Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım 103 ytl ya çok iyi ya.kraft ben burdan baktım en son 200 e veriyolar canım..ben bi not alayım o mağzayı.haftaya gideceğiz inşallah.kemeraltını gezdirecekler bana bakayım canım...saol

yalnız ben kraft a ankara da baktım içinin yatağıyla satıyorlar canım ya.....

pardon nimet ve egemen dicektim:)
bide bu parkyataklar benim de çok hoşuma gidiyo ama pek geniş ve boydan uzun sanki?? bebeği alıp koyarken zor olabilir..

yok cnm araştırırsın boylarına falan bakarsın kademililer var çok rahat bence

kesinlikle tavsiye ederim hem biz tayinci olduğumuz için çok pratik 5 dk bile sürmüyo açılıp kapanması çok portatif klavyeden az büyük torbası var hiç yer kaplamıyo açılınca da süper tatlı oluyo valla

yahu kadiş gelsinde artık çatlayacam valla yaaaaa. ona göre 1 yada 2 dondurma laxcaz şurda :))

katılıyorum o papatya sana .kadişde gelmedi ya çatladımmmmmm

klava:almayın sakın gelmedennnnnnnnn büyü bozulmasınnnnnnnn:icecream:

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek
nimetilker:erkek

kadişin bebişi kız mı erkek mi???

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız
sevdaperest :kız
ekin055:kız
sarı kız:kız
nefinn:kız

bi o eksik...hapsırmaya korkalim artik...dusunsenize toplantida ya da serviste felan...

valla arada ben kaçırıyorum yaa öle 1-2 damla zaten ama kaçıyor yanii. allahtan ped var :)))

ya bende hapşırırkn değil de wcye gitmişim gelmişim 2 sn sonra tekrar bi ayak darbesiyle yaptım altıma diyorum gidiyorum 2 gıdım yaaaa...çok komik oluyoooo

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek
nimetilker:erkek

kadişin bebişi kız mı erkek mi???

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız
sevdaperest :kız
ekin055:kız
sarı kız:kız
nefinn:kız

ya bende hapşırırkn değil de wcye gitmişim gelmişim 2 sn sonra tekrar bi ayak darbesiyle yaptım altıma diyorum gidiyorum 2 gıdım yaaaa...çok komik oluyoooo

evet canım ya o bende de oluyo valla ayak mı kol mu bilemicem ama tuvaletten çıkar çıkmaz sanki saatlerdir yapmamışım gibi tekrar geri

yeliz valla başımıza daha neler gelicek bende bilmiyorum. sağırlık desen var. unutkanlık desen var. su şişesini kaybettim bulamadım. yok diş kanması yok burn kanaması yok mide yanması hepsi mevcut valla. saçma saçma şeylere durup dururken ağlamak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…