özüm .!.:Kadiscim, daha buralardayız, sakin sakin oturuyom ben sanki 38. haftada olan ben değilim.
Kızlar bu arada çatlağım yok diye sevinirken geçen hafta ilk kez çatlaklarım oluştu. Son haftalarda bile olabiliyo yani.
t&s cim hamiş kaldığında kaç kiloydun canım hiçmi almadın kilo senin bebişe kız demişlerdi sonra erkek çıktı dimi canım karnındamı çatlaklar oluştu canım badem yağı falan sürmüyomusun
kislar sayfalara bayaga bi baktim bulamadim, detayli ultrasona kim girecekti?
hoşgeldin papatyacım nerelerdeydin sen böle maşallah 30 haftalık olmuşun yani tam 7 ay bitti galiba dimi tatile gidicektin galiba nasıl geçti
Kızlar tekrardan merhaba. Bende yemeğimi yedim.Tabi yanında mutlaka bir kase yoğurt. burada da hava çok sıcak bir de yemekten sonra bastıran şu uyku olmasa. Bu uykuyu ancak çok koyu bir kahve açar ama neyse....
Kizlar Yemek Konusu Açilmişken Duyduğum Bişeyi Paylaşmak Istedim.arkadaşim Yeni Hamile Dr.kontrole Gitmiş Ona Patlican,bamya Ve Kekikli Yiyecekler Yeme Demiş.özellikle Patlican Da Yüksek Nikotin Var Sigaradan Farki Yok Demiş.böyle Bişey Doktorlariniz Söyledimi.bana Böyle Bişey Söylemedi.bende Merak Ettim.siz Duydunuzmu Kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?