N
N-A-Z
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
nazcım allah bi avazda kurtarsın inşallah...rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...doğumdan sonra yine yaz canım bize.seni merak ederiz....
SAĞOL Fundacell çok teşekkürler darısı başına
Bu arada yelizz mavili sizi ayrıca tebrik etmek istiyorummmmm kilo gidişatınız mükemmelllll afferin benim annelerimeeeeeeeeeeee..............
sağol yeliz! Bu arada kaç kilo aldınız hepiniz ben 7 aldım doktor hemen atarsın dedi!
inşallah kadiscim.kızlar ben doktora gidiyorum tekrar bugü.ikili tarama yapacaklar.dua edin bize.kötü bişey çıkmasın..kalbim duracak şimdi.....
evet canım normal! senin belli oldumu normalmiymiş?
korkma canım içini ferah tut. inşallah hiçbirşey çıkmayacak. bana doktorum yaptırmamıştı bile.
kızlar günaydın yelizcim maşallah tosun paşana kısss iyi kiloda az almışsın ama bebiş norma haftasına göre bak ne güzel kocaman oldu sıpan. 19 haftalık galiba
Fundacım geçmiş olsun canım hemoroid bende bekarlıktada vardı acısını bilirim sıcak tutucaksın kendini bide bir leğene falan sıcakta olmuycak soğuk ta olmuycak buhar banyosu gibi üstüne oturursan iyi gelir canım ama doktorunuda danış derim.cimcimenede ciciler almışsın hayırlı olsun güzel günlerde giyinsin. mavilim senin bebişinde maşallah kız büyümüş annesi bakk az kaldı 3 hafta sonra sende öğrenirsin cinsiyetini belki.
*mavili* .!.:inşallah kadiscim.kızlar ben doktora gidiyorum tekrar bugü.ikili tarama yapacaklar.dua edin bize.kötü bişey çıkmasın..kalbim duracak şimdi.....
ne bileyim yelizcim ya.böyle bi heyecan bastı beni.bi de ben eşim olmadan hiçbi yere gitmiyorum alıştım.şimdi eşim yok.yalnız gideceğim onun da etkisi va galiba biraz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?