Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim dondurmam geldi bile şirket ısmarladı.ama bekliyorum.yemedim.hadi gelsin artık kadis ya....ona göre akşam bi daha yiyeceğim

kızlar benim dondurmam geldi bile şirket ısmarladı.ama bekliyorum.yemedim.hadi gelsin artık kadis ya....ona göre akşam bi daha yiyeceğim

e ye sen artık bekleme çocuğun canı ister ye hadi barii...izin çıktı hadiiii:icecream:

oooo elif şirket neresiydi canım bizde gidelim oraya

gel canım valla bizim şirket ankara ulusta...burası hep böyle.biz çok samimiyiz aile şirketi gibi.hergün bişeyler yiyoruz.....gel beklerim canım......ne istersen ıasmarlarlar bi de ben hamilweyim ya hiç ikiletmezler...

ya kızlar alakasız olacaka ama hamile mayoları satan biyer istanbul için bilen var mııııı...

betülcüm aynıyız vallaaa. ne olacak halimiz :)

elifcim uzakmışınız yaaa. saolsın canım beniimm..

valla ben ebru da biliyom bi model var
Link Silinmiştir. bid ebu var
Link Silinmiştir. bide bunlar varrr

canım ya 2 ay için o kadar para veremem valla yaa.büyük beden alu-ırım buldım 50 liraya da araştırıyorum bugün almam lazım...

ben etekli almıcam çünkü kurumuyo onlar yaaaa...

Ya kızlar mayo giymek şartmı bikini olmazmı? Ben çok rahatsız oluyorum karnım ıslak kaldığında mayo giyemem gibi geliyor.

kızlar oldumu şimdi yaptığınız.. mayo falan.. bak ben şimdi tatile aşerdim kocamda işten izin alamıyo noolcak şimdi???

canım tatail ben de çok aşerdim.sonunda kazandım...inşallah gidersin canım...

şaka şaka sevdacım allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…