- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.461
Canım ben de normal doğum istiyorum, bizimki de 3.450'di geçen hafta, maşallah bebişlerimize ama kara kara düşündürüyolar böyle insanı, doktorum bişey demedi, o son anda belli olur doğum şeklin diyo. Bakalım bu hafta nasıl olacak?
Canım dün dayanamadım ağrı kesici içtim ya...ama bu sabah iyiyim çok şükür sabırsızlıkla öğleni bekliyorum...bakalım ikili taramadan ne çıkacak...
aynen canım dün benim doktorum da öyle dedi şimdilik herşey yolunda ama son anda bişey olabilir dedi bekliyoruz bakalım ama senin ne güzel az kalmış kurtulacaksın allahın izniyle biz daha bu sıcakları çekicez
Valla ben bebişimle gezicem siz sıcakta hamile hamile dolaşırken:teytey:
Bi de bu sıcakta imkanın varken evde dinlen valla papatyam, hazır doğum sonrası raporun da sorun değilken...
Özümmmm seni var yaaaa ısırırım hele oğluşunun bunundannnnn öperimmmmmmmmmmmmmmmmmtatlicadiarzu
Kız dur koca adam oldu benim oğluşum, ısırtmaz valla! Ama kızına talip olabilir haa!
sorma canım ya son bir haftaya kadar hiç yoktu büyle bir şikayetim son bir haftadır ayaklarım ve bacaklarım şişiyo ama normal bir durum diye biliyorumpapatyacım ben senin yerinde olsam hiç düşünmem bile.böyle bir imkanın varsa al iznini evde rahat et canım ya.son zamanlarda ayaklarda şişme çok oluyor herkes bundan şikayetçi sende varmı böyle bir durum
günaydın yeliz sen nasılsın bu sabah
saol yelizcim benim.sen nasılsın bugün bakalım
funda geçti mi bulantın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?