Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydin özüm Günaydin Deniz.bebişler Nasil Bugün

Ben çook iyiyim, dün doktordaydık, 3.450 olmuş oğluşumun kilosu, iri bebek mi olacak ne? Ben almıyorum artık oğlum alıyo kiloyu. Odası, doğum çantası , elbiseleri, herşeyi hazır, bekliyoruz:)

canım üzülme bende varımmm 62 artı 20 olmuşum bugün yaaaaaaaaa....üzülme ama ben çok stres yaşadım drum metabolizman yavaşlamıştır üzüntüden dedi......a.s

Egemencim çok hızlı gidiyorsun ama üzme kendini. Yaşadığın streslere göre çok normal. Doğumdan sonra hepsiniz verirsin. Ben kendimden çok korkuyordum ama 8,5 kilo aldım şimdiye kadar. Ama ben zaten tombişşdim hamile kaldığımda. 71 + 8,5 oldum şimdilik. Doktorum bundan sonra fazla almazsın dedi bana. Belki seninde azalır kilo alman bundan sonra.

Ben çook iyiyim, dün doktordaydık, 3.450 olmuş oğluşumun kilosu, iri bebek mi olacak ne? Ben almıyorum artık oğlum alıyo kiloyu. Odası, doğum çantası , elbiseleri, herşeyi hazır, bekliyoruz:)

MAŞALLAH DE NAZARIN DEĞMESİN.BİRAZ TOMBİŞ OLACAK SANIRIM.NE GÜZEL SENİN AZ KALMIŞ HERŞEYİN DE HAZIR.BEN HİÇBİŞEY ALAMIYORUM.CİNSİYETİ BELLİ OLMADIĞI İÇİN AMA KENDİMİ ZOR TUTUYORUM.

Canım ben 1 aydır hiç kilo almadım. Son ayda durdu yani, halbuki ben son ay çok kilo alınır diye duymuştum.

Biz 7.aydan sonra bişeyler almaya başladık Semacım, insanın boynu tutluyo bebek mağazalarının önünden geçerken ama en iyisi sabıra.s

Allah nazarlardan saklasın. Benim kızım bu gidişle 3.800 kilo doğar dedi doktorum. Biraz tombiş gidiyoruz. Allah bir avazda sağlıklı evlat versin....

Allah nazarlardan saklasın. Benim kızım bu gidişle 3.800 kilo doğar dedi doktorum. Biraz tombiş gidiyoruz. Allah bir avazda sağlıklı evlat versin....

Maşallah maşallah. Sağlıklı olsunlar da, en önemlisi...

Biz 7.aydan sonra bişeyler almaya başladık Semacım, insanın boynu tutluyo bebek mağazalarının önünden geçerken ama en iyisi sabıra.s

CANIM HAKLISIN DAHA BENİM İÇİN ERKEN.DEMMEKKİ SEN KİLO ALMADIN YEDİKLERİN BEBİŞE YARADI NE GÜZEL ÖNEMLİ OLANDA ONUN KİLOSUNU İYİ OLMASI.BU ARADA OĞLUNUN İSMİ BELLİMİ.

Paylaşmak İstedim Arkadaşlar

Bebeğinizin Kaç Saat Uyuması Gerekir
Yetişkinlerde uyku ihtiyacı neredeyse kişiden kişiye farklılık gösterir. 5 saatlik uykuyla kendini dinlenmiş hissedenler olabileceği gibi 8 saat uyusa da enerjik olamayan kişiler vardır.

