Herşeyin yolunda olması süperrrrrrr.Aman maşallahhh.Kurban olurum ben ona yahuu.Bugünde inşallah testlaride iyi çıkar tosuncuğun.Bu arada neden gün değişti anlamadım.Ya zaten mavili tam verilen gün uymuyor biliyorsun sen 15 Aralıktan sonra bekleyeceksin işte. O keyfi gelince gelecek diye düşünüyorum.günaydın kızlar.papatya hoşgeldin canım...
ben cumartesi doktora gittim.6,5 cm kocaman bi bebek vardı.inanılmaz hareketli..herşey yolunda dedi doktor.bugün ikili tarama yapacaklar.bakalım hayırlısı inşallah kötü bişey çıkmaz.
yalnız aklıma biley takıldı kızlar.doktor bana hep 31 aralık diyordu doğum tarihi şimdi 22 aralık oldu.sizinde böyle gün değişikleri oluyor mu?bebek 10 gün birden büyüdü hiçbişey anlamadım....
Herşeyin yolunda olması süperrrrrrr.Aman maşallahhh.Kurban olurum ben ona yahuu.Bugünde inşallah testlaride iyi çıkar tosuncuğun.Bu arada neden gün değişti anlamadım.Ya zaten mavili tam verilen gün uymuyor biliyorsun sen 15 Aralıktan sonra bekleyeceksin işte. O keyfi gelince gelecek diye düşünüyorum.
günaydın kızlar.papatya hoşgeldin canım...
ben cumartesi doktora gittim.6,5 cm kocaman bi bebek vardı.inanılmaz hareketli..herşey yolunda dedi doktor.bugün ikili tarama yapacaklar.bakalım hayırlısı inşallah kötü bişey çıkmaz.
yalnız aklıma biley takıldı kızlar.doktor bana hep 31 aralık diyordu doğum tarihi şimdi 22 aralık oldu.sizinde böyle gün değişikleri oluyor mu?bebek 10 gün birden büyüdü hiçbişey anlamadım....
mavili canim cok normal benim ogluma doktor ilk 27 nisan dedi sonra 18 nisan dedi ve 1 nisanda oldu gerci benim sezeryanla ama olsun 10 gün önce yada sonra olmasi cok normal sag salim gelsinde ama erken ama gec
amin yelizcim amin....ne mutlu sana bebeişin sağlıklıymış.ne kadar azz kilo
almışsın ne güzel...bende bir kilo bile almamışım..600 gr. çıktı.benm bebeğim 72 gr ve 6,5 cm.daha minicik ya....
Bu arada yelizz mavili sizi ayrıca tebrik etmek istiyorummmmm kilo gidişatınız mükemmelllll afferin benim annelerimeeeeeeeeeeee..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?