asudcum doğru söylüyorsun benim de 7 temmuzda randevum ayrıntılı için . 451 YTL dediler. Allahtan sağlık sigortam karşılıyor da yoksa tahlil doktor falan çok zor olur. sana ne kadar fiyat verdiler bir de ssk karşılamıyormu bu parayı.
Funda - Kadişş oradamısınız bir şey sorucam
renkli felan degil yani...4 boyutlu renkli felan diyolardi da merak etmistim bende....adam uzmanmis onu muayene ucretinden ve 3 ay onceden zor randevu vermelerinden anladik. :) Kocama bi faydasi olmayacak yani..pek hevesleniyodu renkli gorcem buyuk gorcem felan diye. internetten buldugu resimler gibi gorcez diyodu, beni de heveslendirmisti...Gerci ben onu uyarmistim ama dinlemedi beni..
bugun evde yemegim var ama yiyecek halim yok benimde...midem cok kotu gene...muhtemelen ekmek peynire talim etcem.. gelsin karbonhidrat, gelsin kilolar
canım hangı hastane bu boyle fahıs bı fıyat vermıs.ben dun sordum ayrıntılıyı erdem hastanesınde 200 ytl dedı sıgorta falanda yok hanı duz fıyatı.
canım benim ya aydı dert bende de var gerçi dert demeyelim bebişler darılır ben ağustosta doğum yapıcam kaç günün var diye soruyolar ben de 2 ay diyorum millet şok oluyo ben de bozulmuyo değilim hani ama olsun kafaya takmaya deymez herkes aynı olacak diye bişey yok bizim göbişlen iri işte :Roflol:Papatyam teşekkür ederim cnm iyiyim ama karnım o kadar büyük ki herkes 9. ayımdayım sanıyor ben ne yapıcam ya
tatlım ayrıntılı (yani organlarına falan filan....suyu bacağı kolu kafası beyni....) siyah beyzdı be tatloşum ama biz kameraya çektik sizde götürün kamera süper oluyor ben bize onu cd ye yazdımmmmmmm.canım sıkıldıkça bakıyorummmmm
international haospital canım. 45 dakika sürüyormuş ultrason. o hastanenin herşeyi kazık zaten. cumartesi troit nedeni ile birkaç tahlil yaptırdım 250 falan tuttu. doktor muayene ücretim ise 110 ytl. benim ssk var ama özel sağlık sigortamda var. muayene ve tahlillerin %80 nini karşılıyor. doğumun ise hepsini. yoksa o hastanede sezeryan doğum 8000 ytl imiş.şimdi beş kuruş ödemeden doğum yapacağım. allahtan zamanında akılılık edip yaptırmışım sigortamı. şimdi kafam çok rahat.
Super...gotureyim bende :)
Sen nerde yaptirdin canim?
Benim doktor 130 ytl...doktorlarla tahlilleri %100 karsiliyor...Ama toplam limit 5000 ytl...yani hicbiryerde yetmeyecek...uzerini ben tamamliycam...senin özel sigorta limitsiz mi? yoksa ssk mi kullanacaksin...
biz henuz hastaneye karar vermedik hala arastiriyorum da :) bir kismina da olsa ssk kullanabilsem bir yerde ne guzel olur...
3 boyutluyla 4 boyutlunun farkı nedir??
Çapa Tıpta yaptırdımmmm. Recep beyy.sengözlerimebaksanab. Çok güzel ama.Asud cildin nasıl oldu hayatım? Bu arada kızına isim bulabildinmi sen?
ay funda ne alemsin yaaaaaaaaaaaaaaaaa
birinin boyutu 3 d:Roflol:diğerinin 4....................
3 boyutluyla 4 boyutlunun farkı nedir??
hmm baya bılgılendım sağol :mymeka:
Asud Bİr kısmını SSK kullanmak adına bende Bakırköy Hizmet Hastanesinde yapıcam kısmetseeee.Çok temiz hastanee. Herkes doktorunu oraya getiriyor gerekirse, doğumuda orada yapıyorlar. Bir bak istersennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?