Yetişkinler için geçerli olan bu durum bir bakıma bebekler ve çocuklar için de aynıdır. Bebeklerin sadece gece uykusuna değil, aynı zamanda gündüz uyumaya da ihtiyacı vardır. Yapılan araştırmalara göre bebeklerin ortalama uyku gereksinimini şu şekilde özetleyebiliriz:

0 – 3 aylık 16 saat
3 – 5 aylık 14 saat
6 - 23 aylık 13 saat
24 – 36 aylık 12 saat
37 – 60 aylık 11 saat

Buradaki rakamlar yaklaşık ortalamalar olup her çocukta farklılık gösterebilir. Bebeklerin ortak noktaları ise, özellikle ilk haftalarda 3 – 4 saatte bir uyanmalarıdır. Bu aynı zamanda siz de kesintisiz bir uyku uyuyamayacaksınız demektir. Gece uyandıkça bebeğinizi beslemeniz, altını değiştirmeniz ve hatta onunla oynamanız gerekecektir. Anne baba olmanın kolay olduğunu kim söyledi?

Bazı bebekler 6. haftadan itibaren bütün geceyi uyuyarak geçirebilirler. Böyle bir çocuğa sahip şanslı bir ebeveyn değilseniz, kesintisiz bir uyku için en iyi ihtimalle 6. aya kadar beklemeniz gerekeceğini söylememiz gerekiyor. Yeni domuş bebeğinizin uykusunun belli bir düzeni alması 14 haftayı bulabilir.
Bebeğinizi nasıl uyutacağınız, uyanıp ağladığında nasıl davranmanız gerektiği ile ilgili pek çok tavsiye duyacaksınız. Bazıları ağlar ağlamaz onu alırsanız şımaracağını söylerken, diğerleri bebeğin ağlamalarına önem vermenizi ve ilgi göstermenizi tavsiye edecektir. Aslında doğru bu ikisinin ortasında bir yerlerde bulunur. Bebeğinizin uzmanı olarak onun için en iyi olana karar verme sorumluluğu size aittir.

Yeni doğmuş bebeğinizi ve ihtiyaçlarını ifade etme biçimini anlamanız zaman alabilir. Her bebeğin uyku düzeni ve gelişimi kendine özgüdür. Bebeğin ve bağlı olarak kendi uyku düzeniniz için onun dilinden anlamaktan başka bir çareniz yoktur. Sabırlı olun, bebeğinizi sakinleştirmeye çalışın ve kendinize zaman tanıyın.

evet drum da dedi ilk 3 ayda 8 kilo aldım sonra 5. 5 devam etti ama artık almazsın fazla dedi dikkat et dedi.

evet drum da dedi ilk 3 ayda 8 kilo aldım sonra 5. 5 devam etti ama artık almazsın fazla dedi dikkat et dedi.

Resimlerinden anlışılıyorki aslında sana çok yakışmış hamilelik. Bu arada kayınpederinin sağlık durumu nasıl oldu. İyidir inşallah. Allah sağlık sıhhat versin hepinize.

canım yarın hastaneden taburcu oluyo.mutluyum bugün eşimi gönderiyorum yalnızım bi kaç gün.17,30 la gönderiyorum onu bende teyzemle b..çekmeceye anneanneme gidicem bugün...

canım yarın hastaneden taburcu oluyo.mutluyum bugün eşimi gönderiyorum yalnızım bi kaç gün.17,30 la gönderiyorum onu bende teyzemle b..çekmeceye anneanneme gidicem bugün...

Allah bundan sonrası için sağlık versin. Sende kendine dikkat et bak herşey yoluna giriyor. Bu arada ben Bursa - İnegöl lüyüm. Sizde mi oralısın. Bursa!ya gittiğinden bahsetmiştin çünkü.

Canim Eşimin Annesi Babasi Bursali.teleferikte Teyzeleri Var..sülalesi Oorada Yani.benim Anne Balikesir Baba Kütahya...

Aynen Cnm.kiz Sen Istnabulun Neresindensin.ben Yenibosnadayim 5 Aydir.hala Alişamasamda Oralara Ev Sahibi Olduk Ama Muhiti Pek Beğenmiyorum.2 Sene Kirada Bakirköyde Oturduk.güzeldi Oralar Ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…