Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimkinin sanırım muayene ve tahliller için 7000 ytl limiti var ama doğum limitsiz. böyle olunca ssk yı kullanmayacağım. ben international da doğum yapacağım kısmetse. ama sanırım bu hastanenin de ssk ile anlaşması var. ara konuş istersen.

kızlar yaaa sizdede mide yanması varmıııı benim çok kötüüüüü allahtan yarın gidiyorumda sölerim doktoruma bakalım funda kızzzz çok tatlısın yaaaaa

kislar yadimya 4 boyutluyu...
isterseniz asagadaki linkten uzun uzun okuyun..
4. boyut eszaman demek...aninda goruntu yani..
Link Silinmiştir.

bu arada link verebiliyoruz di mi...rastgele buldum bu adresi de

kızlarrrr ben kaçtım hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın görüşmek üzere tabiki bebişlerede banada dua edin tamammı bebişim göstersin kendini

asudcum tesekkurler bende farkı yoktur dıye 3 d ye gırıcektım ama varmıs en ıyısı 4 d mıs yınede.

iyi akşamlar kızlar.inşallah yarın görüşürüz....(moralim bozuk yaa)

kızlar yaaa sizdede mide yanması varmıııı benim çok kötüüüüü allahtan yarın gidiyorumda sölerim doktoruma bakalım funda kızzzz çok tatlısın yaaaaa

Ben de basindan beri hep var...igrenc bir durum...sana da rennie verip gonderebilir..ya da surup... :) pek fayda etmiyor ama azaltabiliyor bazen...belki sende keser..(insallah)

asudcum tesekkurler bende farkı yoktur dıye 3 d ye gırıcektım ama varmıs en ıyısı 4 d mıs yınede.
Fark var canim olmaz mi...Ama fark boyutta degil, makinada benim demek istedigim... zaten iyisi olacak diye simdiden cuzdanlari eritmeye basladi veletler...

Asud .!.:
Ben de basindan beri hep var...igrenc bir durum...sana da rennie verip gonderebilir..ya da surup... :) pek fayda etmiyor ama azaltabiliyor bazen...belki sende keser..(insallah)

inş. asudcum yanımdaki arkadaşımda hamile ondada var oda şuruğ içiyo iyi geliyo diyo inş. bende içtiğimde geçer sağol canım

kadiscim çok şükür şimdilik mide yanmam yok. ama sonra ne olur bilmem.sen de dediğin gibi yarın doktora gidince sor. ben doktora kafamda bir sürü soru ile gidiyorum ama bebeğimi görünce hiçbirini soramadan dönüyorum sarhoş oluyorum sanki hem de içmeden.a.s

funda gerçekten çok tatlı ya. :Roflol:

Aynen yelizcim bende sorucaklarımı unutuyorum bebiğimi görünce inş. unutmam sağol canım benimki içerden tekmeliyo teyzesi duydu seni galiba hadi iyi akşamlar öptm:1hug:

Funda Kadiş canlarım nasılsınız kusura bakmayın cevap yazamadım bir yere gitmiştim şimdi geldim

iyi aksamlar kizlar...ben de kactim...kendinize iyi bakin...kadiscim yarin ilk isin doktordan gelince iyi haberlerinle birlikte takvimini renklendirmek olsun..
optum hepinizi

Üçümüzün de gebeliği hemen hemen aynı hafta aynı gün ya...
Kızlar 62kg ile hamile kaldım şu anda 67 kg yim ama o kadar büyük karnım varki sokakta bazen soruyorlar doğuma kaç gün var diye sizler ne durumdasınız çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…