Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben üsküdardayım canım. Doğmabüyüme Üsküdarlıyım. Burdan başka yerde oturabileceğimi hiç sanmıyorum. O kadar alıştımki buraya.

Şu hamilelein buluşmasını ayarlayamadılar bir türlü ayarlasalardı tanışmış olacaktık valla.

Pazar günü çalışan bir tek ben varım heralde kimse gözükmüyor ortalarda,bende yarın doktora gidicem çok merak ediyorum cinsiyetini ilk ve son 11. haftadan sora keisn görülüyor dedi ama burda hala öğrenememiş olanlar var acaba ben yarın akşam öğrenebilecekmiyimki:uhm::uhm:

Cnim Biraz Daha Beklemen Gerekiyor Ben 13 Haftalikken Gittim Iki Cizgi Gördum Kiz Muhtemelen Dedi Fakat Gecen Hafta % 100 Erkek Oldugunu Söyledi,ve Kesin Erkek şimdi

bende yarın akşam gideceğim:)
bakalım benim tontişim kız mı erkek mi:)
kız demişti umarım doğrudur.her gece rüyamda minik bi kız görüyorum.hayırlısı
bide bişey sorcam ben hala hiç kilo almadım.sizce normal mi

o kadar çok belirtim vardı ki:)
baş ağrısı,yorgunluk,kasık agrısı

Didemsu Normal Bende Almamişim Ama Göbegim çok çikti Sipsvri Senin Nasil Kiz Seninde Oglan Galiba.kiz çocuklari Ilk Haftalarda çok Kilo Aldiriyor

yook benimki sivri değil çok yayık hatta:)
sanki göbekli gibiyim:)

kızlar mrb nasılsınız ben yeni anne oldum 3 ay olucak cuma günü ama hamileliğimide özledim sakın sikayet etmeyin çok güzel duygu hamile olmak doya doya tadını çıkarınn hamislerr

esma cım geçen gece uyuyamadığım için ağladım:)
ama sonra bebeğim küser diye özür diledim ondan.annelik çok güzel bir duygu...

yerimsenibenkızlar regl dönemini beklemeden hamile olduğunu anlayan var mı?belirtileri nelera.s

merhaba kızlar benimde sancılarım başladı korkuda başladı hafiften ne yapacaz bakalım ama hamilelik güzel şey yine de

günaydınnn hepinizeeee. Paptya hoşgeldin hayatım. Nasılsın ne vvar ne yok hanım kızımız nasılll?Sen nasılsın bakalım. Amannınnnnn seninkide kocaman olmuş yahuu. Maşallah onaaa

çok güzel bir tatil geçirdim hepinizi de çok özledim yeni hamiş haberleri vardır umarım.bu arada geceleri hiç uyuyamıyorum son bir haftadır kızım bana acayip sıkıntı yapıyor ama ona bir türlü kızamıyorum

günaydın kızlar.papatya hoşgeldin canım...
ben cumartesi doktora gittim.6,5 cm kocaman bi bebek vardı.inanılmaz hareketli..herşey yolunda dedi doktor.bugün ikili tarama yapacaklar.bakalım hayırlısı inşallah kötü bişey çıkmaz.
yalnız aklıma biley takıldı kızlar.doktor bana hep 31 aralık diyordu doğum tarihi şimdi 22 aralık oldu.sizinde böyle gün değişikleri oluyor mu?bebek 10 gün birden büyüdü hiçbişey anlamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…