğuma az kaldığı için hastaneye yatacağım 1-2 gün sonra her an erken doğum olabilir dedi doktorcuğumuz!bana şans dileyin lütfen çünkü normal yapacağım!!! Kötü Kazen

iyi şanslar canım 10 gün sonra bana da her an bekle hatta gelsin çünkü biraz tombikmiş sezeryana dönebilir dedi dr

benden öncemi dogum yapacan nazcım

hayırlısı olsun canım inşallah kolaycacık ikinizde sağlıklı olarak kavuşursunuz birbirinize

ya kızlar ben daha yıkamadım bebişimin eşyalarını pazartesi annem geliyor iki elden hallederiz bu arada yumuşatıcıya ne gerek var sabun tozu mis gibi yapıyor zaten

bende bekliyom gelsin diye tık yok anam dün acayip agrım vardı ehh dedim doguruyom ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…