kızlar benim dondurmam geldi bile şirket ısmarladı.ama bekliyorum.yemedim.hadi gelsin artık kadis ya....ona göre akşam bi daha yiyeceğim
oooo elif şirket neresiydi canım bizde gidelim oraya
en beteri de olur olmaz yerde ağlamak çok fena yahu.ağlayıp sonra gülmeye başlıyorum halime..eşim de sapıttı valla.ama son zamanlarda o kadar alıştı ki ağlamama normal bişeymiş gibi davranıyor bu sefer ona sinirlenip iyice ağlıyorum
gel canım valla bizim şirket ankara ulusta...burası hep böyle.biz çok samimiyiz aile şirketi gibi.hergün bişeyler yiyoruz.....gel beklerim canım......ne istersen ıasmarlarlar bi de ben hamilweyim ya hiç ikiletmezler...
ya kızlar alakasız olacaka ama hamile mayoları satan biyer istanbul için bilen var mııııı...
ben etekli almıcam çünkü kurumuyo onlar yaaaa...
Ya kızlar mayo giymek şartmı bikini olmazmı? Ben çok rahatsız oluyorum karnım ıslak kaldığında mayo giyemem gibi geliyor.[/QUOT
sen rahat edeceksen bikini daha iyi olur canım. Mesela ben giyemem 75 kiloyumda ayıptır söylemesi.
Ya kızlar mayo giymek şartmı bikini olmazmı? Ben çok rahatsız oluyorum karnım ıslak kaldığında mayo giyemem gibi geliyor.[/QUOT
sen rahat edeceksen bikini daha iyi olur canım. Mesela ben giyemem 75 kiloyumda ayıptır söylemesi.
valla ıslak kaldığı için sevmiyorum hiç öncedende giymezdim ama kiloyla ne alakası var yelizcim bizimde şu anda kocaman göbişimiz var bende 4 kilo almışım 61 oldum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?