Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar zararı var ya da yok bir şey diyemem ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kahve içmedim. çayı da 20 haftada 20 bardak içmemişimdir. onu da çok çok açık. onun yerine bol bol su ve ayran içiyorum.
patlıcan, bamya ve kekik konusunda da bir bilgim yok daha önce hiç duymamıştım. doktorum da beni uyarmadı.

BENDE DUYMUŞTUM CANIM SAÇMA GELMİŞTİ AÇIKCASI VE YEMEYE DE DEVAM ETTİM.AMA DOKTOR SÖYLEYİNCE ACABA DEDİM.BELKİ BAŞKA DOKTORDA SÖYLEMİŞ OLABİLİR Mİ DİYE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.BENİM DOKTORUMDA ÖYLE BİŞEY SÖYLEMEDİ AMA ŞİMDİ YEMEYE ÇEKİNYORUM AÇIKCASI.

benim de doktorum patlıcan için bişey demedi.ama kahve hakkım hafta da bir tane o da nescafe değil türk kahvesi.nescafe yasak bana.çayı da bazı sabahlar çok açık içiyorum.canım hiç istemiyor zaten....

arkadaşlar ya bişey sorucam gülden yok mu?ben 2 haftadır yoktum ya bilgim yok tatile falan mı gitti bilgisi olan var mı

yooo buralardaydı.bişey demedi ama...belki misafirliğe falan gitmiştir...

kızlarrr ben çok heyecanlıyım yarın bebişimi görücem bakalım bu sefer gösterricekmi kendini küçük yaramazım

bence bu defa göstereck artık...bizde kurtulacağız bu meraktan...

kadiscim kendiminkinden çok merak ediyorum valla seninkini ama içime kız gibi doğuyor.hayırlısı olsun bakalım....

kadis bence de bu sefer gösterecek kendini yaramaz. önceden erkek diyordum ama artık benimde içime kız doğuyor. ne güzel yarın görecek olman. inşallah bu sefer doktorunun ameliyatı falan yoktur.

evet kadişinki bencede kızzzzzzzzzzz, mavilininkide erkekkkkkkkkkkkkkk. Bu arada gülden yazlığa gidecekti.....:icecream:

sağolun kızlarrrrr yelizcim inş. dediğin gibi ameliyatı falan olmaz bakalım eltimle beraber gidicm oda hamile aynı doktora gidiyoruz zaten inş. hayırlısı tek sağlıklı olsunda yeter ama bu sefer artık göstersin bebeğim inş. allahımmm yaaaaa bana dua edin tamammı

kızlar yaa , bişey sorcemm. bu hazır çorbalar bize zarralımı hani şu knorun kahve gibi üzerine sıcak su eklenen çorbaları.

Fundacel .!.:
Bizde kızıma isim bulduk heraldeeeeee. Bbaişkosu ASYA olsun diyorrrrrrr

fundacım asyaa çok güzel bir isim bende severim o ismii bencede asya koy kıssssss ama zaman var belki aklınıza başka isimlerde gelebilir . hayırlısı olsun bakalım :dance:

fundaaaa ağzından bal damlıyor inşallah canım ya............................

bende patlıcanın yasak olduğunu duydum ama halimeyken değil doğum yaptıkdan sonra uzman hemşire eğitime geldi eve o söylemişti bebeğinize 1-2 yaşına kadar patlıcan yedirmeyin ayrıca bal ve çilek de yedirmeyin onlarında alerji yapma olasılığı var demişti benimde bildiğim bu kadar...

tatarkızı .!.:
slm bende geldim nbr siiniz

Hoşgeldin canım ben iyiyim seni sormalı kıssss ne zaman doğuracan küçük hanım yerinden rahatsız değil galiba memnun çıkmak istemiyo heeeeee tatarkızı :)))))))

rahat heralde cıkmaya niyeti yok gelsin artık yaaaaaaaa sıcaklar dışında iyiyim boguluyorum sıcaktan uyuyamıyorum dılşarı cıktım cıkmaz olydım offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…