Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:asigim::enbuyukkk:
Benim daha çok var be nazcım,sorun olmazsa bende normal istiyorum ama.Senin adına da sevindim şimdi sana suni sancımı verecekler. Nasıl başlayacak şimdi. Ay ne güzelll yaaaa

suni sancı vermiyecekler.
benim yaramaz içerde sıkıldı biraz erken geliyor ama biz hiç de şikayetçi değiliz!:içelim::teytey:

ay canım benim ben de bugüne kadar eşim olmadan hiç gitmedim doktora. allah onları başımızdan eksik etmesin. ama kendini yalnız hissetme olurmu bebişin yanında.

amin canım amin..eşim benim elim ayağım..herşeyim...doğuma yalnız nasıl gireceksem artık.sürekli ağlarım herhalde ben...

Günaydın kızlarrr, oğluşlarımız kızlarımızıda öpüyorum. anneleirmiz yavrularına güzel güzle ciciler almış güle güle kullanmayı nasip etsin allah. doktora gidenler az kilo alan arkadaşlar beni çatlatmaya niyetiniz mi varr.... ben daha 3 hafat sonra gidicem bide aldım başımı gidiyorum :))) yuvarlanmaya müsait kütle halinde dolaşıyorum. mavilicim içini ferah tut tatlım mutlkaa iyidir. nazcım allah bir avazda kurtarsın doğum hikayeni bekliyoruz.

ben bütün hafta sonu kasık sancısı çektim kızlar. hatta kakkıp oturuken ani sancılar giriyor çok kötü oluyorum. dinlenince geçiyor.
bide düğün vardı dün akşam ordaydım. kayınpederle uabancı müzikte döktürdürdük sonra nefes nefese kaldım tabii. pişmanda oldum. korktumda biraz. neyime benim zrtık zıplama hoplama. unutuyorum bazen hamile olduğumu.

şimdi iyiym ama sadece sıcaktan bunalmış haldeyim. sizler nasılsınız

kızlarrrrrrrr günaydın hepinize sohbet koyulaşmış bakıyorum. nazcım Allah seni bir avazda kurtarsın. fundacum sanada geçmiş olsun. az kilo almış olan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. ben toplamda 2,5 kg aldım bile yaw

nazcım hangi hastaneye gideceksin canım...belki karşılaşırız...

canım ben yurtdışında doğum yapacağım !
kızlar yola çıkıyoruz sölediğim gibi 2-3 ay gelemeyebilirim hepinizi öpüyorum hoşçakalın! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

nimetcim niye kendini o kadar yoruyorsun ki....gerçi insan dayanamıyor değil mi.bende öyleyim...müzik çalmasın yeterki...
sevarcım hoşgeldin canım.senin de kilon ayına göre iyi bence....

allah yardımcın olsun nazcım......iyi yolculuklar.....

MANDA MAŞALLAHH,SENİNKİDE İYİİİ.UNUTMA HER AYA BİR KİLOOOyerimseniben

mavilim canım sen iyisin çok şükür dimi. bebişde iyiymiş bak. daha 72 gr bizim çıtır çerez. yer onu teyzesi. canım ya doktorumda iyi dedi ama ben çok fazla kilo almak istemiyorum ya o yüzden kilomla yakından ilgileniyorum

kızlar eşim geliyo onunla gideceğim....içime su serpildi.onsuz gitmek istemiyorum ya...çok alıştım ne olacaksa benim bu halim...

YA AMANDAAAAA MAŞALLAH YAZICAĞIMA NE YAZMIŞIM ÖZÜRRRRRRRRR

fundacel canım sağol ya. sanada kızınada maşallah. nazar değmesin cici annemize ve yeğenimize bu arada sen kaç kilo aldın canım. hatırladığım kadarı ile az almıştın galiba

fundacel canım sağol ya. sanada kızınada maşallah. nazar değmesin cici annemize ve yeğenimize bu arada sen kaç kilo aldın canım. hatırladığım kadarı ile az almıştın galiba

sevar şu ana kadar 6 kilo aldım. Şimdilik normal heralde.Sende dikkat ettt bol bol meyveeee ye.

çok şükür sevarcım.iyiyim...tam çıtır o teyzesi.bi görsen bi hareketli bi hareketli.alacaksan nasıl olsa alıyorsun canım.yeğenimi aç bırakma sakın...

sevar şu ana kadar 6 kilo aldım. Şimdilik normal heralde.Sende dikkat ettt bol bol meyveeee ye.

fundacım maşallah gerçekten çok iyi almışsın ne eksik ne fazla. maşallah böyle devam et. bende bol bol meyve yemeye süt içmeye çalışıyorum. birde kepekli ekmek yiyorum

Günaydın kızlar... Bebişler de anneleri de iyi, ne güzel, benim oğlum bugün çok hareketli. Biraz önce karnım öyle bi şekil aldı ki oğluş esniyo galiba dedim.

kızlar ya bişi sorcam. sıcaklarla nasıl başediyorsunuz. ben çok bunalıyorum. bebişe bir zararı olmaz inşallah bu sıcakların

günaydın özümcüm. maşallah bebişine maşallah nazar değmesin oğlumuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…