E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.541
yelizzzzz, özetlemek gerekirseeeee,değer verdiğin önemsediğin insanların hiçte o kadar öenmsenecek derecede olmadığını görmekk,hayat kırıklığına uğramak,emeklerinin boşa çıkması filannn,akllıma geldikçe daralıyorum.çok takıyorum işte.Çünkü insan değer verdiği şeylerden kırılıyoorrrrrr.Aman daraltmıyayım sizideeeeeeee:1no2:
ya duygudaşlarım benim msj okumadınız mı yaa kimse hatra binayen sanada günaydın demiyoovalla bişey sorcaktım çekindim şimdi..
anlaşıldı hayatım birileri seni fena halde kırmış yada hayalkırıklığına uğratmış ama sen onları takma ya. sen bebeğine bak. Hem bak şimdi o da korkmuş ağlıyordur annem üzülüyor diye. senağlama
ya duygudaşlarım benim msj okumadınız mı yaa kimse hatra binayen sanada günaydın demiyoovalla bişey sorcaktım çekindim şimdi..
canım kusura bakma .a.s.:teselli: arada kaynadı herhalde mesajın. neydi soracağın şey çekinnme yahu...
valla aynen öle oldu canım.. saol valla yoksa bende bunalıma girmek üzereydimbenneyaptımki
yaa benim belim sabahları fıtık gibi oluyo adım atamıyorum doktorum normal ağrılar dedi ama çok acıyoo,aranızda aynı şeyi yaşayan var mı merak ettimfisfisfis[/QUOT
ne fıtığı canım, Fıtık ani bir hareketle yol almaya başlar...Seninki keskin ağrılarmı, yoksa böle sürekli filanmııı. Nasıl?Doktorunun dedğinede güven bu arada
SEVDACIM KUSURA BAKMA GÖREMEDİK.AMA BEN HİÇ ÖYLE BİŞEY YAŞAMADIM BİLMİYORUM CANIM..
yelizcim biraz hareketli müzkler dinle canım belki iyi gelir.unutturuyo bana biraz..
hadi kızlar öğlen yemekleri nerde bakalım.miniklerimiz acıkmıştır...
Egemenciim, doğum günün kutlu olsun canım, kızınla, eşinle, sevdiklerinle nice mutlu yıllara!!!
nefinn .!.:aa birde kadis hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun kızına.dün okuyamadım bugün okudum kazandığım için dondurmamı yiyeyim bari
gerçi dünde yemiştim çaktırmatın:)
yazıyorum kimse cevap yazmıoy neden yeni üye oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?