Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen ne kadar erken öğrenmişsin...ben de gittim ama dr görünmez dedi bakmadı...

Bende hiç ummuyordum önce profil duruyordu yatıyordu ayakları karnına çekik doktor bi ihtimal erkek dedi ama göbek bağıyla çok yakın o yüzden kesin diyemem dedi sonra birden bire sanki resmen izlediğimizi anlamış gibi garip hareketler yapmaya başladı ayaklarını ayırdı döndü bize doğru hepimiz gördük pipisinia.s sonra ayaklarıyla tavana vurdu sonra amuda kalkmaya çalıştı çok komikti en sonda döndü poposunu yattı hareketsiz doktorda kesinlikle erkek dedi yanlış anlamadıysam 2boyutlu ultrasondu baktığımız sizinkiler acaba sakladığı içinmi gözükmüyor

fUNDACIM MESAJ ATTIM BEN ÇIKIYORUM HADİ TEYZESİ YAP TAKVİMİZİ

öyle bcaklarını falan açmadı canım benimki..2 boyutluydu.kafası kulağı burnu falan belliydi ama biz göremedik...

kadisss
demek içime doğan çıktı. gözün aydın canım sağlıklı olmasına da ayrıca sevindim. hadi kızlar dondurmayı hakkettiniz.

öyle bcaklarını falan açmadı canım benimki..2 boyutluydu.kafası kulağı burnu falan belliydi ama biz göremedik...

Doktorlar yanılıp annelerin güvenini kaybetmemek için genelde tam emin olmadıkları için söylemezlermiş kesinlik kazanan hafta 16. haftaymış sanırım ama erkek uygun pozisyondaysa kendini daha erken belli edermiş kadişin bebeğinin kız olması şaşırtıcı değil çünkü erkekler istesede saklayamıyorlara.s ben gittiğimde de eğer hareket etmese ya da sırtı dönük yatsa göremezdik kesinlikle ama şanslıymışım

Benim bir sorunum var kızlar aslında sorunmu tam bilmiyorum belkide normaldir ben pek mide bulantısı yaşamdım bulanırkende yeme isteği duyuyodum ve bu zamana kadar malesefki durmadan yediğim için 4 kilo aldım, şimdi son günlerde iştahsizlık başladı mesela bugün zorla yemeye çalıştım ama azıcık bişey anca gitti boğazımdan sizinde böyle oldumu hiç ilk başta aşırı iştah sonra iştahsılık durumu doktora gidince hep sorayım dediklerimi unutuyorum

kadissss gözün aydın...bizede herkes sizinki erkek demişti..bizde öyle inanmışız demekki,şaşırmıştık kız dediğinde...eşimde şaşırmıştı..ama biz kız çocuğunu çokkkk severiz...dört gözle bekliyoruz kucağımıza alacağımız günü..rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim kız olduğuna...

aynen canım 10.haftaya kadar doymak nedir bilmiyordum.şimdi eşimin zoruyla yemek yiyorum ama meyveye doyamıyorum devamlı meyve yiyorum.bendede öyle fazla iştah yok.hatta hamilelik öncesinden bile az yiyorum.ama süt,yoğurt,meyveyle idare etmeye çalışıyorum.

KADİŞŞŞŞ Benim dişçiye yetişmem lazım çıkmalıyımmmmm. Sen bana doğru bilgileri özelden gönder ben akşam evden girip yaparım hayatım,sabahtaaaaaaaa hazır bulursunnnnnnnn. Hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrr

arkadaşlar ben ve bebeğim iyiz çok şükür..sizleri nasıl olduğunu öğrenmek için forma bakıp çıkıyorum...çok şükür herkes iyiymiş..

mavilim tahlil sonuçlarını yarın alacağım...aslında iyiym ama biraz başağrısı vardı dün..tansiyonumda 13/9 çıktı ...çok korktum.daha önce hiç yükselmemişti..hemen doktora koştum..bu aylarda gebelik zehirlenmesi riski olurmuş ya..inşallah senin sonucunda iyi çıkar canım..

arkadaşlar tansiyonu böyle yükselen varmı..yada bilginiz varmı...doktor stresden olabilir dedi..geçen hafta çok stres yaptım..akılsızlık işte..

Hayırlı olsun kadis nekadar çok beklemişsin görebilmek için ben çok şanslıyımdesene, ben de dün akşam oğlumu gördüm hemde doktorun göstermesine bile gerek kalmadan:dance:

CNM KENDİNİ FAZLA ERKEĞE ALIŞTIRMA ERKEN TAHMİNLERDE YANILGI ÇOK OLUYOR

Bende meyveyi çok yiyorum ve su çok içiyorum günde 3 litreyi buluyo su içmediğim zaman kendimi hasta gibi hissediyorum aynen yoğrtki hiç sevmem ve sütle kurtarmaya çalışıyorum doktor boyu tahminen 10cm dedi yarıyor heralde sıpaya :) iştahsızlık halsizlik yaparsa diye korkuyorum zorlada yenmiyor ya bakalım belki düzene girer seninde mi daha cinsiyet belli olmadı

kadis göbiş pozun harika çıkmış.....çok beğendim..akşam bende denemeyi düşünüyorum..bakalım nasıl olacak..

CNM KENDİNİ FAZLA ERKEĞE ALIŞTIRMA ERKEN TAHMİNLERDE YANILGI ÇOK OLUYOR

Ama bariz ben bile gördümki pipisini yani o hepimizin gördüğü başka ne olabilirki bilmemki yinede yanılmış olabilirmiyiz bakalım çok değil bir ay sonra yine gidicez kızsa da çok çok sevicem erkeksede a.s

bebeğinin gelişimi iyiyse dert etme canım.önemli olan zaten ona yaraması.bende öğrenemedim cinsiyeti dr cinsiyet organları yeni oluşur demişti 12.haftada gittiğimde.kısmetse ayın 27.öğrenicem çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…