Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçük Bi Ameliyatmiş Cuma Günü Yatacak Allahin Izniylee...ben Seneler önce Apandist Olmuştum Bundan Daha Kolay Bi Ameliyatmiş....

valla bgn herkesin üstünde bi huzursuzluk bi miskinlik var heralde.. havalar da sıcak.. allah hepimize yardım etsin..:sm_confused:

anlaşıldı hayatım birileri seni fena halde kırmış yada hayalkırıklığına uğratmış ama sen onları takma ya. sen bebeğine bak. Hem bak şimdi o da korkmuş ağlıyordur annem üzülüyor diye. senağlama

sen herkese lazım bir meleksinnnnnna.s.:asigim:

canım kusura bakma .a.s.:teselli: arada kaynadı herhalde mesajın. neydi soracağın şey çekinnme yahu...

valla aynen öle oldu canım.. saol valla yoksa bende bunalıma girmek üzereydimbenneyaptımki
yaa benim belim sabahları fıtık gibi oluyo adım atamıyorum doktorum normal ağrılar dedi ama çok acıyoo,aranızda aynı şeyi yaşayan var mı merak ettimfisfisfis

Canim Kasik Biölgende şişlik Varsa Fitiktir.babamda öyleymiş Yani...ihmale Gelmezzxz

SEVDACIM KUSURA BAKMA GÖREMEDİK.AMA BEN HİÇ ÖYLE BİŞEY YAŞAMADIM BİLMİYORUM CANIM..
yelizcim biraz hareketli müzkler dinle canım belki iyi gelir.unutturuyo bana biraz..
hadi kızlar öğlen yemekleri nerde bakalım.miniklerimiz acıkmıştır...

Elifcim Sonucunu Ne Zaman Alacaksin.merak Ettim.

Huuu sonuçlarrrrrrr kaçta alınacak bakalımmmm:teytey:

Egemenciim, doğum günün kutlu olsun canım, kızınla, eşinle, sevdiklerinle nice mutlu yıllara!!!

ana tatarkızı buradaaaaaaaaaaaa, şişşşştttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt doğurdunmu yoksa sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,neredeydin dünnnnnnnnnnnn

Egemenciim, doğum günün kutlu olsun canım, kızınla, eşinle, sevdiklerinle nice mutlu yıllara!!!

CNM BENİM TEŞEKKÜRLER ...BAK GÜLDEN TEYZESİNİ DİNLEDİ İKİZLER BURCU OLMAYAYIM BARİ DE SENİN MİNİK YAKIŞIKLIIIII:Roflol:

nefinn .!.:
aa birde kadis hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun kızına.dün okuyamadım bugün okudum kazandığım için dondurmamı yiyeyim bari
gerçi dünde yemiştim çaktırmatın:)

sağol nefincim teşekkürler senide allah sağlıkla kavuştursun kızına bir kızınız daha oldu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…