Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CNM 12. HAFTADA BANA DA ERKEK DEMİŞTİ KORDONLA PİPİYİ KARIŞTIRABİLİYO DOKTORLAR NET ÖĞRENME ZAMANI 18-20. HAFTALAR OLUYO GENELDE.

elfidam inşallah biey çıkmaz canım....sonucunu alınca bana da haber ver tatlım...

elif neden bunalıyorsun cnm. sıcaklar başıma vurdu vallaaa sabah akşama banyo faydo etmiyo artık yaa

içim daralıyo sürekli canım kendi kendime sürekli sıkılıyorum...

kızlar büroda oturdukça bu saatlerde özellikle içim daralıyo.....

Sheker .!.:
Kadiş canım hiç çatlağın yok maşaallah şakkıdı

EVET CANIM ŞUAN İÇİN YOK ÇATLAĞIMM İNŞ. OLMAZ BAKALIM HAYIRLISI KIZLARINIZA ARKADA GELDİİ ARANIZA ALIRMISINIZ YEZDAYIDAAA

yeliz dolgan .!.:
kadisss
demek içime doğan çıktı. gözün aydın canım sağlıklı olmasına da ayrıca sevindim. hadi kızlar dondurmayı hakkettiniz.

evet canım dediğin çıktı doğruuuu sağol canım bu dondurma mevzusu nedirrr kızlarrrrrr:icecream:

canım çalışmak güzel ama hamilelikten midir nedir herşeye kafayı takıyorum.biri bişey dese bozuluyorum....bi değişik oldum ya....sürekli yatmak istiyorum o ayrı bi mevzu zaten....

yarın sonuçları bildirelim mavilim..eski msn adresim iptal oldu..sana yenisini özel mesaj ile gönderirim..beni kaydedersin..

tamam canım kaydederim.yalnız ben sonucu yarın doktora gösteremeyeceğim..biz anlarmıyız acaba yaaa

canım ben çıkıyorum..eşim beni bugün gezmeye götürecek.çok bunaldım anlıyor allahtan halimden...hepinize iyi akşamlar kızlar.yeni doğacak olan gün hepimize güzellikler getirsin inşallah...

Elektrikler kesikti kizlarbiraz geriden gelcem...

Kadis canim hayirlisi olsun, kiz oldugunu duyunca ben cok sevinmistim cok istiyodum kiz....

Ben kaybettim cok uzuldum moral olsun diye 2. dondurmami da yiycem :icecream:...Boyle olur di mi :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…