Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yani asud dondurma yemek için bahanen de hazıra.sa.sa.s

canım ben çıkıyorum..eşim beni bugün gezmeye götürecek.çok bunaldım anlıyor allahtan halimden...hepinize iyi akşamlar kızlar.yeni doğacak olan gün hepimize güzellikler getirsin inşallah...
mavili sana iyi eğlenceler canım. ne şanşlısın eşin canın sıkıldı diye hemen gezmeye götürüyor. benimki benden yorgun olduğundan ne olur çıkmayalım diye bana yalvarıyor.

merhaba asud.bende bugün kan tahlil sonucunu aldım 57,95 çıktı.adetten bi gün önce yaptırmıştım.doktor düşük buldu dış gebelikten şüphelendi.yarın bi daha yaptırıcam ama çok korkuyorum.

Link Silinmiştir.
kızlar bu linki ben açtım sizce nasıl olmuş malum yeniyiz e yenilikler lazım bişi olmaz demiii

günaydın kızlar....bebişlerimize de günaydın.annelerinin kuzuları iyidir inşallah bu sabah.....

fundacım nasılsın .sabah sabah kahve mi içiyorsun bakayım sen

Yok güzelim ya, hiiç de doğuracak gibi değilim, ben de heveslenmiştim azıcık ağrım falan olur da anlarım yakınlaştığını diye!

özüm evdesin neden erkencikten kalkıyorsunn tatlımmmm

Kocamsız kahvaltı yapamıyorum kiiibenneyaptımki... Onu gönderince de hemen uykum gelmiyo. Bi -iki saat sonra kafayı tutamıyorum ama, gidip yatıyorum.

Kocamsız kahvaltı yapamıyorum kiiibenneyaptımki... Onu gönderince de hemen uykum gelmiyo. Bi -iki saat sonra kafayı tutamıyorum ama, gidip yatıyorum.

ya ne kadar güzelllll,aferin sana hem onu yanlız bırakmamış oluyorsun sen bebişiniz bide eşinn,aman maşallahhh çok güzellllllll.

Bu sıcakta çalışmak çok zor canım ya, valla sana, tüm çalışan hamişlere Allah sabır versin.

Mavili biz Ankara'da Eryaman'da oturuyoduk, annemler hala öyle, sen nerde oturuyosun?

günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım.valla bu sıcakta çalışmak gerçekten zor gelmeye başladı.benimde bu hafta izin hakkım başlıyo dün drumla konuştuk bana ayrıl doğumdan sonra iznin bitince rapor veririz sana dedi ama evde de sıkılıyorum kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…