Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bikini bana olmaz kiiiii.bide göbeğimi gösteremem ya nazar falan değer allah korusun yaaaaaa....bewn de mayoya alışık değilim ama bikini giyemem heralde koca göbeğe

Kısmetse bende bu cuma tatile kaçıyorum bir haftalığına bende bikini giycemmmmmmm

canım saklamak isteyen kim ama gösteremem de yani...nazara çok inanırım..kötü gözlerden de korkarım.ben mayoyla rahat edeceğime inanıyorum.bikini üstümü giyip göbişi açıp terasta güneşlendiririm göbişimi o yarı tabi...

valla ben kendimi hiç kilolu hissetmiyorum ki 62 ile hamiş kaldım ama 81.200 üm ama şişko hissetmiyorum kendimi .

valla ben kendimi hiç kilolu hissetmiyorum ki 62 ile hamiş kaldım ama 81.200 üm ama şişko hissetmiyorum kendimi .

ne güzel güldencim ben biraz takıntılıyım galiba. ama benim bir nedenim var hamile kalmadanda kilolu olduğumdan bu takıntıyı üzerimden atamadım. keşke senin gibi olsaydım.

Güldencim sen gerçekten sen oldun mu cnm. Hatırlıyormusun ilk bebeğimde 86 kg çıktığımı söylediğimde çok olduğunu söylemiştin

Funda sen kaç kg ile gebeliğine başladın şu an kaç kg. sın canım kıyaslıyorum kendimi yanlış anlama olurmu

kadis nerdesin yoksa yinemi göstermedi.hepimiz meraktayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…