Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen canım dün benim doktorum da öyle dedi şimdilik herşey yolunda ama son anda bişey olabilir dedi bekliyoruz bakalım ama senin ne güzel az kalmış kurtulacaksın allahın izniyle biz daha bu sıcakları çekicez

Canım dün dayanamadım ağrı kesici içtim ya...ama bu sabah iyiyim çok şükür sabırsızlıkla öğleni bekliyorum...bakalım ikili taramadan ne çıkacak...

canım sakın doktorun verdiği dışında yada doktora sormadan bişey içme olurmu.canım hiç merak etme tarama sonucun iyi çıkacak haber ver olurmu.bende merak ettim.

Valla ben bebişimle gezicem siz sıcakta hamile hamile dolaşırken:teytey:
Bi de bu sıcakta imkanın varken evde dinlen valla papatyam, hazır doğum sonrası raporun da sorun değilken...

günaydın özüm ah canım senin az kaldı yine.ya biz napıcaz bu sıcaklarda.benimde en büyük korkum ayak şişmesi.

canım minoset dedi doktor onu içiyorum bende mecbur kalmadıkça içmiyorum zaten....inşallah semacım fundacım bişey çıkmayacak.bu aralar o kadar çok duydum ki down sendromlu bebek ister istemez korkuyorum yaaa

Valla ben bebişimle gezicem siz sıcakta hamile hamile dolaşırken:teytey:
Bi de bu sıcakta imkanın varken evde dinlen valla papatyam, hazır doğum sonrası raporun da sorun değilken...

Özümmmm seni var yaaaa ısırırım hele oğluşunun bunundannnnn öperimmmmmmmmmmmmmmmmmtatlicadiarzu

Canım korkma, inşallah bişey çıkmayacak. Benim down sendromlu yeğenim var, ondan önce hiç bilmezdik böyle bişeyi. Bana bu yüzden amniyosentez yaparız sonuçlar kötü olursa dedi doktor ama test sonuçları iyi geldi. sağlıklı olsunlar en başta, en çok söylediğim söz son 9 aydır.

Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Korkunç bir sıcak var nefes alamıyorum adeta.
Papatyacım sen ne güzel memursun rapor alabilirsin sonradan. hiç düşünme ine ayrıl derim ben. Asıl problem benim gibi özel sektörde çalışanların. biz olmazsak başkası olur mantığı ile bizlere sonradan 1 gün bile rapor kullandırtmazlar o nedenle bizlerin mümkün olduğunca çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına ekletmemiz lazım.
Fundacım miden kötüymüş canım. tuzlu bir kaç kraker ya da diğer arkadaşların dediği gibi leblebi yemeyi denesen. Bu hamilelik ilginç bir durum bir gün kalkıyorsun süpersin bir gün kalkıyorsun berbat. önceki gün yediğin şey mideni bulandırmazken, aynı şeyi sonraki gün yesen mideni altüst ediyor. Allah hepimize kolaylık versin.
mavili merak etme inşallah ikili testin sonucu çok iyi çıkacak. İçini ferah tut. İyi şeyler düşün iyi şeyler olsun canım.
özüm inan bizlerde eli kulağında bekliyoruz senin sağlıkla doğum yapmanı. İnşallah sende sağsalim doğumunu yapar kurtulursun, bebeğine kavuşursun.

Yelizcim sağol, hepimiz hayırlısıyla, sağlıklı bebişler doğuralım. Ben arasıra unutuyorum da doğumun yaklaştığını, Allahtan burda takvim var da gözümün önünde!!!

Kız dur koca adam oldu benim oğluşum, ısırtmaz valla! Ama kızına talip olabilir haa!

Koca adam olmuştur valla yaaaaaa, Kurban olsunlar onaaaa.....geçen balkonda eşimle oturuyorum akşammmm. Apartmanda yeni bebiş var 40 günlükmü ne erkekkkkk,bir görsenizzzzzzzz,zır zır ağlıyoo,çok gazı varmış garibimin annişi (hani kanguru gini olan şey var ya) koymuş gbişe bir aşağı bir yukarı dolaştırıyordu..Ama tipi bir görsenizzzzzzz böcük böcük bakıyooo kafa bi sağda bi soldaaaaaaa.

papatyacım ben senin yerinde olsam hiç düşünmem bile.böyle bir imkanın varsa al iznini evde rahat et canım ya.son zamanlarda ayaklarda şişme çok oluyor herkes bundan şikayetçi sende varmı böyle bir durum
sorma canım ya son bir haftaya kadar hiç yoktu büyle bir şikayetim son bir haftadır ayaklarım ve bacaklarım şişiyo ama normal bir durum diye biliyorum

günaydın yeliz sen nasılsın bu sabah

saol yelizcim benim.sen nasılsın bugün bakalım
funda geçti mi bulantın canımmm

yeliz aynen sıcaklar çok fena.klimayı da açmaya korkuyorum açıp açıp kapatıyorum.su içmekten yemek yiyemez oldum.

Klima çok Fena Kizlar Ya....çarpiyo Beni...hemen Hapşirmaya Başliyorummm

meyve vardı yanımda onu yedim daha iyi gibiyim. Leblebi yok buralardaaaa. Ay ben çok hassas olsum ya,herşeyi kafama takıyorum ve kendime dert yapıyorum. Uzaklaşamıyorum bazı düşüncelerden,yani değer verdiğim insanların hareketlerini çok fazla irdeliyorum sanki.Ay yine bunalımlardayım galiba bennnnnnÇok üzgünüm çoook

günaydın kızlarrr...sıcakları saymazsak herkes iyi gibi...

mavilim ikili testin sonucunu kendi doktorunu göremezsen bile hastanede başka bir doktora gösterebilirisn.en azından merakta kalmazsın..ben öyle yapıyorum...daha sonra doktorum tekrar bakıyor...

özüm merhaba..formda eskilerden değilsin galiba..yada ben yeni farkettim...benim annemlerde eryaman 3.etapda oturuyorlar.ben batıkentte..mavili ile komşuyuz..bide ankarada nem oranı düşük olduğundan gölgede hava pek bunaltıcı değil..bana göre tabiii.

kızlar dün bişi sormuştum..tansiyonunuzu düzenli ölçtürüyormusunuz..benim tansiyonum hep düşük çıkardı...bu hafta 2-3 kez 130 / 80 çıktı..böyle sorun yaşayan varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…