- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.201
kızlar yeniden merhaba. yemek yiyemedim canım hiç istemedi sıcakta. sabah yediğim bir parça ekmek 4 zeytinle duruyordum. şimdide 1 kase çorba ve 2 adet köfte yedim. arkadaşlar kızıyor yemiyorsun diye ama benim canım hiç bir şey istemiyor.
Buarada yine sevi bebeye gittim. oğluma çok güzel alt açma minderi ve çamaşır yıkama torbası aldım. yavaş yavaş tamamlıyoruz işte eksikliklerini. bebek bu 7. aydan sonra ne zaman geleceği belli olmaz.
şimdi de hepimiz herhalde kadisi bekliyoruz çok heyecanlandım ya.
:icecream:5 kız 4 erkek yok mu oylamaya katılannn oylama sonunda kazanan ünlülere herkes kendine bi dondurma ısmarlayacak tamam mııııı
tamam anlaştık ama ben mızıkçılık yaparım valla kaybedersem de yerim.dayanamam..bu arada gülden hemen buldun bugün kü dondurmanın bahanesi....:icecream::icecream:
valla hiç içime sinmiyor ama aziz efe olacak.. aziz büyükbabamızın ismi, böyle gelenek gibi bi şey var işte dedelerin yada babaların ismi konuyor erkek çocuğa..
cnm ne yapayım ama bence ben de haklıyımmmmmmyasakkelime
:icecream:5 kız 4 erkek yok mu oylamaya katılannn oylama sonunda kazanan ünlülere herkes kendine bi dondurma ısmarlayacak tamam mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?