Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CANIM ŞIMARTIYOSUNUZ BENİ MAVİLİM BENİM TEŞEKKÜR EDERİMMMM:icecream:
Bİ DONDURMAYI HAKETTİM BEN ŞİMDİ DİMİ AMAA:icecream::dance:

bugün bendensin sana doğum günü hediyem en büyüğünden bi dondurma.afiyet olsun şimdidenn

Günaydin Kizlar Nasilsiniz?
Ben Aşiri Aktif Bir şekilde Işe Başladim Sabah 8 Den Beri Hiç Oturmadan Bi Oraya Bi Bursaya Koşturmaktayim. Yaklaşik 400 Kg Boya Yapmiş Durumdayim. Btün Enerjimi Sifirladim Anlayacağiniz

canım benim dinlen birazcık....bi portakal suyu falan iç. c vitamnin depola vücuda.daha öğlen bile olmadı.akşamı zor edersin valla

güldencim doğum günün kutlu olsun canım en kötü günün böyle olsun kızınla ve eşinle birlikte nice mutlu yıllara

canım benim dinlen birazcık....bi portakal suyu falan iç. c vitamnin depola vücuda.daha öğlen bile olmadı.akşamı zor edersin valla

HAKLISIN ELİFİCİM AMA NE MÜMKÜN ŞİMDİ OTURDUM İŞTE ODAMA Bİ OPERATÖR GELDİ GENE KALKIP İŞE KOYULMAM LAZIM. TAM BİRAZ DİNLENİCEM DİYORUM BİŞEY ÇIKIYOR.

Nimetçim Papatyacim Teşekkürlerrrrrr...nimetçim Senin Yerine De Girerim Merak Etme Sen...

Babamdada Fitik çikmiş Ya.nedir Bu Başima Gelen Bilmem.bu Sene Beni Tek Mutlu Eden Hamişliğim Ya..hastane Araştiriyorum Kizlar şimdi öğrendim Ya Babam Doğumgünümü Kutladi Bi Araştir Bakalim Dedi...kasilklarina Aniden Ağri Girmiş Doktora Gitmiş.ameliyat Demişler...öpüyorum Sizi Biraz Araştiriyim.iyi Gerçi Ama Ameliyat şarttir Herhalde...

günaydınn kızlar.. vallahi geç kalmışım ya neler kaynatmışsınız sabah sabah:) kadiş gözün aydın yeni olmama rağmen dün ben bile meraklandım senin için, umarım hayalindekifıstığı sağlıklı bi şekilde kollarına alırsın. Güldencim sanada yağmurunla ve sevdiklerinle beraber nice senelere.. Bak kızın sabah beri tekmelerle kutluyomuş zaten anneciğini,yerim onu ben:))

canım dua et içinden çok rahatlatır benim haddim olmadan tavsiyem la havla ve la kuvvete illi billa hül alüyyül azim.içinden tekrarla faydasını görürsün mutlaka Allah herşeye kadirdir

çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm rabbim senin sabrını ölçüyo sakın isyan etme elbet bu çektiğin acılardan dolayı mükafatlanacaksın allah yardımcınız olsun.üzülme sakın allah beterinden korusun korkulacak bir ameliyat değil zaten

GÜLDENCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM...nimetcim bazen ev hanımı olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam ekmek parası için bazen canından bezdiriyolar insanı...

güldencim nedir bu anlamadım yani. üst üste. kara günlerin sonu aydınlıktır . her işte bir hayır vardır. çok geçmiş olun canım. eşin nasıl odlu iyidir inaşllah

fundacım, pozitiflik yayrken herkese ne oldu sana bugün böyle. alışmışız seni her zaman neşeli görmeye. paptyanın dediği gibi canım okumak iyi gelir. allah sıkıntını hafifletir inaşllah

neden canım ya. bir sebebi varmı yoksa öylesine mi gerginsin:teselli:.

yelizzzzz, özetlemek gerekirseeeee,değer verdiğin önemsediğin insanların hiçte o kadar öenmsenecek derecede olmadığını görmekk,hayat kırıklığına uğramak,emeklerinin boşa çıkması filannn,akllıma geldikçe daralıyorum.çok takıyorum işte.Çünkü insan değer verdiği şeylerden kırılıyoorrrrrr.Aman daraltmıyayım sizideeeeeeee:1no2:

Cnm Eşim Iyi Dün Iğne Oldu Bi Kara Bulutlar Var Ama üzerimizde Sorma...metrodan Vergi Levhasi Istiyolar Cnm Alişveriş Için.60 Liraydi Indirimi Vardi 40 Liraya Aldim Cnm...
Babam Cuma Günü Yatacak Galiba .valla şu 7 Ayda Güzel Bi Haber Sadece Hamilelğimdi Ya....

fundacım, pozitiflik yayrken herkese ne oldu sana bugün böyle. alışmışız seni her zaman neşeli görmeye. paptyanın dediği gibi canım okumak iyi gelir. allah sıkıntını hafifletir inaşllah

sağol kuzummmmm sağolllll,okuyorummmm. Aynı ferahlık sizdede olsunnn hep

güldencim çok geçmiş olsun. Aslında hassas dönemde olduğundan dolayı da daha fazla etkileniyorsun bu durumlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…