Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CNM BENİM TEŞEKKÜRLER ...BAK GÜLDEN TEYZESİNİ DİNLEDİ İKİZLER BURCU OLMAYAYIM BARİ DE SENİN MİNİK YAKIŞIKLIIIII:Roflol:

Valla Güldencim benimki annesiyle aynı burçtan olmak istiyo, ee, bildik burç, anlaşırız oğluşumla yengeç yengeç :dance:

Benimkide Aslan Olacak Normal Yapabilirsem Ki Başak Olacakti Ama Normali Yapamiyorum Korkudannnnnn

kızlar ben neden yazıyorum ama göremiyorum biri bana msn i versin delişrecem bişii anlamadımm

Zamanla Ilk Zamanlar öle Oluyo Cnm Takip Edeceksin Yaz .sonra F5 Yap Sayfada Yeni Yazani Göreceksin.

ve ben bugün çok mutluyum dün ve bugün test yaptım hamileyim galibaa o 2.çizgiyi görmek çok güzell ama doktora gitmedim daha vardır değilmii çatlatma iğnesi vurdurmuştum haziran 1 de adetim 5 gün geçtii

Kizlar Yemekteydim Yeni Geldim Gördüm Mesajlarinizi Sonuç 14.30 Da Gelir Gelmez Hemen Yazarim.....siz öyle Dedikçe Benim Içime Soğuk Sular Serpiliyor....hepinizi çok Seviyorum Ya..........................

Sernacim Merhaba Hoşgeldin Aramiza.hayirdir Neden Bu Kadar Mutlusun

dostsuz kaldığım zaman bu sayfada dost buluyorum kendimce çevremdeki sahte yüzlerden bunaldıkça ii geliyor burası bana

ya kızlar çok mutluyum sankiiucacam birazdan kanatlanıp

Canım tebrikler, insan öyle oluyor, ben test yaptığımda inanamamıştım, dışarda yağmur vardı, şemsiyesiz falan ööyle çıktım bi tane daha test almaya, yürürken de sırıtıyorum bi taraftan çok komikti halim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…