canım üzülme bende varımmm 62 artı 20 olmuşum bugün yaaaaaaaaa....üzülme ama ben çok stres yaşadım drum metabolizman yavaşlamıştır üzüntüden dedi......a.s
Ben çook iyiyim, dün doktordaydık, 3.450 olmuş oğluşumun kilosu, iri bebek mi olacak ne? Ben almıyorum artık oğlum alıyo kiloyu. Odası, doğum çantası , elbiseleri, herşeyi hazır, bekliyoruz:)
MAŞALLAH DE NAZARIN DEĞMESİN.BİRAZ TOMBİŞ OLACAK SANIRIM.NE GÜZEL SENİN AZ KALMIŞ HERŞEYİN DE HAZIR.BEN HİÇBİŞEY ALAMIYORUM.CİNSİYETİ BELLİ OLMADIĞI İÇİN AMA KENDİMİ ZOR TUTUYORUM.
Ben çook iyiyim, dün doktordaydık, 3.450 olmuş oğluşumun kilosu, iri bebek mi olacak ne? Ben almıyorum artık oğlum alıyo kiloyu. Odası, doğum çantası , elbiseleri, herşeyi hazır, bekliyoruz:)
Allah nazarlardan saklasın. Benim kızım bu gidişle 3.800 kilo doğar dedi doktorum. Biraz tombiş gidiyoruz. Allah bir avazda sağlıklı evlat versin....
Biz 7.aydan sonra bişeyler almaya başladık Semacım, insanın boynu tutluyo bebek mağazalarının önünden geçerken ama en iyisi sabıra.s
evet drum da dedi ilk 3 ayda 8 kilo aldım sonra 5. 5 devam etti ama artık almazsın fazla dedi dikkat et dedi.
canım yarın hastaneden taburcu oluyo.mutluyum bugün eşimi gönderiyorum yalnızım bi kaç gün.17,30 la gönderiyorum onu bende teyzemle b..çekmeceye anneanneme gidicem bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?