günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım.valla bu sıcakta çalışmak gerçekten zor gelmeye başladı.benimde bu hafta izin hakkım başlıyo dün drumla konuştuk bana ayrıl doğumdan sonra iznin bitince rapor veririz sana dedi ama evde de sıkılıyorum kararsızım
Mavili biz Ankara'da Eryaman'da oturuyoduk, annemler hala öyle, sen nerde oturuyosun?
canlarım dün kızımızı gördük aman babası ne kadar çok özlemiş bir an bile gözünü ayırmadı ekrandan kızımda maşallah hiç durmuyo yerinde bu arada bebeğim dönmüş yani baş aşağı duruyo buna da çok sevindim.kızlar ya bizim kız biraz iri olacak galiba dün dr 1.980 gr dedi iri bi bebek dedi kara kara düşünmeye başladım normal doğum istiyorum ya
herkese günaydın dünyanın en tatlı hamişleri.nasılsınız bakalım
caım ben batıkentte oturuyorum...iş yerimde ulusta.yolun düşerse mutlaka beklerim canım...
günaydın canım hoşgeldin sen nasılsın?
Canım bu aralar zor, en son 1 ay önce gittik, iyice özlem giderdim diyodum yine özledim :1no2: Senin de işyerine mesafe varmış baya...
papatya bide sen şimdi izne ayrılacağın zaman (yasal hakkın olan izin zamaanın geldiğinde yani bu hafta) doktordan rapor alıp işyerine mi vereceksin hayatım....
iyiyim elifcim sağol canım.sen nasılsın bu sabah başının ağrısı geçtimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?