Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özüm .!.:
Kadiscim, daha buralardayız, sakin sakin oturuyom ben sanki 38. haftada olan ben değilim.
Kızlar bu arada çatlağım yok diye sevinirken geçen hafta ilk kez çatlaklarım oluştu. Son haftalarda bile olabiliyo yani.

yaklaşmışın sonuna canım allah bir avazda kurtarsın hepimizi inş. çatlaklar doğumdan sonra daha belirgin olurmuş canım herkesin farklı yani bende az bişey var yeni yeni oluyo

KADİSÇİM KARNIMDA ÇATLAK YOKTA KALCAMDA VE BELİMİN YANLARINDA OLUŞTU KOLLARIMDA VE AYAKLARIMDADA SANKI VARİSLER OLUŞTU GIBI KÜÇÜK KÜÇÜK.HAMİLE KALDIGIMDA 48DIM YINE 48 ÇIKIYOM.BASKA YERDE TARTILCAM MUHAKKAK.GÖBEGIMDE VAR 2 HAFTA ÖNCESI BEBEGIMDE 163 GRDI.EEE BU GRLAR NIYE ÇIKMIYOR DIYORUM.NE ZAMAN KILO ALICAM MERAK EDİYORUM

selam kislar...nasilsiniz? 5 gunluk kucuk bir dinlence yaptim, kotu biirsey olmamistir insallah.

kislar sayfalara bayaga bi baktim bulamadim, detayli ultrasona kim girecekti?

kızlar ben geldim..eşimle gittim....hemen on dakikada yaptırıp çıktım ikili taramayı.çarşamba 14,30 da sonuç çıkacak...bakalım hayırlısı..üstümden bi yük kalktı anlatamam

yemeklerinizi yediniz mi bakalım...

mavili hadi bakalım gözün aydın ne güzel işteeeee.......Ben yemeğimi yedimmmm

afiyet olsun canım bende yadim.doyduk bebeğimle...

afiyet olsun arkadaşlar hava ne kadar sıcak ya bunaltıyo gerçekten bu havada en güzel yemek karpuz ekmek peynir aman arkadaşlar ağır şeyler yemeyelim bu sıcaklarda dokunur allah korusun

hoşgeldin papatyacım nerelerdeydin sen böle maşallah 30 haftalık olmuşun yani tam 7 ay bitti galiba dimi tatile gidicektin galiba nasıl geçti

Yemek Yiyenlere Afiyet Olsun.ben Daha Yiyemedim Hem çok Aciktim.hemde Işyerinde Olduğumdan Yemek Problemim Var Benim Ya.buralarda Yenebilecek Düzgün Bişey De Yok.

bende söledim bekliyorum bebişim acıktı içerde tekmeliyo vallahi anneee mama diyeee bide aşırı miden yanması var bende kızlarrrrrr sizdede varmıııııı

hoşgeldin papatyacım nerelerdeydin sen böle maşallah 30 haftalık olmuşun yani tam 7 ay bitti galiba dimi tatile gidicektin galiba nasıl geçti

hoşbulduk canım sizleri çok özledim gerçekten nasılsınız görüşmeyeli.tatil süper geçti şu an resmen bunalımdayım insan rahata çabuk alışıyo çalışmak zor geldi valla sıcaklarda bastırdı kendimi zor götürüyorum göbişte iyice şişti görenler kaç gün var doğıuma diyo kimse ağustosta doğuracağıma inanmıyo.arkadaşlar bu arada ben kızıma beşik aldım araba aldım izmirden geceleri hiç uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl zor geçecek son iki ay galiba allah yardımcımız olsun amin

Kızlar tekrardan merhaba. Bende yemeğimi yedim.Tabi yanında mutlaka bir kase yoğurt. burada da hava çok sıcak bir de yemekten sonra bastıran şu uyku olmasa. Bu uykuyu ancak çok koyu bir kahve açar ama neyse....

Kızlar tekrardan merhaba. Bende yemeğimi yedim.Tabi yanında mutlaka bir kase yoğurt. burada da hava çok sıcak bir de yemekten sonra bastıran şu uyku olmasa. Bu uykuyu ancak çok koyu bir kahve açar ama neyse....

yelizcim hiçmi çay kahve içmiyorsun? Hiçmi yaniii? Siz arkadaşlar sizler içiyormusunuz?sengözlerimebaksanab

Kizlar Yemek Konusu Açilmişken Duyduğum Bişeyi Paylaşmak Istedim.arkadaşim Yeni Hamile Dr.kontrole Gitmiş Ona Patlican,bamya Ve Kekikli Yiyecekler Yeme Demiş.özellikle Patlican Da Yüksek Nikotin Var Sigaradan Farki Yok Demiş.böyle Bişey Doktorlariniz Söyledimi.bana Böyle Bişey Söylemedi.bende Merak Ettim.siz Duydunuzmu Kizlar.

canım bu konu daha önce de konuşuldu ben kesinlikle inanmıyorum patlıcanda bir miktar nikotin olduğunu duymuştum ama bu zararlı boyutlarda olsaydı sadece hamilelikte değil normalde de yenmemesi tavsiye edilirdi herhalde dimi

selam kızlar bende öğle aramı yaptım yemek yedim.herkese afiyet olsun. üstüne 15 dakka kestirdim. üstüne biraz kahve içtim. ben günde2 tane içiyorum.napıyım kokusu beni deli ediyo bayılıyorum. ara ara mide yanmalarım var benimdekadişcim.bu arada kadiş sen gitmiyomuydun bugün doktora ?
sıcaklara nasıl dayanıcaz bende bilmiyorum. hatta şu an göbek bölgem sırılsıklam. ayriyetten 2 adet de çatlağım oluşmuş kırmızı kırmızı hayırlı olsun. krem mrem yağa mağ fayda etmedi anlaşıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…