Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim 330 YTL + KDV...muayenehane...SSK kullanamam ki...Randevuyu da kendi doktorum aldi bana. özel saglik sigortam var ama o kadar azaldi ki ondan kullanmiycam...Bari dogum masrafi icin biraz kalsin.. sonra sinir olurum...sigorta hic odememis gibi gelir :)

tatlım ayrıntılı (yani organlarına falan filan....suyu bacağı kolu kafası beyni....) siyah beyzdı be tatloşum ama biz kameraya çektik sizde götürün kamera süper oluyor ben bize onu cd ye yazdımmmmmmm.canım sıkıldıkça bakıyorummmmm

canım hangı hastane bu boyle fahıs bı fıyat vermıs.ben dun sordum ayrıntılıyı erdem hastanesınde 200 ytl dedı sıgorta falanda yok hanı duz fıyatı.

international haospital canım. 45 dakika sürüyormuş ultrason. o hastanenin herşeyi kazık zaten. cumartesi troit nedeni ile birkaç tahlil yaptırdım 250 falan tuttu. doktor muayene ücretim ise 110 ytl. benim ssk var ama özel sağlık sigortamda var. muayene ve tahlillerin %80 nini karşılıyor. doğumun ise hepsini. yoksa o hastanede sezeryan doğum 8000 ytl imiş.şimdi beş kuruş ödemeden doğum yapacağım. allahtan zamanında akılılık edip yaptırmışım sigortamı. şimdi kafam çok rahat.

Papatyam teşekkür ederim cnm iyiyim ama karnım o kadar büyük ki herkes 9. ayımdayım sanıyor ben ne yapıcam ya
canım benim ya aydı dert bende de var gerçi dert demeyelim bebişler darılır ben ağustosta doğum yapıcam kaç günün var diye soruyolar ben de 2 ay diyorum millet şok oluyo ben de bozulmuyo değilim hani ama olsun kafaya takmaya deymez herkes aynı olacak diye bişey yok bizim göbişlen iri işte :Roflol:

kızlar eşimi badem yağı almaya yollamıştım.aktar kakao yağı vermiş onun yerine çok daha güzel diye.katı yağ gibi bşey 100 gr ını 3 ytl ye almış..bayağı gider demiş...

Super...gotureyim bende :)
Sen nerde yaptirdin canim?

Benim doktor 130 ytl...doktorlarla tahlilleri %100 karsiliyor...Ama toplam limit 5000 ytl...yani hicbiryerde yetmeyecek...uzerini ben tamamliycam...senin özel sigorta limitsiz mi? yoksa ssk mi kullanacaksin...
biz henuz hastaneye karar vermedik hala arastiriyorum da :) bir kismina da olsa ssk kullanabilsem bir yerde ne guzel olur...

Asud Bİr kısmını SSK kullanmak adına bende Bakırköy Hizmet Hastanesinde yapıcam kısmetseeee.Çok temiz hastanee. Herkes doktorunu oraya getiriyor gerekirse, doğumuda orada yapıyorlar. Bir bak istersennnn

Çapa Tıpta yaptırdımmmm. Recep beyy.sengözlerimebaksanab. Çok güzel ama.Asud cildin nasıl oldu hayatım? Bu arada kızına isim bulabildinmi sen?

cildim abartti biraz bugunlerde canim cok saol...yarin ya da carsamba bi kontrole gidicem bakalim...kullandigim kremler pek iyi gelmedi
walla isim icin cok kararsizim...son gun bile degisebilir :)...kökenini arastirdiktan sonra Ceylin Nas olabilir....Ya da cok onceden sevdigim bir isim olan Sudem olabilir...Ayrintilida da kiz desinlerde insallah daha detayli arastircam...

evet bi doğursak dicem ama..dertler doğurduktan sonra bitmiyorki.benim arkadaşım doğum yaptı.bebeği emzirene kadar ağlıyor göğüsleri yara olmuş çok kötü ya...

Asud Bİr kısmını SSK kullanmak adına bende Bakırköy Hizmet Hastanesinde yapıcam kısmetseeee.Çok temiz hastanee. Herkes doktorunu oraya getiriyor gerekirse, doğumuda orada yapıyorlar. Bir bak istersennnn

Evime de yakin ama doktorum uzakta bi konusurum onunla, gelirse super olur. Ben de duydum o hastaneyi...
kendi doktorum diye evimden uzaklastim..bakalim onun sececegi hastaneye ben yetisebilcekmiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…