Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok heyecanlıyım ve mutluyum yaaaaaa anlatamam size 616 gr olmuş meleğim çok güzel dedi doktor sağlıklı allaha şükür ben kız diyince şaşırdım erkek demiştiniz dedim imkansız erkekle alakası yok kız dedi bu senin bebek süprizci galiba dedi
yezdamızzz geliyorrrrrr teyzeleri

hadi afiyet olsun bakalım.........hamişlerime yarasın...

kadis hadi takvimini değiştir canım.....yanına adını da yaz bebeğinin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm kızım oluyoooooooooooo

Hayırlı olsun kadis nekadar çok beklemişsin görebilmek için ben çok şanslıyımdesene, ben de dün akşam oğlumu gördüm hemde doktorun göstermesine bile gerek kalmadan:dance:

ya böle sana baktıkça takvimine baktıkça nasıl geçmiş ne güzel diyorum sanki benimki hiç geçmeyecek gibi... Bi tuhaf oluyorum,inan özeniyorumma.s.

Fundacım sorma, siteye üye olduğumda ben de öyle diyodum, bu haftalara nasıl gelinir düşünemiyodum, geçiyo valla su gibi...

Hayırlı olsun kadis nekadar çok beklemişsin görebilmek için ben çok şanslıyımdesene, ben de dün akşam oğlumu gördüm hemde doktorun göstermesine bile gerek kalmadan:dance:

canım sen ne kadar erken öğrenmişsin...ben de gittim ama dr görünmez dedi bakmadı...

maaaşşaaalllllah kadişcim. çok sevindim canım. yezdamızı yeriz biz. allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin canım. zilli kızımız çok süprizci olvcak demekkii

kızlar sağolun babasıda sevindi ama şaşkınız yani 2 sefer gittiğimizde erkek demiştiya biz erkek olur diyorduk bizim sıpa süpriz yaptı sağlıklı olsun dedi babası yeterki

evet kelebek nasıl öğrendin bu haftada.dr daha cinsiyet organları yeni oluşur demişti.

nimetilker .!.:
maaaşşaaalllllah kadişcim. çok sevindim canım. yezdamızı yeriz biz. allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin canım. zilli kızımız çok süprizci olvcak demekkii

evet canım süprizci doktor bile dedi vallahi :)))))))))

kadiscim çok sabırlı bir anne olacaksın canım sen ya...bu kadar zaman bekledin...

Kadiscim, tekrar tebrik ediyorum canım.
Ben çıkıyorum kızlar, doğurmazsam yarın görüşürüz :teytey:

anammmmm bilemedik yaw hayırlı uğurlu olsun canım inan çok sevindim sende bizim gibi pembişleri al bakalım şimdi

kızlar hepiniz desteği için teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere allah hepimizin bebişlerini sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza ..allah razı olsun şimdi ben nasıl pembe yapıcam takvimimi bilmiyorumkiii

Funda benim takvimimi sen yaptın canım rengini değiştirebilirmisin bide YEZDAM MELEĞİM YAZABİLİRMİSİN CANIM

yaparım tabiiiiii,sen şifreyi özel mesaj atttt.bide muhtemel doğumu yaz tekrar hemen yapalım.Ha bide sen çıkki ben gireyimde yapayımmmmm:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…