- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.481
meyve vardı yanımda onu yedim daha iyi gibiyim. Leblebi yok buralardaaaa. Ay ben çok hassas olsum ya,herşeyi kafama takıyorum ve kendime dert yapıyorum. Uzaklaşamıyorum bazı düşüncelerden,yani değer verdiğim insanların hareketlerini çok fazla irdeliyorum sanki.Ay yine bunalımlardayım galiba bennnnnnÇok üzgünüm çoook
meyve vardı yanımda onu yedim daha iyi gibiyim. Leblebi yok buralardaaaa. Ay ben çok hassas olsum ya,herşeyi kafama takıyorum ve kendime dert yapıyorum. Uzaklaşamıyorum bazı düşüncelerden,yani değer verdiğim insanların hareketlerini çok fazla irdeliyorum sanki.Ay yine bunalımlardayım galiba bennnnnnÇok üzgünüm çoook
meyve vardı yanımda onu yedim daha iyi gibiyim. Leblebi yok buralardaaaa. Ay ben çok hassas olsum ya,herşeyi kafama takıyorum ve kendime dert yapıyorum. Uzaklaşamıyorum bazı düşüncelerden,yani değer verdiğim insanların hareketlerini çok fazla irdeliyorum sanki.Ay yine bunalımlardayım galiba bennnnnnÇok üzgünüm çoook[/QUOcanım lütfen güzel şeyler düşün bebeğin için pozitif olmaya çalış fazla üzerinde durma bişeylerin herşeye gül geç bu hepimiz için geçerli içimizde bir can taşıyoruz ve ona karşı sorumluluklarımız var o minicik melekleri üzmeye hiç hakkımız yok inan hadi şimdi toparlan ve gülümse inan bana mutlu olmamız ve şükretmemiz gereken öyle çok şey var ki... rabbimiz bizlere herşeyin en mükemmelini vermiş şükretmeyi ve mutlu olmayı bilmeliyiz yoksa nankörlük etmiş olmaz mıyız?
yeliz aynen sıcaklar çok fena.klimayı da açmaya korkuyorum açıp açıp kapatıyorum.su içmekten yemek yiyemez oldum.
Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Papatyacım sen ne güzel memursun rapor alabilirsin sonradan. hiç düşünme ine ayrıl derim ben. Asıl problem benim gibi özel sektörde çalışanların. biz olmazsak başkası olur mantığı ile bizlere sonradan 1 gün bile rapor kullandırtmazlar..
yelizcim özel sektör böyle işte.. papatyacım memur olmanın avantajından faydalanmalısın..bu sıcaklarda en güzeli evde dinlenmek...imkanım olsa bende erken ayrılırdım..ama ben gücüm yeterse 8,5 ay olana kadar çalışmayı düşünüyorum...
özüm merhaba..formda eskilerden değilsin galiba..yada ben yeni farkettim...benim annemlerde eryaman 3.etapda oturuyorlar.ben batıkentte..mavili ile komşuyuz..bide ankarada nem oranı düşük olduğundan gölgede hava pek bunaltıcı değil..ban göre tabiii.
Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Papatyacım sen ne güzel memursun rapor alabilirsin sonradan. hiç düşünme ine ayrıl derim ben. Asıl problem benim gibi özel sektörde çalışanların. biz olmazsak başkası olur mantığı ile bizlere sonradan 1 gün bile rapor kullandırtmazlar..
yelizcim özel sektör böyle işte.. papatyacım memur olmanın avantajından faydalanmalısın..bu sıcaklarda en güzeli evde dinlenmek...imkanım olsa bende erken ayrılırdım..ama ben gücüm yeterse 8,5 ay olana kadar çalışmayı düşünüyorum...
aynen öyle benimde gücüm yeterse son 3 haftya kadar çalışacağım. keşke bende memur olsaydım ya.....senağlama
Fundacım, valla taktı mı bi sivilceye bile takıyo insan, insan neye üzülürse o sorunu oluyo, rahat olmak lazım.
günaydın gülden ve yağmur.gitmedinmi canım.
Günaydin Aniişler Ve Bebişleriiii.bugünde Burdayim ...
Fundacım, valla taktı mı bi sivilceye bile takıyo insan, insan neye üzülürse o sorunu oluyo, rahat olmak lazım.
kızlar selamlar hepinizee özlemişim falla buraları bu ardaa ben kan hapıma dün başladım acaba biraz geçmi kaldım?haftayada üçlü teste giriorum artık bebişim kocaman oldu yaa inanamıorumm
Güldencim sana da günaydın canım. Nasılsın? Yağmur nasıl?
DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARIM CANIM. SENİ ÇOK SEVİYORUZ..a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?