kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm kızım oluyoooooooooooo
ya böle sana baktıkça takvimine baktıkça nasıl geçmiş ne güzel diyorum sanki benimki hiç geçmeyecek gibi... Bi tuhaf oluyorum,inan özeniyorumma.s.
Hayırlı olsun kadis nekadar çok beklemişsin görebilmek için ben çok şanslıyımdesene, ben de dün akşam oğlumu gördüm hemde doktorun göstermesine bile gerek kalmadan:dance:
çok heyecanlıyım ve mutluyum yaaaaaa anlatamam size 616 gr olmuş meleğim çok güzel dedi doktor sağlıklı allaha şükür ben kız diyince şaşırdım erkek demiştiniz dedim imkansız erkekle alakası yok kız dedi bu senin bebek süprizci galiba dedi
yezdamızzz geliyorrrrrr teyzeleri
nimetilker .!.:maaaşşaaalllllah kadişcim. çok sevindim canım. yezdamızı yeriz biz. allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin canım. zilli kızımız çok süprizci olvcak demekkii
özüm doğurursan haber verrr
kızlar hepiniz desteği için teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere allah hepimizin bebişlerini sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza ..allah razı olsun şimdi ben nasıl pembe yapıcam takvimimi bilmiyorumkiii
Funda benim takvimimi sen yaptın canım rengini değiştirebilirmisin bide YEZDAM MELEĞİM YAZABİLİRMİSİN CANIM
:dance: hemen vericem, bi doğuruyum :dance:
İyi akşamlaaar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?