Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yeniden merhaba. yemek yiyemedim canım hiç istemedi sıcakta. sabah yediğim bir parça ekmek 4 zeytinle duruyordum. şimdide 1 kase çorba ve 2 adet köfte yedim. arkadaşlar kızıyor yemiyorsun diye ama benim canım hiç bir şey istemiyor.

Buarada yine sevi bebeye gittim. oğluma çok güzel alt açma minderi ve çamaşır yıkama torbası aldım. yavaş yavaş tamamlıyoruz işte eksikliklerini. bebek bu 7. aydan sonra ne zaman geleceği belli olmaz.

şimdi de hepimiz herhalde kadisi bekliyoruz çok heyecanlandım ya.

öğrenmiştir herhalde.bi de gelse biz öğrensek çatlayacağım valla..kendiminkini bu kadar merak etmedim..

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek
nimetilker:erkek

kadişin bebişi kız mı erkek mi???

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız

sevdaa cım babanız ne isim istiyo öğrenebilirmi
yim

:icecream:5 kız 4 erkek yok mu oylamaya katılannn oylama sonunda kazanan ünlülere herkes kendine bi dondurma ısmarlayacak tamam mııııı

Bana bak senin Efeni bir yerde sıkıştırırsam görür valla. Yerim ben onun cicilerini,bizde küzet aldık kızıma teyzesi. Bide burun temizleyicisiiiii,bide fiyonklu ayakkabıııı

Valla benim içimede kız doğuyor kadişin bebeği

valla hiç içime sinmiyor ama aziz efe olacak.. aziz büyükbabamızın ismi, böyle gelenek gibi bi şey var işte dedelerin yada babaların ismi konuyor erkek çocuğa..

:icecream:5 kız 4 erkek yok mu oylamaya katılannn oylama sonunda kazanan ünlülere herkes kendine bi dondurma ısmarlayacak tamam mııııı

tamam anlaştık ama ben mızıkçılık yaparım valla kaybedersem de yerim.dayanamam..bu arada gülden hemen buldun bugün kü dondurmanın bahanesi....:icecream::icecream:

sevdaperest :kız

tamam anlaştık ama ben mızıkçılık yaparım valla kaybedersem de yerim.dayanamam..bu arada gülden hemen buldun bugün kü dondurmanın bahanesi....:icecream::icecream:

cnm ne yapayım ama bence ben de haklıyımmmmmmyasakkelime

valla hiç içime sinmiyor ama aziz efe olacak.. aziz büyükbabamızın ismi, böyle gelenek gibi bi şey var işte dedelerin yada babaların ismi konuyor erkek çocuğa..

canım o bizdede var.mutlaka ilk ismi ali olacakmış.kıramadım bende.yanına bi isim daha koyacağız ama hiçbişey yakıştıramıyorum.ama kız olursa seçim benim...

sevdaperest :kız
ekin055:kız
sarı kız:kız

dondurmaaaaaa
kazansakta yerim kazanmasakta hem ben sitemiyomki kız istiyoooooo

valla sevdacım bizede dedilerki kızın adını hala koyarmış
bende eskide kaldı o adet dedim bizmki belli dedm.
bana ne ya benim çocuğum ben koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…