Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mavili & Elfidam Ankara'da yaşıyorsunuz demek! Memleketim burnumda tütüyor, şimdi cayır cayır yansa da, denizi falan olmasa da seviyorum Ankara'yı. Ahh orda olsaydım şimdi...

Özümmmm göbiş ne durumda çok hareket ediyormuuu, nasıl bir duygu son anlarda olmak anlatsana birazzzz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm kızım oluyoooooooooooo

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek
nimetilker:erkek
özüm:erkek

kadişin bebişi kız mı erkek mi???

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız
sevdaperest :kız
ekin055:kız
sarı kız:kız
nefinn:kız
elifdam:kız

Mavili & Elfidam Ankara'da yaşıyorsunuz demek! Memleketim burnumda tütüyor, şimdi cayır cayır yansa da, denizi falan olmasa da seviyorum Ankara'yı. Ahh orda olsaydım şimdi...

gel canım gezelim beraber...valla dışarısı yanıyo ama bizim burası serin....yada nereyi gezmek istersen söyle ben gezeyim senin yerine...
biz elfidam la komşu çıktık.....evlerimiz çok yakın...

Özümmmm göbiş ne durumda çok hareket ediyormuuu, nasıl bir duygu son anlarda olmak anlatsana birazzzz

Şu anda kıpır kıpır sorma Funda, valla hiç son anları gibi hissetmiyorum, anlamadım bu işi ben de. Böyle böyle doğuma gitcem heralde.

anam bildik biz bildikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk heyooooooooooooooooooooo
heyyyyyyoooooooooooooooooooooo

gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkes kendi dondurmasını alsın bakalım....yiyin gari.
yelizde acılı bişeyler alsın.
kadişçim kızlar inat oluyooo böle.hayırlısı olsun kız diyenler çoğunluktaydı benim tahmin yine tutmadı

doğru çıktı tahminim gelsin dondurmalar

valla bugün hep senden bahsettik tahminlere baktınmı.....
eşin ne dedi bu duruma.

gözün aydın hayırlı olsun canım.

heyo heyooooooooooooooooooooooo
dondurma için değil de artık öğrendiğimize çok sevindim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Şu anda kıpır kıpır sorma Funda, valla hiç son anları gibi hissetmiyorum, anlamadım bu işi ben de. Böyle böyle doğuma gitcem heralde.

ya böle sana baktıkça takvimine baktıkça nasıl geçmiş ne güzel diyorum sanki benimki hiç geçmeyecek gibi... Bi tuhaf oluyorum,inan özeniyorumma.s.

KAZANAN ÜNLÜ HAMİŞLER
yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız
sevdaperest :kız
ekin055:kız
sarı kız:kız
nefinn:kız
elifdam:kız

Benim tahmin tutmadı! TEBRİKLERRRRRR Kadiscim! Artık takvimin pembe olacak yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…