Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Ikisinede 3. Ayda Başlamiştim.kansiz çikmadim Ama Doktorum Erken Başlatti...

bu arada iyki doğdun gülden,iyiki doğdun gülden,mutlu yıllar sana.mavilerde çok yakışacak eminim güzel anneye.

İNŞALLAH CNM.BEN ŞİMDİ BİŞEYLER ATİŞTİRİM BUGÜN GEÇ KALDIM BİRAZ.ACIKTI BİZİMKİ TEPİNİYOR......

Günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım ben çok iyiyim ve mutluyum sonunda bebeğimi öğrendim kurtuldum meraktan :enbuyukkk:Güldencim Doğum Günün Kutlu Olsun Canım Nice Yıllara Yağmurla ve eşinle hep mutlu seni seviyoruz canımmmmm a.s.teyzesi yezdada kutluyo tekmeledi vallahi şimdi :dance:

Duygucum sen nerelerdeydin. Nasılsın? Kna hapına ben de tam senin kadarken başlamıştım. Başka vitamin verdimi doktorun? Eveeeeet bebişin kocaman olmuş ne güzel.

yaa ben burda oyunlara dalmışım :) doktorum gaz için bide miğde yanması için bişiler vermişti ama ihtiyaç duyarsan kullan demişti ben kullanmıorum onları bu arada sen iğne falan oldunmu hiç yada olacaksak ne zaman olunuo ben hiç bilmiorum:1no2:

gülden iyiki doğdun canım, daha nice güzel güzel doğumgünlerine kızın ve ailene birlikte

ah o yezdayı yerim ben. hem benim hemşerim olacakmış o(babasından dolayı). yerimseniben

duygucum ne iğnesinden bahsediyorsun canım.:sm_confused:

duygucum ne iğnesinden bahsediyorsun canım.:sm_confused:

ya bende bilmiorumki :) ama bildiğim hamişken bazı iğneler vuruluomuş annem dediki doktorun haber vericek sana yada sağlık ocağına yazılcan dedi ama detayını soramadım daha hem benim doktordanda ses seda yok haftaya soracam işallah:uhm:

İyi ki doğdun gülden
iyi ki doğdun gülden
iyiy ki doğdun iyi ki doğdun
mutlu yıllar sana..........

seni çooook seviyoruz canım arkadaşım

yeliz dolgan .!.:
ah o yezdayı yerim ben. hem benim hemşerim olacakmış o(babasından dolayı). yerimseniben

canım benim evet hemşeriyiz bende senin efeni yerim kıssssss çok mutluyum yelizcim yaaaaa

Kadişçim Teşekkürler...yezdayida çok öpüyoruz.
Fundacim Teşekkürler Cnm
Yelizcim Teşekkürler
Semacim Teşekkürler
Herkese Teşekkürler...

İyi ki doğdun gülden
iyi ki doğdun gülden
iyiy ki doğdun iyi ki doğdun
mutlu yıllar sana..........

seni çooook seviyoruz canım arkadaşım

CANIM ŞIMARTIYOSUNUZ BENİ MAVİLİM BENİM TEŞEKKÜR EDERİMMMM:icecream:
Bİ DONDURMAYI HAKETTİM BEN ŞİMDİ DİMİ AMAA:icecream::dance:

duygucum annen galiba tetanos aşılarından bahsediyor. Benim doktorum bana tetanos aşısı vurdurtmayacak. Ama diğer arkadaşlar sanırım aşıyı vurdurttular ve sana daha çok yardımcı olurlar. yanlış hatırlamıyorsam 24. ve 28. haftalardı.

Evet Ben Yaptim Doktorum Igerek Yok Dedi Ama 24.de 1.yi 28. De 2. Yi Vurdurttummmm.sonra 6 Ay Sonra Var Sonra 1 Sene Sonra Sonra 1 Sene Daha 2009 Da Bitecek Yani...

Kizlar Bence Son 5-10 Yil Içinde Olmadiysaniz Olun Derim Ben

Güldencim Doğum Günün Kutlu Olsun Canim.
Nice Mutlu Yillara Prensesinle Birlikte Inşallaahhh
Bakalim Eşin Sana Ne Alicakkk????????

Günaydin Kizlar Nasilsiniz?
Ben Aşiri Aktif Bir şekilde Işe Başladim Sabah 8 Den Beri Hiç Oturmadan Bi Oraya Bi Bursaya Koşturmaktayim. Yaklaşik 400 Kg Boya Yapmiş Durumdayim. Btün Enerjimi Sifirladim Anlayacağiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…