Benim doktor 130 ytl...doktorlarla tahlilleri %100 karsiliyor...Ama toplam limit 5000 ytl...yani hicbiryerde yetmeyecek...uzerini ben tamamliycam...senin özel sigorta limitsiz mi? yoksa ssk mi kullanacaksin...
biz henuz hastaneye karar vermedik hala arastiriyorum da :) bir kismina da olsa ssk kullanabilsem bir yerde ne guzel olur...
uf ya kafayı yıcem nerde doğurcam nası doğurcam 3 4 ne 4 d ne aman beeee üfffff
*mavili* .!.:iyi akşamlar kızlar.inşallah yarın görüşürüz....(moralim bozuk yaa)
kızlar yaaa sizdede mide yanması varmıııı benim çok kötüüüüü allahtan yarın gidiyorumda sölerim doktoruma bakalım funda kızzzz çok tatlısın yaaaaa
Fark var canim olmaz mi...Ama fark boyutta degil, makinada benim demek istedigim... zaten iyisi olacak diye simdiden cuzdanlari eritmeye basladi veletler...asudcum tesekkurler bende farkı yoktur dıye 3 d ye gırıcektım ama varmıs en ıyısı 4 d mıs yınede.
Asud .!.:Ben de basindan beri hep var...igrenc bir durum...sana da rennie verip gonderebilir..ya da surup... :) pek fayda etmiyor ama azaltabiliyor bazen...belki sende keser..(insallah)
kızlar yaaa sizdede mide yanması varmıııı benim çok kötüüüüü allahtan yarın gidiyorumda sölerim doktoruma bakalım funda kızzzz çok tatlısın yaaaaa
kızlarrrr ben kaçtım hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın görüşmek üzere tabiki bebişlerede banada dua edin tamammı bebişim göstersin kendini
yeliz dolgan .!.:kadiscim çok şükür şimdilik mide yanmam yok. ama sonra ne olur bilmem.sen de dediğin gibi yarın doktora gidince sor. ben doktora kafamda bir sürü soru ile gidiyorum ama bebeğimi görünce hiçbirini soramadan dönüyorum sarhoş oluyorum sanki hem de içmeden.a.s
funda gerçekten çok tatlı ya. :Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?