Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oldum cnm baksana fotoma taş gibiyim. :)
ya kızlar eşimin her yerinde kırmızı noktalar çıktı ben zona dedim ama gönderdim onu hemen.aşı olması gerekiyo sanırım.vücuduna yayıldıııı kızamık gibi yaaaaa

geçmiş olsun egemen her neyse sana geçmez işallah birazn önce iileşir eşin

anaaaa geçmiş olsunnnn,hayırlı haberlerle döner inşallahhhh

62 kg ile başladım şu anda 67.5 oldum ama kilom sadece karnımda kollar bacaklar aynı o yüzden son ayındamısın diye soruyorlar ya

geçmiş olsun egemen her neyse sana geçmez işallah birazn önce iileşir eşin

saol cnm annemden tecrübeliyim hemen anladım yüzünde çıktı ilk bişey yok dedi vücudunıun her yeri kırmızı lekeydi ya...hep beni buluyo böle şeyler de.gitti bakalım öğreniriz şimdi....:1no2:

saol cnm annemden tecrübeliyim hemen anladım yüzünde çıktı ilk bişey yok dedi vücudunıun her yeri kırmızı lekeydi ya...hep beni buluyo böle şeyler de.gitti bakalım öğreniriz şimdi....:1no2:

aaa vesveseli hamiş seni sıkma canını neden seni bulsun canım sen mıknatısmısın:uhm: ben pek yazamıyorum forumları ama takip ediyorum senin yazılarını çoğunlukla her ince ayrıntıya çok takılıyosun galiba burcun ne senin egemenn

egemencimmmm inşallah bişey çıkmaz ama sana bulaşmaz inşallah

saolun kızlar yaaaaa bakalım ne olacak beklemedeyim...

oo kızlar bi yıkarı hava almaya çıktım bikinler tatil aşerenler.
geçmiş olsun güldencim. üzüntüden olmuştur canım. eşin çok sıktı herhalde kendini. zona sinir ucu iltihaplanması. sinirini dışa vuramayınca oluyor diyorlar. eşinin babsı rahatsızdı ya herhalde ondan. merak etme ilaçla tedavie diyolar. bulaşıcı değil bildiğim kadarıyla

evet bulaşıcı değil stres yaptı tabi dün de yanındaydı sıktı kendini ondan oldu galiba ya....

ne yapsın güldencim. senide düşündüğünden dışarı vuramamıştır. hayatta başımıza ne geliyosa sıkıntıdanstresten geliyor zaten.sende olumsuz şeyler düşünme

geçmiş olsun canım ya. inşallah hem kötü bir şey değildir hemde bulaşcı değildir. sıcaklardan falan olmasın.

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek
nimetilker:erkek

kadişin bebişi kız mı erkek mi???

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız
sevdaperest :kız
ekin055:kız
sarı kız:kız
nefinn:kız
elifdam:kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…