Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar çok Midem Bulaniyoo Yaaaa, Bu Sütt çok Kötüüü Bişiii Tam Içebiliyorum Derken Sabah Içtim şimdide Böleyimmm.amannnnn......hiç Keyfim Kalmadiiii

varsa böyle bir lüksün ayrıl be papatyaa, ölede bölede iş hep varrrrr.Boşversene yaaa,yat evde dinlen.doğumdan sonrada bide raporrrrrrr.işlem tamammmm işte. sengözlerimebaksanab

canlarım dün kızımızı gördük aman babası ne kadar çok özlemiş bir an bile gözünü ayırmadı ekrandan kızımda maşallah hiç durmuyo yerinde bu arada bebeğim dönmüş yani baş aşağı duruyo buna da çok sevindim.kızlar ya bizim kız biraz iri olacak galiba dün dr 1.980 gr dedi iri bi bebek dedi kara kara düşünmeye başladım normal doğum istiyorum ya

Fundacım ben de senin gibiyim, üstelik eskiden sütü severdim, hamilelikte nefret ettim. Ben de içebildiğim kadar içiyorum ama çok zorlamıyorum, kokusu bile yetiyo çünkü. Soğuk içiyorum içersem, kokusu daha az oluyor.

Mavili biz Ankara'da Eryaman'da oturuyoduk, annemler hala öyle, sen nerde oturuyosun?

caım ben batıkentte oturuyorum...iş yerimde ulusta.yolun düşerse mutlaka beklerim canım...

fundacım beyaz leblebi ye hemen.keser anında mide bulantını bulamazsan sarı leblebi ye.ama hemen ye canım

papatya bide sen şimdi izne ayrılacağın zaman (yasal hakkın olan izin zamaanın geldiğinde yani bu hafta) doktordan rapor alıp işyerine mi vereceksin hayatım....

papatyaım öyle bi hakkın varsa al canım iznini.daha ne istiyorsun keşke bana da verseler izin...

Canım ben de normal doğum istiyorum, bizimki de 3.450'di geçen hafta, maşallah bebişlerimize ama kara kara düşündürüyolar böyle insanı, doktorum bişey demedi, o son anda belli olur doğum şeklin diyo. Bakalım bu hafta nasıl olacak?

herkese günaydın dünyanın en tatlı hamişleri.nasılsınız bakalım

arkadaşlar süt içmek için kendinizi bu kadar zorlamayın ayran için yoğurt yiyin sıkmayın allah aşkına bu kara kendinizi

caım ben batıkentte oturuyorum...iş yerimde ulusta.yolun düşerse mutlaka beklerim canım...

Canım bu aralar zor, en son 1 ay önce gittik, iyice özlem giderdim diyodum yine özledim :1no2: Senin de işyerine mesafe varmış baya...

günaydın canım hoşgeldin sen nasılsın?

iyiyim çok şükür fundacım.ama senin miden kötüymüş sanırım.tuzlu çubuk falan iyi gelirmi acaba.ben kötü olunca hep yerim iyi gelir canım.

Canım bu aralar zor, en son 1 ay önce gittik, iyice özlem giderdim diyodum yine özledim :1no2: Senin de işyerine mesafe varmış baya...

ÖZLENMEZ Mİ CANIM YA BİDE ANNENLER BURDAYMIŞ NE KADAR ZORDUR.ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.BİZİM ARABAMIZ VAR.EVDEN İŞE GELMEK 15 DK. MIZI ALIYOR CANIM SORUN OLMUYOR.ERYYAMAN DAHA UZAK

GÜNAYDIN SEMACIM.BİZ İYİYİZ BAKALIM BU SABAH SEN NASILSIN? :1hug:

papatya bide sen şimdi izne ayrılacağın zaman (yasal hakkın olan izin zamaanın geldiğinde yani bu hafta) doktordan rapor alıp işyerine mi vereceksin hayatım....

evet canım çalışabilir diye rapor verecek son 3 haftaya kadar çalışabilorum bu 5 hafta da doğum sonrası izne ekleniyo ama dediğim gibi doktorum gerek yok dedi rapor veririz dedi

iyiyim elifcim sağol canım.sen nasılsın bu sabah başının ağrısı geçtimi?

papatyacım ben senin yerinde olsam hiç düşünmem bile.böyle bir imkanın varsa al iznini evde rahat et canım ya.son zamanlarda ayaklarda şişme çok oluyor herkes bundan şikayetçi sende varmı böyle bir durum

iyiyim elifcim sağol canım.sen nasılsın bu sabah başının ağrısı geçtimi?

Canım dün dayanamadım ağrı kesici içtim ya...ama bu sabah iyiyim çok şükür sabırsızlıkla öğleni bekliyorum...bakalım ikili taramadan ne çıkacak...

Semacım günaydın canım. Bu zamanlar ayak şişmesi oluyor gerçekten.
Papatyam ben 32. haftada dayanamadım izne ayrıldım. Evde dinlenmek harika, enerjiye ihtiyacımız olacak bebek doğunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…