CANIM ŞIMARTIYOSUNUZ BENİ MAVİLİM BENİM TEŞEKKÜR EDERİMMMM:icecream:
Bİ DONDURMAYI HAKETTİM BEN ŞİMDİ DİMİ AMAA:icecream::dance:
Günaydin Kizlar Nasilsiniz?
Ben Aşiri Aktif Bir şekilde Işe Başladim Sabah 8 Den Beri Hiç Oturmadan Bi Oraya Bi Bursaya Koşturmaktayim. Yaklaşik 400 Kg Boya Yapmiş Durumdayim. Btün Enerjimi Sifirladim Anlayacağiniz
canım benim dinlen birazcık....bi portakal suyu falan iç. c vitamnin depola vücuda.daha öğlen bile olmadı.akşamı zor edersin valla
Babamdada Fitik çikmiş Ya.nedir Bu Başima Gelen Bilmem.bu Sene Beni Tek Mutlu Eden Hamişliğim Ya..hastane Araştiriyorum Kizlar şimdi öğrendim Ya Babam Doğumgünümü Kutladi Bi Araştir Bakalim Dedi...kasilklarina Aniden Ağri Girmiş Doktora Gitmiş.ameliyat Demişler...öpüyorum Sizi Biraz Araştiriyim.iyi Gerçi Ama Ameliyat şarttir Herhalde...
Nimetçim Papatyacim Teşekkürlerrrrrr...nimetçim Senin Yerine De Girerim Merak Etme Sen...
yaaaa bu huzursuluk geçmiyooooooooooooo, inanılmaz gerginim bideeeeeeeeeeeeeee
neden canım ya. bir sebebi varmı yoksa öylesine mi gerginsin:teselli:.
fundacım, pozitiflik yayrken herkese ne oldu sana bugün böyle. alışmışız seni her zaman neşeli görmeye. paptyanın dediği gibi canım okumak iyi gelir. allah sıkıntını hafifletir inaşllah
Babamdada Fitik çikmiş Ya.nedir Bu Başima Gelen Bilmem.bu Sene Beni Tek Mutlu Eden Hamişliğim Ya..hastane Araştiriyorum Kizlar şimdi öğrendim Ya Babam Doğumgünümü Kutladi Bi Araştir Bakalim Dedi...kasilklarina Aniden Ağri Girmiş Doktora Gitmiş.ameliyat Demişler...öpüyorum Sizi Biraz Araştiriyim.iyi Gerçi Ama Ameliyat şarttir Herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?