Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşeyin yolunda olması süperrrrrrr.Aman maşallahhh.Kurban olurum ben ona yahuu.Bugünde inşallah testlaride iyi çıkar tosuncuğun.Bu arada neden gün değişti anlamadım.Ya zaten mavili tam verilen gün uymuyor biliyorsun sen 15 Aralıktan sonra bekleyeceksin işte. O keyfi gelince gelecek diye düşünüyorum.

aslında adetin ilk gününden hesaplarsak benim bebeğin şu an 16 haftalık olması lazımdı.geriden sayıyorduk geç döllenme diye.iyice aklım karıştı artık...sağlıkla gelsin de tek geç olsa da fark etmez dimi.saol canım içimi rahattlattın

herkese günaydın.kızlar umarım güzel bir hafta geçiririz.mavili cinsiyetini öğrenebildinmi?bu arada herşeyin yolunda gitmesi çok güzel maşallah diyelim bebişine.

ya aslında kızlar benim canım sıkkın ya.Gerçi ebeyede yazdım ama bir fikri olan varssa yardımcı olursa sevinirim. Galşba bende hemoroid oldu:sm_confused:2 tane küçük bişii.Üff çok canım sıkılıyor ya.Ne yapmam gerekiyorki şimdilik?

semacım doktor görünmediğini söyledi canım.öğrenemedim.benim içime kız olacağı doğuyor ama bilmiyorum...hayırlısı bakalım...bi sonraki muayene de kesin öğrenerim herhalde..
fundacım olabilir ya.çünkü hamilelikte genelde oluyormuş...kitaplar öyle yazıyor canım ya....

haklsıın olabilir ama,ya ilerlerse üffff.Doğuma nasıl etkisi olur acaba???Bende bilemedim vallaa.Bu arada bebişinin görüntülri süperdi dimii..

mavili canim cok normal benim ogluma doktor ilk 27 nisan dedi sonra 18 nisan dedi ve 1 nisanda oldu gerci benim sezeryanla ama olsun 10 gün önce yada sonra olmasi cok normal sag salim gelsinde ama erken ama gec

evet süperdi hiç durmuyor sürekli hareket ediyor.inanılmaz bişey ya.artık iyice hamile olduğuma alışmaya başladım..çok süper bişey eşim doktorla sürekli konuştu.doktor söylemeden biz gördük heryerini....
fundacım canım benim bi arkadaşımda yani doğum yaptı.doğumdan önce oldu onunda doğumda biraz daha artmış ıkınmaktan...şimdi hala vr ama o alıştı...çok kötü değil diyor..inşallah senin ki de ilerlemez canım...

koalayim arincim kader arkadaslarim nerlerdesiniz ya sizi merak ediyorum durumlar nasil bana müjdeli haberleri verin bekliyorum kizlarr

mavili canim cok normal benim ogluma doktor ilk 27 nisan dedi sonra 18 nisan dedi ve 1 nisanda oldu gerci benim sezeryanla ama olsun 10 gün önce yada sonra olmasi cok normal sag salim gelsinde ama erken ama gec

sürekli değişiyor canım ya...bende bebek de bişey var sanıyorum..saol canı m sağ salim bi doğsun da pamuğum geç olsa da beklerim ben...

Günaydın Kızlar
Nasılsınız? Oğlum ve ben hepinizi kocaman öpüyoruz.
Ben çok iyiyim. Cumartesi doktordaydım. Çok şükür herşey yolunda. Oğlum 311 gram olmuş. Sağlıklı olarak büyüyor yani. 3 hafta sonra detaylı ultarsona gireceğim. Hamileleiğin başından beri 1 kilo 200 gram almışım. Gayet iyi dedi doktorum. Böyle giderse hamileliği 7-8 kiloda bitirirsin dedi.Artık oğlumun hareketlerini pıt pıt atma şeklinde net olarak da hissedebiliyorum. Özellikle tatlı bir şey yiyip içince. Allahtan başka ne isterim ki. Allah her kadına bu duyguyu yaşama şansı versin inşallah.
Fundacım hemoroid hamilelikte sık rastlanan bir durummuş hep öyle okudum. Kabızlık problemin mi vardı canım? Bence doktorunu ara belki çok ilerlemeden sana bazı tavsiyelerde bulunur.

amin yelizcim amin....ne mutlu sana bebeişin sağlıklıymış.ne kadar azz kilo
almışsın ne güzel...bende bir kilo bile almamışım..600 gr. çıktı.benm bebeğim 72 gr ve 6,5 cm.daha minicik ya....

ya aslında pek kabızlık problemim yokktaa,ay ne bileyim ilk defa başıma geliyor ve korktum bir annnnn. Yeliz bu arada bebişinin o pıt pıtları bile ne güzel dimi.
EVEETT gelelim güzel şeylere cumartesi günü kızzımıza küvettttt,tırnak makası,hastane çıkışıııı,2 tane battaniyeee, burun temizleyicisi, biberonalrrrrrr,bide fiyonklu ayakkabı aldıkkkkkkkkkkkkk.

Bu arada yelizz mavili sizi ayrıca tebrik etmek istiyorummmmm kilo gidişatınız mükemmelllll afferin benim annelerimeeeeeeeeeeee..............

kızlar dün benim sancım geldi ama doktor :daha değil ama doğuma çok az kaldı küçük yaramaz erken geleceğe benziyor dedi.bizde bu gün öğlen hastaneye gidiyoruz Çağkan hemen gelebilirmiş Kötü Kazen ben zaten ne kadar erken kucağıma alırsam o kadar iyi onu çok merak ediyotum.

Ayrıca hepinize günaydııııın!(2-3 ay boyunca çok nadir girebilirim hepinizi öpüyoruuuum)

amin yelizcim amin....ne mutlu sana bebeişin sağlıklıymış.ne kadar azz kilo
almışsın ne güzel...bende bir kilo bile almamışım..600 gr. çıktı.benm bebeğim 72 gr ve 6,5 cm.daha minicik ya....

ay canım yerim ben onu.a.s onlarda büyücekler annesi bir bakacağız 3 kilo olmuşlar. (inşallah)

nazcım allah bi avazda kurtarsın inşallah...rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...doğumdan sonra yine yaz canım bize.seni merak ederiz....

inşallah yelizcim inşallah o günleri de göreceğiz hep beraber...

naz Allah yardımcın olsunnnn Allah bir avazda kurtarsın ne mutlu sanaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…