N
N-A-Z
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
Benim daha çok var be nazcım,sorun olmazsa bende normal istiyorum ama.Senin adına da sevindim şimdi sana suni sancımı verecekler. Nasıl başlayacak şimdi. Ay ne güzelll yaaaa
ay canım benim ben de bugüne kadar eşim olmadan hiç gitmedim doktora. allah onları başımızdan eksik etmesin. ama kendini yalnız hissetme olurmu bebişin yanında.
nazcım hangi hastaneye gideceksin canım...belki karşılaşırız...
kızlarrrrrrrr günaydın hepinize sohbet koyulaşmış bakıyorum. nazcım Allah seni bir avazda kurtarsın. fundacum sanada geçmiş olsun. az kilo almış olan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. ben toplamda 2,5 kg aldım bile yaw
MANDA MAŞALLAHH,SENİNKİDE İYİİİ.UNUTMA HER AYA BİR KİLOOOyerimseniben
YA AMANDAAAAA MAŞALLAH YAZICAĞIMA NE YAZMIŞIM ÖZÜRRRRRRRRR
fundacel canım sağol ya. sanada kızınada maşallah. nazar değmesin cici annemize ve yeğenimizebu arada sen kaç kilo aldın canım. hatırladığım kadarı ile az almıştın galiba
mavilim canım sen iyisin çok şükür dimi. bebişde iyiymiş bak. daha 72 gr bizim çıtır çerez. yer onu teyzesi. canım ya doktorumda iyi dedi ama ben çok fazla kilo almak istemiyorum ya o yüzden kilomla yakından ilgileniyorum
sevar şu ana kadar 6 kilo aldım. Şimdilik normal heralde.Sende dikkat ettt bol bol meyveeee ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?