Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fundacım çok normal canım ya. üzülme olurmu?:teselli: ben zaten çok karamsar bir insandım şimdi dahada karamsar oldum sanki.:sm_confused: üzülme ama bak minik asya da üzülür.

ah canım kıyamam getireyim sana leblebi.hepimiz aynıyız şu hormonlar yokmu insan çok alıngan oluyor duygusal oluyor.ben kendimi ne zaman kötü hissetsem elimi göbeğime koyarım bebişimi hissederim hemen geçer canım.

yeliz aynen sıcaklar çok fena.klimayı da açmaya korkuyorum açıp açıp kapatıyorum.su içmekten yemek yiyemez oldum.

aman klimanın önünde fazla kalma. ben klimadan çok korktuğumdan çalıştırmıyorum vantilatör ile idare ediyorum. aynen senin gibi su içmekten başka bir şey yiyemiyorum. günde 4 litre falan su içiyorum bu seferde midem bulanıyor.

Meraba canım, aslında üyeliğim eski ama çalışırken giremiyodum. İzindeyim şimdi. Biz eskiden 4. etapta oturuyorduk, annemler hala 5. etaptalar. En çok 3. etabı seviyorum ben, en yeşil orası sanki.

ya siz çok tatlısınız yaaaaaa, detaya girmeden bile yani bazı şeyleri bilmeden bile ne kadar çok bazı şeyleri paylaşbiliyorsunuz, çok teşekkür ederim kızlaaaarrrr. Anammmm doğru meleğim var benim kocam varrrr daha ne istemeli dimi

Fundacım, valla taktı mı bi sivilceye bile takıyo insan, insan neye üzülürse o sorunu oluyo, rahat olmak lazım.

Günaydin Aniişler Ve Bebişleriiii.bugünde Burdayim ...

günaydın gülden ve yağmur.gitmedinmi canım.

kızlar selamlar hepinizee özlemişim falla buraları bu ardaa ben kan hapıma dün başladım acaba biraz geçmi kaldım?haftayada üçlü teste giriorum artık bebişim kocaman oldu yaa inanamıorumm

günaydın gülden ve yağmur.gitmedinmi canım.

BUGÜN 3 TE GİDİYORUM CNM ÖĞLEDEN SONRA.DÜN METRODAN ALDIM Bİ MAYO TOMBİŞ MAYOSU MAVİ MAVİ.BEĞENDİM GERÇİ.TOPLADI POPOYU FALAN.KISMETSE BUGÜN SİFTAH YAPICAM.:dance:

Fundacım, valla taktı mı bi sivilceye bile takıyo insan, insan neye üzülürse o sorunu oluyo, rahat olmak lazım.

insan gerçektende taktımı takıyor ...sonradan pişman olup,yanlış yaptığımızı anlasak bile..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam duygu ben 2.kutu kan ilacımı bitirmek üzereyim.bendeki değerler düşük çıktığı için doktor erken başlatmıştı canım.sende bir problem yoksa normaldir sanırım.

kızlar selamlar hepinizee özlemişim falla buraları bu ardaa ben kan hapıma dün başladım acaba biraz geçmi kaldım?haftayada üçlü teste giriorum artık bebişim kocaman oldu yaa inanamıorumm

Duygucum sen nerelerdeydin. Nasılsın? Kna hapına ben de tam senin kadarken başlamıştım. Başka vitamin verdimi doktorun? Eveeeeet bebişin kocaman olmuş ne güzel.

Güldencim sana da günaydın canım. Nasılsın? Yağmur nasıl?

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARIM CANIM. SENİ ÇOK SEVİYORUZ..a.s.a.s.a.s.

TEŞEKKÜR EDERİM YAĞMUR DA İYİ.BİZDE ÇOK SEVİYORUZ SİZİ VALLA ÖZLİCEZ ÇOKK YAA.ŞIMARDIK BİRAZ ŞİMDİ TELEFONLAR ÇALIYO DOĞUMGÜNÜ İÇİN.KIZIMLA KUTLADIĞIM İLK DOĞUMGÜNÜM OLACAK...:dance:

bu arada iyki doğdun gülden,iyiki doğdun gülden,mutlu yıllar sana.mavilerde çok yakışacak eminim güzel anneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…