Fundacel .!.:Kadişşş şifre Yanlişşşşşşşşşşş
Ama bariz ben bile gördümki pipisini yani o hepimizin gördüğü başka ne olabilirki bilmemki yinede yanılmış olabilirmiyiz bakalım çok değil bir ay sonra yine gidicez kızsa da çok çok sevicem erkeksede a.s
bende çok bunalıyorum....ama sıcaktan değil.....
Sheker .!.:Kadiş canım hiç çatlağın yok maşaallah şakkıdı
elfidam .!.:kadissss gözün aydın...bizede herkes sizinki erkek demişti..bizde öyle inanmışız demekki,şaşırmıştık kız dediğinde...eşimde şaşırmıştı..ama biz kız çocuğunu çokkkk severiz...dört gözle bekliyoruz kucağımıza alacağımız günü..rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim kız olduğuna...[/QU
Sağol Canım evet biraz süpriz oldu hayırlısı olsun bende severim kız erkek farktemez sağlıklı olsunda
yeliz dolgan .!.:kadisss
demek içime doğan çıktı. gözün aydın canım sağlıklı olmasına da ayrıca sevindim. hadi kızlar dondurmayı hakkettiniz.
kızlar büroda oturdukça bu saatlerde özellikle içim daralıyo.....[/QUOTE
bende öğleden sonra başlıyorum sıkılmaya..evde olsam şööllle ayaklarımı uzatım dinlensem kendime geleceğim yada çalışma saatleri daha esnek olsa ....yinede çalışmak çok güzel..
elfidam inşallah biey çıkmaz canım....sonucunu alınca bana da haber ver tatlım...
yarın sonuçları bildirelim mavilim..eski msn adresim iptal oldu..sana yenisini özel mesaj ile gönderirim..beni kaydedersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?