Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bişey sorucam şu en baştaki chat tablosunu bilen varmı
çok enteresan geliyor bana yazılar bi aşağı bi yukarı ne okudumu anlamıyorum çok karışık benim bilmediğim bişeymivar

kızlar bişey sorucam şu en baştaki chat tablosunu bilen varmı
çok enteresan geliyor bana yazılar bi aşağı bi yukarı ne okudumu anlamıyorum çok karışık benim bilmediğim bişeymivar

AMNIN SENNN BİZİM KIZLARDANDA BETERSİN HA GELDİ GELECEK BEBEĞİN NASILSIN SEN? NE ZAMAN OLACAK BEBİŞKOOOOOsırnaşık şey

fundacım asya ismi güzelmiş. bende beğendim. hadi artık karar verde bizde onu ismi ile soralım.

tatarkızı allah sana kolaylık versin ama çalışıyor olmak bu sıcaklarda gerçekten işkence. klima ise başlı başına bir problem. açsan bir türlü açmasan bir türlü.ben oldum olası klimadan korktuğumdan odama bir vantilatör koydurdum onunla idare ediyorum.

vantilator var bizdede eşiminde busene huysuzlugu tuttu hastalanacaksın diyor ben yanıyorum ne yapayım

iyi çok şükür biraz zor geçiyor günlerim herkes 40 ı çıksın düzelir diyorlar ama bakalım.. evet onu kaldırmam lazım artık seninde kızın olucak galiba..allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin zamanında sanada...

Merhaba arkadaşlar.
Canım çok sıkkın birileriyle paylaşmasam çatlayacam. benim guatır hormonlarım yine yükseldi. bugün saat 6 da dahiliye uzmanıma gidip tekrar muayene olacam.Kadın doğum uzmanım progesteron tahlilimde yumurtamın çatladığı söyledi gebelik olup olmadığı belli değil daha. cumaya kadar bekleyip kanda gebeliğe baktıracam.

HADİ HAYIRLISI BAKALIM SIKMA CANINI.BEBİŞ İSTİYORMUSUN SEN?

evet canım istiyorum bu ay klomen kullandım sonra prengly adında çatlatıcı iğne vuruldum. şu an beklemedyim.ama şu guatır çıkınca çok gerildim. bakalım umarım hamişimdir. çok istiyorum ya belirtilerini bir bilsem. benim geçen hafta süt renginde akıntım oldu bu bir iki gün sürdü. sonra 2 gün öncesinde de sarımsı gibi bir akıntım oldu birkaç saat sürdü şu an normal beyaz akıntım var. ilk defa böyle oluyorum. ve göğüs uçlarımda çok hassas dokunamıyorum bile. peki sen istiyormusun canım bebiş...

canım benim bebişim göbişte şu an bak altta takvimimdede gözüküyor. :) Umarım sende hamişsindir Allah yardımcın olsun. Allah gönlüne göre versin. Ferah tut içini

panfircim sıkma canını.allah yardımcın olsun.inşallah hamişsindir...cumaya ne var şurda....

üzülme canım benim değerlerim çok yüksek çıkmıştı ancak ilaçla durdurmayı başardılar şimdi 1,5 ayda bir kontrol ve tahlillerim var.

kızlar patronum izin vermedi bu hafta gidemiyorum izmire..canımı sıktı ya.........ben gidersem işlerini yapacak başka kimse yokmuş.belki haftaya dedi yaaaaaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…