canım sen ne kadar erken öğrenmişsin...ben de gittim ama dr görünmez dedi bakmadı...
aşkolsun elfi bize merhaba yok mu:))
öyle bcaklarını falan açmadı canım benimki..2 boyutluydu.kafası kulağı burnu falan belliydi ama biz göremedik...
Benim bir sorunum var kızlar aslında sorunmu tam bilmiyorum belkide normaldir ben pek mide bulantısı yaşamdım bulanırkende yeme isteği duyuyodum ve bu zamana kadar malesefki durmadan yediğim için 4 kilo aldım, şimdi son günlerde iştahsizlık başladı mesela bugün zorla yemeye çalıştım ama azıcık bişey anca gitti boğazımdan sizinde böyle oldumu hiç ilk başta aşırı iştah sonra iştahsılık durumu doktora gidince hep sorayım dediklerimi unutuyorum
Hayırlı olsun kadis nekadar çok beklemişsin görebilmek için ben çok şanslıyımdesene, ben de dün akşam oğlumu gördüm hemde doktorun göstermesine bile gerek kalmadan:dance:
aynen canım 10.haftaya kadar doymak nedir bilmiyordum.şimdi eşimin zoruyla yemek yiyorum ama meyveye doyamıyorum devamlı meyve yiyorum.bendede öyle fazla iştah yok.hatta hamilelik öncesinden bile az yiyorum.ama süt,yoğurt,meyveyle idare etmeye çalışıyorum.
CNM KENDİNİ FAZLA ERKEĞE ALIŞTIRMA ERKEN TAHMİNLERDE YANILGI ÇOK OLUYOR
Bende meyveyi çok yiyorum ve su çok içiyorum günde 3 litreyi buluyo su içmediğim zaman kendimi hasta gibi hissediyorum aynen yoğrtki hiç sevmem ve sütle kurtarmaya çalışıyorum doktor boyu tahminen 10cm dedi yarıyor heralde sıpaya :) iştahsızlık halsizlik yaparsa diye korkuyorum zorlada yenmiyor ya bakalım belki düzene girer seninde mi daha cinsiyet belli olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?