Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 7 aldım doktor çokk iyisin zaten doğumda birazı gidiyo gerisinide veririsin dedi!

kızlar bu ne ya biriniz 6 kilo biriniz 12 kilo almışsınız ben 20 kilo aldım hamileliğim boyunca...:-( sizi okuyunca çok kıskandım valla hoş 10 kilosu gitti çoktan ama olsun keşke bende az yeseydim.-(

doğru söylüyorsun güldencim. her ne kadar bizler gün saydığımızdan zaman geçmiyor gibi gelsede aslında çabuk geçiyor ben de almak istemiyordum ama arkadaşlarım beni bak sonra hepsini bir zamana bırakırsın zor olur dedi. hepsi de çok hoştu dayanamadım.

sana doktorun normal demiş ama sen çok korkuyordun. ben de ortada sezeryan sezeryan diye dolaşınca çevremdekiler kesin sen normal yapacaksın diyor ben de korkuyorum valla.

yok canım benim az yemekle alakası yok benimkinin ben çok hareketliydim bide içerideki koca bir kurt gibiydi hem bravo 10 kilo gitmiş bilem

benimki ultrasonda baktı sonra kan testi yaptırdı. inşallah hiçbirşey çıkmaz canım korkma zaten ikili testin iyi çıkmış.

amanın 238 sayfa.oooooo.:1shok: kıslar ısteyen herkese Allah bebıs versın.mutlu saglıklı kucagına almak nasıp etsın....

oh valla kızlar evdee yarı cıplak püfür püfür oturuyor calışanlara alah yardım etsin bu sıcakta bide hamişeseniz

oglumun okuluna gittim bugun sırtımdan terler aktı valla alah kolaylık versin hamile calışanlara

kızlar bu ne ya biriniz 6 kilo biriniz 12 kilo almışsınız ben 20 kilo aldım hamileliğim boyunca...:-( sizi okuyunca çok kıskandım valla hoş 10 kilosu gitti çoktan ama olsun keşke bende az yeseydim.-(

canım üzülme bende varımmm 62 artı 20 olmuşum bugün yaaaaaaaaa....üzülme ama ben çok stres yaşadım drum metabolizman yavaşlamıştır üzüntüden dedi......a.s

valla ben az önce nerdeyse bayılıyordum. bi anda dengem herşeyim şaştı karardı herşey kendimi çok kötü hissettim. nasıl dayanıcam bende bilmiyorum artık

valla ben az önce nerdeyse bayılıyordum. bi anda dengem herşeyim şaştı karardı herşey kendimi çok kötü hissettim. nasıl dayanıcam bende bilmiyorum artık

cnm 2 saatte bir bişeyler atıyomusun ağzına kiraz meyve falan.bebğin şekeri düşüyomuşş bu durumdan bazı anneler de etkileniyomuşşş.bazıları etk
ilenmezmiş.ama bebiş için yemeliymişşşşa.s

günaydın arkadaşlar,, en güzel günler en huzurlu hafta sonları sizin olsunnn.

günaydın funda kimse yok sanırım

Günaydinlarrrrrrrrrrrr Burdayizzzzzz Bizdee

günaydın egemen nasılsın bugün

günaydın kızlar bende varım....yani bizde benim minik de burda el sallıyo teyzelerine ben çok heycanlıyım bugün 13.30 da randevum var...4 haftadır ilk defa göreceğim bebeğimi....

günaydın mavili ne güzel bebişini göreceksin.bende ayın 28.gidicem nasıl geçecek zaman.

Herkese Selam Arkadaşlar. NAsılsınız bugün. Annenin kahkaha atması bebeğe yarıyormuş. Haberin devamı

Link Silinmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…