Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar patronum izin vermedi bu hafta gidemiyorum izmire..canımı sıktı ya.........ben gidersem işlerini yapacak başka kimse yokmuş.belki haftaya dedi yaaaaaaaaaa....

bakalım sen izne gidince işlerini kim yapacak salak adamın,saygısız şey. Bişver takma kafana haftaya gidersin bariiii. hem bebiş dahada büyümüş olur böyle düşün hayatımmmm:1hug:

canım sıkma canını biz de izne çıkabilmek için 2 hafta uğraşmıştık amirimizden izin alamamıştık herşeyin hayırlısı bak izne gittik de geri bile geldik.bu arada izmir çok sıcak canım ben bunalmıştım.izmirden kızımıza beşik ve araba aldık gerçekten edirneye göre çok fiyat farkı var hem çeşit çok hem uygun fiyata hemde kaliteli

Ben de bi soru sordum sonra kaybolmak zorunda kaldim kusura bakmayin..3 gun izinliydim ya, karistiracaklar herseyi...
Ayrintili ultrasonu 2 nedenden sordum...birincisi sizlerde insalllah bir sorun cikmamistir, onun haberini aliyim dedim, ikincisi goruntu nasil, normal ultrason gibi mi merak ettim..Benimkisi 3 temmuzda da...o kadar para alacak hakediyo mu acaba diye:1rolleyes: :))))

kızlar patronum izin vermedi bu hafta gidemiyorum izmire..canımı sıktı ya.........ben gidersem işlerini yapacak başka kimse yokmuş.belki haftaya dedi yaaaaaaaaaa....

ah ah aynı sorun bende de var bakacak olursan karışmıyorlar ne zaman istersem o zaman giderim ama yerime bakacak kimse olmadığından malesef ben bana bırakılan zaman aralığını bir türlü ayarlayamıyorum. tabi biliyorlar öyle işimi kolay kolay bırakamayacağımı.:1no2:

Fundacım varda nasıl söyleyeyim şimdi bu kadar hamilenin arasında...yerimseniben
senin yok mu yoksa...

var işte zeytinyağlı bişilerrrrrr. Bu arada asudd. Diğer ultrason gibi canımmmm,ama daha uzman biri daha iyi bir ultrasonda bakıyor organlarına filan her haltına bakıyor miniğinnnnnnn:teytey:

huuu akşama yemeğiniz mi varmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Benim var... :)

bu arada patlicana laf edilmis...en sevdigim sebzedir...doktorum uyarmadi, yiyorum..Cay ne yazikki midem bulanmiyosa iciyorum...kahveyi henuz midem kabul etmiyor..etse icicem walla jeyyar

asudcum doğru söylüyorsun benim de 7 temmuzda randevum ayrıntılı için . 451 YTL dediler. Allahtan sağlık sigortam karşılıyor da yoksa tahlil doktor falan çok zor olur. sana ne kadar fiyat verdiler bir de ssk karşılamıyormu bu parayı.

var işte zeytinyağlı bişilerrrrrr. Bu arada asudd. Diğer ultrason gibi canımmmm,ama daha uzman biri daha iyi bir ultrasonda bakıyor organlarına filan her haltına bakıyor miniğinnnnnnn:teytey:

renkli felan degil yani...4 boyutlu renkli felan diyolardi da merak etmistim bende....adam uzmanmis onu muayene ucretinden ve 3 ay onceden zor randevu vermelerinden anladik. :) Kocama bi faydasi olmayacak yani..pek hevesleniyodu renkli gorcem buyuk gorcem felan diye. internetten buldugu resimler gibi gorcez diyodu, beni de heveslendirmisti...Gerci ben onu uyarmistim ama dinlemedi beni..

bugun evde yemegim var ama yiyecek halim yok benimde...midem cok kotu gene...muhtemelen ekmek peynire talim etcem.. gelsin karbonhidrat, gelsin kilolar

üzüldüm işte ya...ne güzel heveslenmiştim herşeyimi hazırlamıştım.haftaya da kesin bişey demedi.üstelik de ben hamileymişim niye gidiyomuşum bu halde yola bi de öyle dedi ya...şok oldum valla...neyse vardır bi hayır bakalım.doğumdan sonra 6 ay ücretsiz alacağım bakalım ne yapacak o zaman..

benim de yemeğim var.dünden yapmıştım...yola gidersem hazır olsun diye yaaaaaaaa.moralimi bozdu gıcık adam ya.üstelik de eşimin dayısı.......

canım hangı hastane bu boyle fahıs bı fıyat vermıs.ben dun sordum ayrıntılıyı erdem hastanesınde 200 ytl dedı sıgorta falanda yok hanı duz fıyatı.

Fundacel .!.:
huuu akşama yemeğiniz mi varmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

yok fundacım nerdeeeee gidince yapıcaz sıcakta çekilmiyo yapmak ama eşim için mecburum napim

Papatyam teşekkür ederim cnm iyiyim ama karnım o kadar büyük ki herkes 9. ayımdayım sanıyor ben ne yapıcam ya

olsun zehracım ya sağlıklı olsun da tek karnın büyük olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…