E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.501
bu arada iyki doğdun gülden,iyiki doğdun gülden,mutlu yıllar sana.mavilerde çok yakışacak eminim güzel anneye.
Duygucum sen nerelerdeydin. Nasılsın? Kna hapına ben de tam senin kadarken başlamıştım. Başka vitamin verdimi doktorun? Eveeeeet bebişin kocaman olmuş ne güzel.
Günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım ben çok iyiyim ve mutluyum sonunda bebeğimi öğrendim kurtuldum meraktan :enbuyukkk:Güldencim Doğum Günün Kutlu Olsun Canım Nice Yıllara Yağmurla ve eşinle hep mutlu seni seviyoruz canımmmmm a.s.teyzesi yezdada kutluyo tekmeledi vallahi şimdi :dance:
yaa ben burda oyunlara dalmışım :) doktorum gaz için bide miğde yanması için bişiler vermişti ama ihtiyaç duyarsan kullan demişti ben kullanmıorum onları bu arada sen iğne falan oldunmu hiç yada olacaksak ne zaman olunuo ben hiç bilmiorum:1no2:
duygucum ne iğnesinden bahsediyorsun canım.:sm_confused:
yeliz dolgan .!.:ah o yezdayı yerim ben. hem benim hemşerim olacakmış o(babasından dolayı). yerimseniben
İyi ki doğdun gülden
iyi ki doğdun gülden
iyiy ki doğdun iyi ki doğdun
mutlu yıllar sana..........
seni çooook seviyoruz canım arkadaşım
ya bende bilmiorumki :) ama bildiğim hamişken bazı iğneler vuruluomuş annem dediki doktorun haber vericek sana yada sağlık ocağına yazılcan dedi ama detayını soramadım daha hem benim doktordanda ses seda yok haftaya soracam işallah:uhm:
bu arada Funda ve Kadis siz tetanos aşısı oldunuz mu?
gülden benim yerimede yüzzzzBUGÜN 3 TE GİDİYORUM CNM ÖĞLEDEN SONRA.DÜN METRODAN ALDIM Bİ MAYO TOMBİŞ MAYOSU MAVİ MAVİ.BEĞENDİM GERÇİ.TOPLADI POPOYU FALAN.KISMETSE BUGÜN SİFTAH YAPICAM.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?