kızlar patronum izin vermedi bu hafta gidemiyorum izmire..canımı sıktı ya.........ben gidersem işlerini yapacak başka kimse yokmuş.belki haftaya dedi yaaaaaaaaaa....
huuu akşama yemeğiniz mi varmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar patronum izin vermedi bu hafta gidemiyorum izmire..canımı sıktı ya.........ben gidersem işlerini yapacak başka kimse yokmuş.belki haftaya dedi yaaaaaaaaaa....
Fundacım varda nasıl söyleyeyim şimdi bu kadar hamilenin arasında...yerimseniben
senin yok mu yoksa...
huuu akşama yemeğiniz mi varmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben de bi soru sordum sonra kaybolmak zorunda kaldim kusura bakmayin..3 gun izinliydim ya, karistiracaklar herseyi...
Ayrintili ultrasonu 2 nedenden sordum...birincisi sizlerde insalllah bir sorun cikmamistir, onun haberini aliyim dedim, ikincisi goruntu nasil, normal ultrason gibi mi merak ettim..Benimkisi 3 temmuzda da...o kadar para alacak hakediyo mu acaba diye:1rolleyes: :))))
var işte zeytinyağlı bişilerrrrrr. Bu arada asudd. Diğer ultrason gibi canımmmm,ama daha uzman biri daha iyi bir ultrasonda bakıyor organlarına filan her haltına bakıyor miniğinnnnnnn:teytey:
asudcum doğru söylüyorsun benim de 7 temmuzda randevum ayrıntılı için . 451 YTL dediler. Allahtan sağlık sigortam karşılıyor da yoksa tahlil doktor falan çok zor olur. sana ne kadar fiyat verdiler bir de ssk karşılamıyormu bu parayı.
Fundacel .!.:huuu akşama yemeğiniz mi varmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
zehra şakar .!.:Funda - Kadişş oradamısınız bir şey sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?