Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevarcim valla ben bunaldıkça banyoya giriyorum ne yapayım yoksa durulmuyo... tayinimiz diyarbakıra çıktı asıl ben orda ne yapıcam.kara kara onu düşünüyorum valla.sıcaklık 40 ı geçiyo orda off offf(

tatarkızı inanamıyorum size yaaaaaa, özüm bir yandan sen bir yandan maşallah size ne kadar güzellll ha geldi ha gelecek bebişler. Ne kadar heyecanlısınız dimi...

evet ya b,i de gelseler canım nu hayecan ölduruyor nasıl olcak diye catlıcam vala olsada bitese hayırlısıyla

ogluşuım erken gelmişti 10 gun bu gercekten nazlı oglum cok hareketliydi ama cok sakin cocuk bakalım cadı kzım nasıl olcak :) kızm yavvv ne güzel demesi bile bide alsam kucagıma hiç bırakmıcam

tatarkızı inanamıyorum size yaaaaaa, özüm bir yandan sen bir yandan maşallah size ne kadar güzellll ha geldi ha gelecek bebişler. Ne kadar heyecanlısınız dimi...

Fundacım tatarkızının dediği gibi bende de tık yok, her an yok nişandı, yok suydu, ağrıydı bekliyorum ama benim oğlan da rahat içerde.

sizin ikinizinde Allah yardımcısı olsun ama inan ne mutlu sizeee,ben sizin adınıza bile inanılmaz heyecanlıyım. O kuzucuklarada analarına da Allah yardım etsin. Korusun sizi. Bizim bebişlerede hayırlısı inşallahhhhhhhh. Burada olsanız yemin ederim size sımsıkı sarılırdım ne güzellllllll

özüm tatarkızı ya doğurun artık. ben burda çatlayacam vallaaa. alın minik yavrularınızı elinize sağlıklı sıhhatli inaşllah.

Fundacım, sağol canım, hepimizin bebişlerini sağlıkla gelsin. Yalnız, burda olsan sarılamazdık çünkü benim karnım yandan hafifçe sarılmaya müsaade ediyo artık:)
Nimetcim valla ben de çatlıycam artık, bu hafta olur gibi düşünüyodum ama hiç belirti yok.

özüm Ve Tatar Kizi Ne Güzel Uzun Yolculuk Sag Salim Bitti Allah Kucaniza Almayi Nasip Etsin Ne Güzel Kokar Onlar Simdi Benim Icinde Koklayin Allah Bir Cirpida Kurtarsin Sizi Iysallah

özüm Ve Tatar Kizi Ne Güzel Uzun Yolculuk Sag Salim Bitti Allah Kucaniza Almayi Nasip Etsin Ne Güzel Kokar Onlar Simdi Benim Icinde Koklayin Allah Bir Cirpida Kurtarsin Sizi Iysallah

Amin diloş...9 ay geçti valla, nasıl bitecek derken...

saol canım amin bengidiyorum carşı pazar derken yolarda doguracam galiba :)) gelince görüşürüz by kızlar

kızlar merhaba ben geldim nasılsınız bakalım ben doktora yarın gidiyorum bir aksilik çıkmazsa bakalım bizim sıpa görünecekmi inş. size mutlu haberi veririm yarın
tatarkızı , özüm siz hala doğurmadınızmı artık yapında tecrübeli annelerden eğitim alalım bizde yaaaaa:dance:

Kadiscim, daha buralardayız, sakin sakin oturuyom ben sanki 38. haftada olan ben değilim.
Kızlar bu arada çatlağım yok diye sevinirken geçen hafta ilk kez çatlaklarım oluştu. Son haftalarda bile olabiliyo yani.

Kizlar Sanirim Bende Hiç Kilo Almadan Doguracam.hep Ayni Kilodayim Fakat Nedense Heryerim şiş Ve çatladi Heryerim

T&S kılıç .!.:
Kizlar Sanirim Bende Hiç Kilo Almadan Doguracam.hep Ayni Kilodayim Fakat Nedense Heryerim şiş Ve çatladi Heryerim

t&s cim hamiş kaldığında kaç kiloydun canım hiçmi almadın kilo senin bebişe kız demişlerdi sonra erkek çıktı dimi canım karnındamı çatlaklar oluştu canım badem yağı falan sürmüyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…