Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet biz de kız olursa eşim erkek olursa ben koyacaktım ama ben yine de mızıkçılık yaptım ben koydummm :)

Bana bak senin Efeni bir yerde sıkıştırırsam görür valla. Yerim ben onun cicilerini,bizde küzet aldık kızıma teyzesi. Bide burun temizleyicisiiiii,bide fiyonklu ayakkabıııı

asıl ben yerim onun fiyonklu ayakkabısını.... fırfırlı don da aldınmı kızına?

Gulden'in fikir guzel...ama kucuk bir ilaveyle daha guzel olabilir. Kaybedenler 1 adet dondurma ya da cikolata yesin( hamisleri uzmek olmas), kazananlar 2' ser adet :hooray:

:icecream:
Gulden'in fikir guzel...ama kucuk bir ilaveyle daha guzel olabilir. Kaybedenler 1 adet dondurma ya da cikolata yesin( hamisleri uzmek olmas), kazananlar 2' ser adet :hooray:

asud bu daha süper bi fikir oldu:icecream::icecream::icecream::icecream:

yeliz sen ne seversin canımcım :)))

nimetcim ben bir diyarbakırlı olarak acılı ve baharatlı şeyler yemeyi severim. tatlıdan neden bu kadar nefret ediyorum bilmiyorum ama bak sabah oğlum hareket etsin diye bir çay kaşığı sarelle yedim hala midem ağzımda keşke yemeseydim.

canolarım zaten herkes alaccak kendine kazanan da kazanmayan daaaaaa

Ben de tatli sevmezdim hic, simdi bi tepsi baklava ver yerim walla sonra da ustune kahve ufff ne guzel olurr

ben de hep erik yedim 7 aya kadar artık yemiyorum vallaaa

arkadaşlar biz de izmirden aldık kızımın beşiğini ve arabasını park yatak mı ne diyolar ya ondan işte hem fiyat uygun hem portatif ben bile kurabiliyorum tavsiye ederim hepinize ayrıca onun içine uyku seti de satıyolar lila rengi aldım kızıma çok tatlı ya içinde yattığı günleri de görürüz inşallah

bende meyveye çok düşkün oldum..ama en sevdiğim meyve erikdi.hiç istemiyorum şimdi..

bende park yatak alacağım papatya kaça aldın.eğer ankaradan ucuzsa gidince bende izmirden alayım canım..

bi görsen güldencim pembiş pembiş insan gördükçe içi gidiyo çok başka bir duygu rabbim herkese nasip etsin gidip gidip boş yatağa bakıyorum çok tatlı

bende park yatak alacağım papatya kaça aldın.eğer ankaradan ucuzsa gidince bende izmirden alayım canım..

peşin 103 ytlye aldık kemeraltında mina diye bir mazadan hemde kraft yani bence güzel kaliteli bir marka bilmiyorum bana çok uygun geldi çeşit de çok düşün içinin uyku seti bile yataktan pahalı 120 ytl

kızlar saolun valla isim konusunda içimi ısıttınız.demekki oluyomuş böle şeyler ama maalesef biz eski adet diyemedik. bu konuda ikinizi de kutluyorum nimet ve ilkercim helal olsun valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…