Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iğne yapmışlar zona değilmiş ama alerjik bi durummuş galiba bi hapa karşı..
bu arada kadiş hala gelmedi yarına kaldı.öğrenemediyse üzülmüştür o da ya...

iğne yapmışlar zona değilmiş ama alerjik bi durummuş galiba bi hapa karşı..
bu arada kadiş hala gelmedi yarına kaldı.öğrenemediyse üzülmüştür o da ya...

hadi gözün aydın canım. çok şükür kötü birşey yokmuş. a.s
kadisi bende çok merak ediyorum nerde kaldı gerçekten. :sm_confused:

gözün aydın güldencim...kadis öğrenemedi yada doktordan çıkınca eltisiyle gezmeye daldı...

saolun kızlar ya bende panik yaptım birden ya erken teşhis çok önemli ya herşeyi önemsemek lazım aslında..4 saat oldu nerdeyse gideli.geçte çıktı dr.u da yakınsa belki eve gitmiştir direk...bugün yatar.ben yarın da burdayım galiba akşamına gidecekmişiz...öğrenmiş olurum bende yarına.kadiş 20 benim için uğursuz diyodu ama haberi doğumgünümde verecek galibaa

hayırlısı olsun ne diyelim biz de meraklandığımızla kaldık belki onlar çoktan öğrenmiştir yarın söyler artık napalım

mavilim-egemen-ekin-fundacel-kelebek-neffin-sema-yeliz-zehra-ve papatya
hepinize merhabalar..maşallah herkes çok iyi ve formunda....

uzun zamandır giremedim forma..ama bazen okuyorum..herkes iyimi bi bakıp çıkıyorum..ne yalan söylim özlemişim sohbete katılmayı..

kadisi bekliyorsunuz merakla..bende kız diyorum..egemen benide listene ekleyebilirmisin..

Egemen gecmis olsun...Zona olmadigina cok sevindim..cok agri yapar, kivrandirir o...Seni de cok yorardi..

mavilim merhaba..görüşemedik ..aramaya niyetlendim bugün..baktım formdasın..ikili taraman nasıl çıktı..herşey yolundamı

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek
nimetilker:erkek
özüm:erkek

kadişin bebişi kız mı erkek mi???

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız
sevdaperest :kız
ekin055:kız
sarı kız:kız
nefinn:kız
elifdam:kız

hoşgeldin canım merhaba nasılsın bakalım

sana da merhaba canım. :1hug:
hepimiz iyiyiz çok şükür. a.s
şimdi merakla kadisi bekliyoruz. demek sende bizimle hemfikirsin. ama bir de kadis gelse çok iyi olacak. arkadaşlar kadisin kızının yada oğlunun şerefine dondurma yemek için onu bekliyor:):hooray:

merhaba elfidam hoşgeldin.hepimiz merakla kadisi bekliyoruz ama bebişinin ona yaptığını oda şimdi bize yapıyor.o bebişi merak ediyordu bizde şimdi kadisten gelecek haberi bekliyoruz.sen nasılsın bebiş nasıl

mavilim merhaba..görüşemedik ..aramaya niyetlendim bugün..baktım formdasın..ikili taraman nasıl çıktı..herşey yolundamı

görüşemedik canım bende seni merak ediyordum arayacaktım dedim müsait değil herhalde öyle düşünüyorerdum dilekten haberin geldi nasıl şaşıredım bilememzsin.sonuç yarın 14.30 da çıkacak zekai tahire gidip alacağım..inşallah kötü bişey çıkmaz.sen nasılsın canım ya....kızımız nasıllll

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek
nimetilker:erkek
özüm:erkek

kadişin bebişi kız mı erkek mi???

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız
sevdaperest :kız
ekin055:kız
sarı kız:kız
nefinn:kız
elifdam:kız

Mavili & Elfidam Ankara'da yaşıyorsunuz demek! Memleketim burnumda tütüyor, şimdi cayır cayır yansa da, denizi falan olmasa da seviyorum Ankara'yı. Ahh orda olsaydım şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…