Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazcım allah bi avazda kurtarsın inşallah...rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...doğumdan sonra yine yaz canım bize.seni merak ederiz....

yazarım canım merak etme

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

SAĞOL Fundacell çok teşekkürler darısı başına

evet canım normal! senin belli oldumu normalmiymiş?

Bu arada yelizz mavili sizi ayrıca tebrik etmek istiyorummmmm kilo gidişatınız mükemmelllll afferin benim annelerimeeeeeeeeeeee..............

Funda sen bize söylüyorsun ama sende yanlış hatırlamıyorsam 6 kilo gibi az bir kilo almışsın. asıl tebriği sen hakkettin canım benim.

sağol yeliz! Bu arada kaç kilo aldınız hepiniz ben 7 aldım doktor hemen atarsın dedi!

kızlar günaydın yelizcim maşallah tosun paşana kısss iyi kiloda az almışsın ama bebiş norma haftasına göre bak ne güzel kocaman oldu sıpan. 19 haftalık galiba
Fundacım geçmiş olsun canım hemoroid bende bekarlıktada vardı acısını bilirim sıcak tutucaksın kendini bide bir leğene falan sıcakta olmuycak soğuk ta olmuycak buhar banyosu gibi üstüne oturursan iyi gelir canım ama doktorunuda danış derim.cimcimenede ciciler almışsın hayırlı olsun güzel günlerde giyinsin. mavilim senin bebişinde maşallah kız büyümüş annesi bakk az kaldı 3 hafta sonra sende öğrenirsin cinsiyetini belki.

inşallah kadiscim.kızlar ben doktora gidiyorum tekrar bugü.ikili tarama yapacaklar.dua edin bize.kötü bişey çıkmasın..kalbim duracak şimdi.....

nazcım ankaranın neresindesin.bi de doğumu nerde yapacaksın canım....

evet canım normal! senin belli oldumu normalmiymiş?

Benim daha çok var be nazcım,sorun olmazsa bende normal istiyorum ama.Senin adına da sevindim şimdi sana suni sancımı verecekler. Nasıl başlayacak şimdi. Ay ne güzelll yaaaa

dua ediyoruz merak etme canım gelincede yaz bize sonuçları

korkma canım içini ferah tut. inşallah hiçbirşey çıkmayacak. bana doktorum yaptırmamıştı bile.

ne bileyim yelizcim ya.böyle bi heyecan bastı beni.bi de ben eşim olmadan hiçbi yere gitmiyorum alıştım.şimdi eşim yok.yalnız gideceğim onun da etkisi va galiba biraz....

Kadiscim sağol canım. yarın 20 haftamız bitecek hayırlısı ile.

Funda prensesine fırfırlı ayakkabıya kadar herşeyi aldı ama daha bir isim bulamadı. Haydi Funda kızımıza bir isim bekliyoruz artıkkkkkk.

*mavili* .!.:
inşallah kadiscim.kızlar ben doktora gidiyorum tekrar bugü.ikili tarama yapacaklar.dua edin bize.kötü bişey çıkmasın..kalbim duracak şimdi.....

korkma canım hayırlısıyla hiç birşey çıkmıycak dualarımız seninle

belinay benim çok hoşuma gidiyor beğenirseniz....

ne bileyim yelizcim ya.böyle bi heyecan bastı beni.bi de ben eşim olmadan hiçbi yere gitmiyorum alıştım.şimdi eşim yok.yalnız gideceğim onun da etkisi va galiba biraz....

ay canım benim ben de bugüne kadar eşim olmadan hiç gitmedim doktora. allah onları başımızdan eksik etmesin. ama kendini yalnız hissetme olurmu bebişin yanında.

nazcım hangi hastaneye gideceksin canım...belki karşılaşırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…