kızlar bişey sorucam şu en baştaki chat tablosunu bilen varmı
çok enteresan geliyor bana yazılar bi aşağı bi yukarı ne okudumu anlamıyorum çok karışık benim bilmediğim bişeymivar
AMNIN SENNN BİZİM KIZLARDANDA BETERSİN HA GELDİ GELECEK BEBEĞİN NASILSIN SEN? NE ZAMAN OLACAK BEBİŞKOOOOOsırnaşık şey
bebişim doğdu benim 19 gün oldu doğum yapalı...
düzelir inşalah canım alah bebşine saglık versin
Merhaba arkadaşlar.
Canım çok sıkkın birileriyle paylaşmasam çatlayacam. benim guatır hormonlarım yine yükseldi. bugün saat 6 da dahiliye uzmanıma gidip tekrar muayene olacam.Kadın doğum uzmanım progesteron tahlilimde yumurtamın çatladığı söyledi gebelik olup olmadığı belli değil daha. cumaya kadar bekleyip kanda gebeliğe baktıracam.
canım benim bebişim göbişte şu an bak altta takvimimdede gözüküyor. :) Umarım sende hamişsindir Allah yardımcın olsun. Allah gönlüne göre versin. Ferah tut içinievet canım istiyorum bu ay klomen kullandım sonra prengly adında çatlatıcı iğne vuruldum. şu an beklemedyim.ama şu guatır çıkınca çok gerildim. bakalım umarım hamişimdir. çok istiyorum ya belirtilerini bir bilsem. benim geçen hafta süt renginde akıntım oldu bu bir iki gün sürdü. sonra 2 gün öncesinde de sarımsı gibi bir akıntım oldu birkaç saat sürdü şu an normal beyaz akıntım var. ilk defa böyle oluyorum. ve göğüs uçlarımda çok hassas dokunamıyorum bile. peki sen istiyormusun canım bebiş...
Merhaba arkadaşlar.
Canım çok sıkkın birileriyle paylaşmasam çatlayacam. benim guatır hormonlarım yine yükseldi. bugün saat 6 da dahiliye uzmanıma gidip tekrar muayene olacam.Kadın doğum uzmanım progesteron tahlilimde yumurtamın çatladığı söyledi gebelik olup olmadığı belli değil daha. cumaya kadar bekleyip kanda gebeliğe baktıracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?