Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben daha yıkamadım bebişimin eşyalarını pazartesi annem geliyor iki elden hallederiz bu arada yumuşatıcıya ne gerek var sabun tozu mis gibi yapıyor zaten

kız belma yıka bebek bu beli olmaz bi gelirse kalma öyle cantanıda hazır et canım benim herbir şeyim hazır zilliyi bekliyom

ne güzel Allah anneli babalı büyütsün!

bende bekliyom gelsin diye tık yok anam dün acayip agrım vardı ehh dedim doguruyom ama tık yok

ya canım nasıl ağrıların oluyo bazen benimde birden kasıklarım ağrıyor dr 10 gün dişini sık sonra her gün yürü dedi

seninde 6 gün kalmış çok az ne güzel

ay evet yıkayım artıkın sizin bebişlerin kilosu nasıl dr dün beni biraz korkuttu iri falan dedi

banada dedi nasıl doguracan dedi bakalım gecen ay 275 grdı 3,5 4 olur dedi catır catır doguracam galiba

anam şimdiki bebişler de hep iri maşalah gerci ben 5 kilo dogmuşum:))))))

Ben 3 Lü Test Yaptirmadim Gerek Duymadi Drum Ikili Yüzde 85 Sonuç Verir üçlü Yüzde 65 Demişti

benimde dün 2890 gr çıktı dua et 1o gün sonra çabuk gelsin dedi dr bu arada iki kilo vermişim ama bizim böceğin keyfi iyi

elin ayagın şiştimi canım benim şimedi oglumda yüzügümü cıkarmıştım şimdi takılı şimedim çok şükür
ilk bebişimde corap bile giyemezdim şimdi herşeyimi kendim yapıyorum

Güldencim Ben Ikiliyi Yaptirdim özelde Sonuçlari Iyi çikti.birde Işyerimin Hemen Yaninda Ana Sağlik Var Orda Herşey ücretsiz.ilk Gereken Tüm Testleri Orda Yapmiştim.ordaki Doktorda Bana Dosya Açti Ve 16.haftanda Gel üçlü Testini ücretsiz Yapalim Dedi.onun Için üçlüyü Yaptirayim Diyorum.

şişmedi şükür ben kendimi iyi hissediyorum kilolu hamile kaldım şu anda 6 kilo almişim yani zayıf olsaydım sivilce göbek olacaktım herhalde herkes çok şaşırıyo kiloma ama içerideki maaşallah topik nasıl çıkacak bakalım

ay sağlıklı olsunlarda kilolu değil hiç farketmez

bende 12 kilo aldım ama gören iyisin diyor 9 aylık olmama ragmen maşalah bize

merak ettim doktora sordum bebeklerin kilosunu dediginiz kiloda net doguyormu diye genelde doguyor dedi 5 gr fark ediyormuş

maaşallah çok almamişsin zaten gayet iyi benim içimdeki bir solucan ne yesem yuttu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…